bende irtibata geçtim bilgilerimi gönderdim yarın parayı yollayacakmış bakalım gelcek mi?!donanımhaberden satıcı ile irtibata geçtim pazartesi eft ile göndericek paramı gelmediği takdirde yasal işlemlere başlıyıcam.
zamunda seed 5 leech 1588![]()
Zamunda torrent daha hızlı olur zaten ama ben mecburen 300kb/s ile çekiyorum yurttayım net hızı bu.Premium generatorlerimle birlikte ortalama 600 kb/s indirmeye başladım. Reloaded sürümü divxm de![]()
Zamunda torrent daha hızlı olur zaten ama ben mecburen 300kb/s ile çekiyorum yurttayım net hızı bu.![]()
bende irtibata geçtim bilgilerimi gönderdim yarın parayı yollayacakmış bakalım gelcek mi?!
benim paramı yatırmamış mesaj attım dh den okumamış mesajlarımı bugün göndercem diye yazmış ama ses yokan itibari ile param hesabıma yatmış bulunmakta.hepimize geçmiş olsun bilip bilinmedik adamlardan almıcaz bir daha ders oldu. bugun gidicem kutulu alıcam hoş torrent düşmüş ama online oynamanın zevki başka![]()
Online'a bağlanmak için bekliyor olabilir mi?zamundadan indirdim ama oyuna giremiyorum. ekran oyun açılıyormuş gibi siyah oluyor, öyle kalıyor.
Before you start the game, use your firewall to block all exe files in
the game's install directory from going online. Use the game setup
before starting as well. It can be found in the following directory:
<install>\Game\fifasetup
Online'a bağlanmak için bekliyor olabilir mi?
Şöyle birşey var açıklamada.
benim paramı yatırmamış mesaj attım dh den okumamış mesajlarımı bugün göndercem diye yazmış ama ses yok
peki bu grafik ayarlarını nereden yapıyoruz? pikseller sayılıyor. oyun içinde her yeri aradım ama bulamadım. ayrıca joypad ayarlarını da değiştiremedim![]()
siyah ekran geliyor ama bir türlü oyuna girmiyor, varmı elinde bir çözüm olan![]()
şansa bak ya vatanda stoklarda kalmamış fifa 13 beklicez artık yada @trnc sen kimden almıştın? sağlam refaransı olan biri varmı?
bende umutqwerty'den aldım ama bi sorun yok bende.. çıkmadan önceki gün almıştım.. sordum, ilk keyler china keyleri değilmiş o yüzden sorun çıkmayacakmış dediğine göre..
http://www.amazon.com/Electronic-Ar...e=UTF8&qid=1349710514&sr=8-2&keywords=FIFA+13
amazondan alabilirsin, 40 dolar yani 72 tl.. bi sorunda çıkmaz.. doğrudan origin download keyi veriyorlar.. ben fifa 12 yi ordan almıştım, 1 yıl oynadım bi sorun yaşamadım
orayada yazdım daha benim gibi baya alamayan arkadaş varpeşini bırakma umarım en kısa sürede yatırır paranı. konuyada yaz ozman bakıyor mesaja
orayada yazdım daha benim gibi baya alamayan arkadaş var