FIFA 13 PC Tam Sürüm Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arena-TR den indirdim :D 800-900 hattımın verdiği en yüksek değerlerde. Eğer hattım 10Mbit veya daha yüksek bir seviyede olsa çok rahat indire bilirdim :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar menüde Virtual Pro modunu bulamadım.İnternetten birkaç video izledim galiba Virtual Pro modunu oynamak için oyunumuzun orjinal olması lazım.Doğru mu ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
evet farkettim konuyu takip ediyorum dikkatimi çeken benim gibi orda dava açıcam diyenlere para yatarıldı geride bir sürü insan bekliyor hala
aynen öyle oldu kardeşim artık bende tatlı dille olmayacağını anladım kaçtır mesaj atıyorum cevap yok

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
aynen öyle oldu kardeşim artık bende tatlı dille olmayacağını anladım kaçtır mesaj atıyorum cevap yok

Bundan sonra biraz indirim olucak diye bilmediğiniz yerden almazsınız en azından. Bunu seni alıntıladım diye sadece sana söylemiyorum. Umarım paranız geri yatırılır. Geçmiş olsun hepinize.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bundan sonra biraz indirim olucak diye bilmediğiniz yerden almazsınız en azından. Bunu seni alıntıladım diye sadece sana söylemiyorum. Umarım paranız geri yatırılır. Geçmiş olsun hepinize.
çok saol kardeş ne bileyim işte ilk kez orjinal oyun alalım dedik güvendik ggdaki yorumlara aldık .bir daha asla.inş yarın yatar tekrar teşekkürler:D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok saol kardeş ne bileyim işte ilk kez orjinal oyun alalım dedik güvendik ggdaki yorumlara aldık .bir daha asla.inş yarın yatar tekrar teşekkürler:D

kullanıcı adını yazarmısın bende mesaj atmak istiyorum arkadaşa..

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fifayı satan arkadaşın ggdaki kullanıcı adı umutqwerty,donanımhaberdeki kullanıcı adı Cpt. Price pm atıp yada konuya yorum yapıp ulaşabilirsin kendisine

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yok arkadaş yine yatmamış param lanet gelsin istemiyorum para mara haram zıkkım olsun bu kadarmı uğraştırılır bir insan ya :mad:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yok arkadaş yine yatmamış param lanet gelsin istemiyorum para mara haram zıkkım olsun bu kadarmı uğraştırılır bir insan ya :mad:

en az senin kadar uyuz oldum. 5-10 kişi beraber gittigidiyora mesaj atalım yokmu başka kimse.alt tarafı bi mesaj.

not: arkadaş linkini yazarmısın kullanıcının.isimden bulamadım gittigidiyorda.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
en az senin kadar uyuz oldum. 5-10 kişi beraber gittigidiyora mesaj atalım yokmu başka kimse.alt tarafı bi mesaj.

ben gittigidiyorla iletişime geçtim kullanıcının tüm ürünlerini kaldırdılar satışı büyük ihtimal yasak bana adamın telefon numarasını verdiler telefon numarası ve banka bilgileri özlem diye birine ait büyük ihtimal bu vatandaş 18 yaşından küçük ve annesi üstünden işlem yapıyordu aradım bir kaç kere ulaşamadım ev numarası dahil var isteyene verebilirim ulaşması için pm ile iletirim.tabi oda açarsa en son donanımhaberde mahkemeye vericem pazartesi yatmazsa diye tehdit ettim ancak ozman yatırdı paramı pazartesi sabah hesabıma geçti. birde tereyağ gibi üste çıkmaya çalışmaları var o çok sinir bozucu bir kaç kişide kollamaya çalışıyor adamı adamın suçu değil gibisinden ama tamamen onun suçu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Kullanıcı buydu değil mi http://profil.gittigidiyor.com/umutqwerty

Bayağı satmış Fifa 13'ten.

