kkoray
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
eve geldim kodu denedim fakat bu koda da kullanılmış hatası veriyor :S
eve geldim kodu denedim fakat bu koda da kullanılmış hatası veriyor :S
şanssızlığa bak.. satıcı ile irtibatı koparmayın hocam
ultimate için ayrı bir kod gödermesi gerekiyor onuda aynı oyununki gibi giriyorsun
ordan da olabilir kardeş ultimate kodunu da göndermesi lazımdı onuda girip 1000 mblık bir indirme daha yapıyorduk herhaldesorun ondan kaynaklanıyor demekki o kodlada aynı sekilde orginden dosya gibi bişeymi indiriyorum bana verdiği kodla sadece oyunu indirdim ben
ordan da olabilir kardeş ultimate kodunu da göndermesi lazımdı onuda girip 1000 mblık bir indirme daha yapıyorduk herhalde
iptal etme gibi bir seçeneğin varsa iptal et bencede üstüne 10 lira koyar kutulusunu alırsın hiçbir sıkıntın olmaz hemgittigidiyordan almısdm bende keyi satıcıyla konustum 1 tane kod gönderiyrz dedi ürünü onaylamadım daha ben iptal edebiliyormuyum satışı ya sinir oldm adama sabahtan beri urasıorm bide
Para iadesi olduğunu belirten bir e-mail aldım akşam saatlerinde. Sizde durum nedir?
gittigidiyordan almısdm bende keyi satıcıyla konustum 1 tane kod gönderiyrz dedi ürünü onaylamadım daha ben iptal edebiliyormuyum satışı ya sinir oldm adama sabahtan beri urasıorm bide
Arkadaşlar 3000 tl lik işlemi iptal ettirdim bir sürü yeni key gönderdim artıtk yapabileceğim bir şey de kalmadı dükkanı falan kapattım tam olarak battım şu an interneti falan kapattırmak istiyorum
Kullanıcı buydu değil mi http://profil.gittigidiyor.com/umutqwerty
Bayağı satmış Fifa 13'ten.
Donanım haberden ulaşabilirsiniz: Cpt. Price adlı üye; para iadesi yapıyormuş.
http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=65746247&mpage=12
yemin ediyorum oyundan soğudum ya satıcının numarasını verdi gitti gidiyor arıyorum açmıyor keyler çalışmıyor mesajlara cevap vermiyor satıcının tüm ürünleri kaldırılmış siteden satışı yasaklanmış gitti 70 lira yazık günah bilseydim 10 lira daha verip kutulu alırdım
donanımhaberden satıcı ile irtibata geçtim pazartesi eft ile göndericek paramı gelmediği takdirde yasal işlemlere başlıyıcam.
Aynen abanacaklar, 10 ile 15 kb ile çekecek. Yarın gündüz indiririm.seed:0
leech:2![]()