aynen öyle oldu kardeşim artık bende tatlı dille olmayacağını anladım kaçtır mesaj atıyorum cevap yokevet farkettim konuyu takip ediyorum dikkatimi çeken benim gibi orda dava açıcam diyenlere para yatarıldı geride bir sürü insan bekliyor hala
aynen öyle oldu kardeşim artık bende tatlı dille olmayacağını anladım kaçtır mesaj atıyorum cevap yok
çok saol kardeş ne bileyim işte ilk kez orjinal oyun alalım dedik güvendik ggdaki yorumlara aldık .bir daha asla.inş yarın yatar tekrar teşekkürlerBundan sonra biraz indirim olucak diye bilmediğiniz yerden almazsınız en azından. Bunu seni alıntıladım diye sadece sana söylemiyorum. Umarım paranız geri yatırılır. Geçmiş olsun hepinize.
çok saol kardeş ne bileyim işte ilk kez orjinal oyun alalım dedik güvendik ggdaki yorumlara aldık .bir daha asla.inş yarın yatar tekrar teşekkürler![]()
malum dosyayı gereken yere attım sorun hala devam ediyorçözümü 3 mesaj yukarıda, topalsolucan'ın mesajında![]()
yok arkadaş yine yatmamış param lanet gelsin istemiyorum para mara haram zıkkım olsun bu kadarmı uğraştırılır bir insan ya![]()
en az senin kadar uyuz oldum. 5-10 kişi beraber gittigidiyora mesaj atalım yokmu başka kimse.alt tarafı bi mesaj.
en az senin kadar uyuz oldum. 5-10 kişi beraber gittigidiyora mesaj atalım yokmu başka kimse.alt tarafı bi mesaj.
not: arkadaş linkini yazarmısın kullanıcının.isimden bulamadım gittigidiyorda.
Kullanıcı buydu değil mi http://profil.gittigidiyor.com/umutqwerty
Bayağı satmış Fifa 13'ten.
Donanım haberden ulaşabilirsiniz: Cpt. Price adlı üye; para iadesi yapıyormuş.
http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=65746247&mpage=12
ben gittigidiyorla iletişime geçtim kullanıcının tüm ürünlerini kaldırdılar satışı büyük ihtimal yasak bana adamın telefon numarasını verdiler telefon numarası ve banka bilgileri özlem diye birine ait büyük ihtimal bu vatandaş 18 yaşından küçük ve annesi üstünden işlem yapıyordu aradım bir kaç kere ulaşamadım ev numarası dahil var isteyene verebilirim ulaşması için pm ile iletirim.tabi oda açarsa en son donanımhaberde mahkemeye vericem pazartesi yatmazsa diye tehdit ettim ancak ozman yatırdı paramı pazartesi sabah hesabıma geçti. birde tereyağ gibi üste çıkmaya çalışmaları var o çok sinir bozucu bir kaç kişide kollamaya çalışıyor adamı adamın suçu değil gibisinden ama tamamen onun suçu
Aynı sorun bende de var 1 haftadır sorunsuz oynuyordum bugün oyundan atmaya başladı güncelleme ile düzeltirler inşallahArkadaşlar ben dün internetten indirdim bugün yükledim kadroları seçtikten sonra oyuna git yapıyorum tam saha falan açılacakken oyun kapanıyor var mıdır bilgisi olan?
Biraz araştırdım bazıları nvidia/amd driver güncellemelerinde çözmüş sorunu bazıları da belgeler /fifa13 içinde squadonline diye bir dosya mı ne varmış onu silmişler çalışmış.Aynı sorun bende de var 1 haftadır sorunsuz oynuyordum bugün oyundan atmaya başladı güncelleme ile düzeltirler inşallah
arkadaşlar linki göndermiş aynen birşeyler yapmak lazım banada telefon numarası lazım bu kadar olmaz yaen az senin kadar uyuz oldum. 5-10 kişi beraber gittigidiyora mesaj atalım yokmu başka kimse.alt tarafı bi mesaj.
not: arkadaş linkini yazarmısın kullanıcının.isimden bulamadım gittigidiyorda.
kardeşim banada yollasan telefon numarasını çok fena sinirlendirdi küfür etmemek için zor tutuyorum zehir etti oyunuda bir sürü zamanımdan çaldıben gittigidiyorla iletişime geçtim kullanıcının tüm ürünlerini kaldırdılar satışı büyük ihtimal yasak bana adamın telefon numarasını verdiler telefon numarası ve banka bilgileri özlem diye birine ait büyük ihtimal bu vatandaş 18 yaşından küçük ve annesi üstünden işlem yapıyordu aradım bir kaç kere ulaşamadım ev numarası dahil var isteyene verebilirim ulaşması için pm ile iletirim.tabi oda açarsa en son donanımhaberde mahkemeye vericem pazartesi yatmazsa diye tehdit ettim ancak ozman yatırdı paramı pazartesi sabah hesabıma geçti. birde tereyağ gibi üste çıkmaya çalışmaları var o çok sinir bozucu bir kaç kişide kollamaya çalışıyor adamı adamın suçu değil gibisinden ama tamamen onun suçu
arkadaşlar linki göndermiş aynen birşeyler yapmak lazım banada telefon numarası lazım bu kadar olmaz ya
kardeşim banada yollasan telefon numarasını çok fena sinirlendirdi küfür etmemek için zor tutuyorum zehir etti oyunuda bir sürü zamanımdan çaldı
bunu biliyorum fakat kaç kişiye sorduysam ilerde banlanırsın diyor çoğu kişi de bu yüzden para iadesi istiyor zaten param gelsin oyunu kaldırcam keyinide geri göndericem kimsenin hakkı üstüme kalsın istemem hele ki para içinsenin origin hesabında fifa 13 görünüyor, satıcı neden para iadesi yapsın ki.. kullanılmış bir keyin iadesi olmaz bence.. paranı iade etse bile oyun hesabında kalacak.. bu da kul hakkına girer
aynı sorun bendede var nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısınyok yok. ilacı yanlış yere yapıştırmışım. ana klasör içindeki game klasörünün içine yapıştırmak gerekiyormuş. bakalım naslmış oyun![]()
TeşekkürlerCevap bir önceki sayfada #233
kardeşim imkanın varsa gidip al benceArkadaşlar orjinal FIFA13 almayı düşünüyorum, güvenilir bir adres tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara tşk. ederim.
Volkan doğru sölüyorsun elden almak en iyiside, internette fiyatlar 60TL den başlardan mağzalardan bu fiyat 100TLden başlıyor.kardeşim imkanın varsa gidip al bence