FIFA 13 PC Tam Sürüm Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eve geldim kodu denedim fakat bu koda da kullanılmış hatası veriyor :S

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
şanssızlığa bak.. satıcı ile irtibatı koparmayın hocam

yazdım gene mesaj resmide gönderdim ya para iadesi istedim yada düzgün bir kod vermesini talep ettim. 1. sini yapmıcağına göre 2. sini yapar heralde

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yorumları okudum.İnşallah alırsınız keylerinizi...

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Para iadesi olduğunu belirten bir e-mail aldım akşam saatlerinde. Sizde durum nedir?

lord_790

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende netten cd key aldım fakat bana 1 tane kod gönderdiler ve onunla oyunu netten indirdim suan oyunu kurulu fakat oline modlara giremiyorum bu ultimete girmek için başka bir kodmu göndermesi gerekiyor orginden indirdim oyunu ultimete ayrı bir mod falanmı anlamadım ya

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ultimate için ayrı bir kod gödermesi gerekiyor onuda aynı oyununki gibi giriyorsun

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sorun ondan kaynaklanıyor demekki o kodlada aynı sekilde orginden dosya gibi bişeymi indiriyorum bana verdiği kodla sadece oyunu indirdim ben
ordan da olabilir kardeş ultimate kodunu da göndermesi lazımdı onuda girip 1000 mblık bir indirme daha yapıyorduk herhalde

lord_790

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ordan da olabilir kardeş ultimate kodunu da göndermesi lazımdı onuda girip 1000 mblık bir indirme daha yapıyorduk herhalde

gittigidiyordan almısdm bende keyi satıcıyla konustum 1 tane kod gönderiyrz dedi ürünü onaylamadım daha ben iptal edebiliyormuyum satışı ya sinir oldm adama sabahtan beri urasıorm bide

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gittigidiyordan almısdm bende keyi satıcıyla konustum 1 tane kod gönderiyrz dedi ürünü onaylamadım daha ben iptal edebiliyormuyum satışı ya sinir oldm adama sabahtan beri urasıorm bide
iptal etme gibi bir seçeneğin varsa iptal et bencede üstüne 10 lira koyar kutulusunu alırsın hiçbir sıkıntın olmaz hem

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Para iadesi olduğunu belirten bir e-mail aldım akşam saatlerinde. Sizde durum nedir?

yok gelmedi para iadesi de adama ulaşamıyorum gitti gidiyor numarasını verdi aradım akşam açmadı bugun bir daha aramayı denicem

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

online oyunlara girebilmek için ultimate olması gerekmez.. ayrıca ödemeyi iptal ederseniz bu sefer satıcıyı mağdur duruma düşürürsünüz, çünkü kullanmış olduğunuz kodu satıcının bir daha kullanabilmesi mümkün değil..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler yeni cdkey çalışıyor ama banlanmışım. origin help le iletişime geçtim bu sefer kodun hileli olduğunu söylemediler. aynı sorunu fifa 12 de durduk yere 3-4 gün yaşamıştm geçtimiz haftalarda. umarım düzeltirler.

not: banlanan cdkeyim değil hesabım

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yemin ediyorum oyundan soğudum ya satıcının numarasını verdi gitti gidiyor arıyorum açmıyor keyler çalışmıyor mesajlara cevap vermiyor satıcının tüm ürünleri kaldırılmış siteden satışı yasaklanmış gitti 70 lira yazık günah bilseydim 10 lira daha verip kutulu alırdım

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
EA Sports bu sene iyi orijinal oyun sattı. Yeter bence bu kadar kazandığı biraz da crackciler oynasın.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende aldım bu umutqwerty adlı kullanıcıdan oyunda sorun yok şuan fakat sonra sorun çıkarmı neyapsam paramı bende geri istesemmi az para değil 70 lira verdik bizde öğrenciyiz yani

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yemin ediyorum oyundan soğudum ya satıcının numarasını verdi gitti gidiyor arıyorum açmıyor keyler çalışmıyor mesajlara cevap vermiyor satıcının tüm ürünleri kaldırılmış siteden satışı yasaklanmış gitti 70 lira yazık günah bilseydim 10 lira daha verip kutulu alırdım

ucuz mal alacak kadar zenginseniz eğer siz..yapacak bişey yok arkadaş...:(

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
donanımhaberden satıcı ile irtibata geçtim pazartesi eft ile göndericek paramı gelmediği takdirde yasal işlemlere başlıyıcam.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Helal olsun vallaha :D Sonuna kadar haklsını bencede başla

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
O kişi Çinlilerden almış kodları. Çin malı olunca da kodlar iptal edilmiş.

Bakalım inşallah iadeleri alırsınız.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yaşadığım çirkin olaydan sonra pazartesi param yatarsa gidip kutulu alıcam fifa 13 ü vatanda 75 lira ama tek sorun aynı hesabım ile oynuyabilcekmiyim?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
fifa 13 reoladed zamunda'ya düştü :d