Donanım haberden ulaşabilirsiniz: Cpt. Price adlı üye; para iadesi yapıyormuş.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=65746247&mpage=12

...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Arkadaşlar ben dün internetten indirdim bugün yükledim kadroları seçtikten sonra oyuna git yapıyorum tam saha falan açılacakken oyun kapanıyor var mıdır bilgisi olan?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben gittigidiyorla iletişime geçtim kullanıcının tüm ürünlerini kaldırdılar satışı büyük ihtimal yasak bana adamın telefon numarasını verdiler telefon numarası ve banka bilgileri özlem diye birine ait büyük ihtimal bu vatandaş 18 yaşından küçük ve annesi üstünden işlem yapıyordu aradım bir kaç kere ulaşamadım ev numarası dahil var isteyene verebilirim ulaşması için pm ile iletirim.tabi oda açarsa en son donanımhaberde mahkemeye vericem pazartesi yatmazsa diye tehdit ettim ancak ozman yatırdı paramı pazartesi sabah hesabıma geçti. birde tereyağ gibi üste çıkmaya çalışmaları var o çok sinir bozucu bir kaç kişide kollamaya çalışıyor adamı adamın suçu değil gibisinden ama tamamen onun suçu

at banada tel nosunu mesajla.değişik nolardan ararsak açar belki.bi kaç çift lafım olcak burdan yazamam.dolandırıcılığa tahammül yok arkadaş.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar ben dün internetten indirdim bugün yükledim kadroları seçtikten sonra oyuna git yapıyorum tam saha falan açılacakken oyun kapanıyor var mıdır bilgisi olan?
Aynı sorun bende de var 1 haftadır sorunsuz oynuyordum bugün oyundan atmaya başladı güncelleme ile düzeltirler inşallah

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Aynı sorun bende de var 1 haftadır sorunsuz oynuyordum bugün oyundan atmaya başladı güncelleme ile düzeltirler inşallah
Biraz araştırdım bazıları nvidia/amd driver güncellemelerinde çözmüş sorunu bazıları da belgeler /fifa13 içinde squadonline diye bir dosya mı ne varmış onu silmişler çalışmış.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4

arkadaşlar linki göndermiş aynen birşeyler yapmak lazım banada telefon numarası lazım bu kadar olmaz ya

kardeşim banada yollasan telefon numarasını çok fena sinirlendirdi küfür etmemek için zor tutuyorum zehir etti oyunuda bir sürü zamanımdan çaldı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar linki göndermiş aynen birşeyler yapmak lazım banada telefon numarası lazım bu kadar olmaz ya

kardeşim banada yollasan telefon numarasını çok fena sinirlendirdi küfür etmemek için zor tutuyorum zehir etti oyunuda bir sürü zamanımdan çaldı

senin origin hesabında fifa 13 görünüyor, satıcı neden para iadesi yapsın ki.. kullanılmış bir keyin iadesi olmaz bence.. paranı iade etse bile oyun hesabında kalacak.. bu da kul hakkına girer

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben fifa 13 indirdim ama her maç sonrasında vs. tuşları yeniden ayarlama isteniyor. Birde sağ sol tuşlarını ok tuşlarına ayarlayamadım basıyorum ama kabul etmiyor.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
senin origin hesabında fifa 13 görünüyor, satıcı neden para iadesi yapsın ki.. kullanılmış bir keyin iadesi olmaz bence.. paranı iade etse bile oyun hesabında kalacak.. bu da kul hakkına girer
bunu biliyorum fakat kaç kişiye sorduysam ilerde banlanırsın diyor çoğu kişi de bu yüzden para iadesi istiyor zaten param gelsin oyunu kaldırcam keyinide geri göndericem kimsenin hakkı üstüme kalsın istemem hele ki para için

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende burda korsan satan dvd ci var ordan aldım kredi kartı falan olmadığı için inşallah o adam sağlam bi yerden almıştır.Birşey daha söyleyeyim bu umutqwerty nin sanalpazardada dükkanı var oraya da bakın ordan da konuşabilirsiniz.Bide bu adam bana hırsız dedi arkadaşlar ben diyorum arkadaşımın kartını kullanacağım diyorum sizin yaptığınız hırsızlık diyor sonrada sizr yaptıklarını görünce sinirim bozuldu.Sonuna kadar hakkınızı arayın şikayet edilebilecek heryere şikayetinizi edin.

limbesh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar fifa13 de çözünürlük, antialiasign vs ayarları nerde ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar orjinal FIFA13 güvenilir bir adres verebilir misiniz? Burdan veya özel msjla yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk. ederim.

Panteon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjinal FIFA13 almayı düşünüyorum, güvenilir bir adres tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara tşk. ederim.