FIFA 12 Lig ve Takım Listesi Belli Oldu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
peste lisansmı var :):) güldürmeyin beni:D

Reaksiyon puanı
10,315
benim mesajımı sildin diye size asla hesap sormuyorum, bilakis haklı da buluyorum sizi. sizden tek isteğim çifte standart uygulamayın,

Forumda takımlarımızın isimlerini saçma salak şekillerde yazmak yasak. Aslında ceza bile alman gerekirdi. Ayrıca yazdığınız mesajın konu ile alakası yoktu.
Uzun uzun yazıp duygu sömürüsü yapmanında gereği yok.

bu mudur?!
bu ne şiddet, bu ne celal be yeğenim?!
hem bizim seninle bir işimiz de yoktu. mesajımı silen başkası, ve sözüm de başkasına idi.
demek istiyorsun ki arkadaş sana aslında kıyak yapmış!
ben olsaydım görmüştün günü, otur oturduğun yerde!
tam tamına tercümesi bu.

haklısın!
bu ülkenin hangi tarafında, yönünde adalet var ki sen de olsun.
kayırmacılık falan yaptığını mı söylemek istiyorsun?
hayır, istemem!
ver cezanı, fakat...
müeddep ol!

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Türkiye ligi yoksa bu oyunu oynmam

ayrıca mesajlarda birileri 3 büyük falan yazmış bu 3 büyük dediğiniz takımlar şampiyonluk potasını bırakın küme düşme noktasına geldiler hala 3 büyük falan diyorsunuz ben Trabzonsporluyum biz son 2 yıldır türkiye liginde en iyi futbolu oynayan takımız, herkes hala 3 büyük falan diye sadece lafta büyük olanlardan bahsediyor.Eğer ki Türkiye ligi olmayacaksada en azından bu ligde olan ilk 5 takıma yer verilsin (hak edenler olsun)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Demek ki son iki yıl iyi oynamak yabancılar tarafından adam yerine konmak için yeterli sayılmıyormuş dostum... Bu isteğini forumda celallenerek değil oyunun sahibi olan firmayla halletsen daha iyi mantıklı olmaz mı? tabi ciddiye alınırsan. 3 büyük 5 büyük önemli değil BÜYÜK olmak için bunu kupalarla göstermek lazım önce, 2 sene önce bursada en iyi oynayan takım, şampiyon takım, 4.5. büyüktü şuan ne durumda. Galatasaray olarak 10 senedir sürekli düşüşteyiz; Türkiye'den takım almak istemeseler almazlardı kim hesap sorabilir ama yine de ilk bizi almışlar nedense...

Bu konuyu artık holigan mesajlarla kirletmeyiniz, OYUN konusu bu, takımınız olmadığı için oynamayacaksanız keyfiniz bilir en doğal hakkınızdır yorumunuzu da yaparsınız, ama diğer garip tartışmalarınızı spor bölümündeki konularda yaparsanız daha sağlıklı olur. Konu açtığıma pişman ettiniz adamı...

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Siz yazdığım mesajı yanlış nitelendirmişsiniz, benim kimseye laf attığım yok ben holigan falanda değilim sadece fikrimi ortaya koydum neden siz aldınız anlamadım, orada lafım sizede değildi üstelik:)
Ben o firmanın kimlerin hatası yüzünden Türkiye liginin oyuna almadığınıda gayet iyi biliyorum problem orada değil.Kaldı ki bursspor ile bizi bir tutuyosunuz biz 1 veya 2 kez şampiyon olmadık bizim yıllardır oynadığımız futbol ortadadır aldığımız kupalarda ortadadır.Kimseye celallendiğim yok geçmişten bahsedecek olursak barcelonanın, liverpoolun dünyada yenilmediği en büyük olduğu zamanlarda neredeyse sıfır mali güçle onları dize getirmiş avrupada derece elde edemesekte Türkiyenin adını duyurmuş bir kulübüz.Bunları tartışmıyorum benim mesajım ve tavrım ortadadır oyunu oynamam olur biter.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyunda Türkiye liginin olmaması tabi hoş değil ama bunda suçu EA'da bulmuyorum, tamamen federasyonun gelir gelmez aldığı saçma kararın sonucu bu. Ben yine de fifa alıp oynayacağım, lisans yok banane oynamam ben deyip tarihinde hiç Türkiye ligini oyuna koymayan koyamayan pes oynarım demek kadar saçma bişey yok bence, zaten koysa bile oynamayacaktınız; pes seviyorsanız pes oynayın kendinizide kandırmayın bence.. Yıllarca nasıl yamalayıp pes oynadıysak fifayıda yamalarız.
Ayrıca EA süper ligi FIFA 12'ye koymuş daha sonra çıkartmak zorunda kalmış, hatta resmi bile var.

296573_10150272310738386_745948385_7901385_6879975_n.jpg

http://forum.ea.com/uk/posts/list/975299.page

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
oyunda Türkiye liginin olmaması tabi hoş değil ama bunda suçu EA'da bulmuyorum, tamamen federasyonun gelir gelmez aldığı saçma kararın sonucu bu. Ben yine de fifa alıp oynayacağım, lisans yok banane oynamam ben deyip tarihinde hiç Türkiye ligini oyuna koymayan koyamayan pes oynarım demek kadar saçma bişey yok bence, zaten koysa bile oynamayacaktınız; pes seviyorsanız pes oynayın kendinizide kandırmayın bence.. Yıllarca nasıl yamalayıp pes oynadıysak fifayıda yamalarız.
Ayrıca EA süper ligi FIFA 12'ye koymuş daha sonra çıkartmak zorunda kalmış, hatta resmi bile var.

296573_10150272310738386_745948385_7901385_6879975_n.jpg

http://forum.ea.com/uk/posts/list/975299.page
Benim izlenimlerime göre bu soruşturma olaylarının yanı sıra TFF ve diğer kulüplerin lisans ücreti(gs hariç) istemesinden kaynaklanmış diyorlar.

Her neyse millet tartışa görsün zaten, bizim takımımız var sizinki yok biz büyüğüz bunun gibi şeylerle mutlu ola görsün. FIFA'da takımım Porto zaten. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Olay gayet açık net şekilde açıklandı; hala bilmeyenler var son kez yazıyım bari bilmeyen de kalmasın. Geçen seneye kadar bütün dünyada olduğu gibi TFF'de lisansları tek paket halinde kendisi satıyordu isteyen firmalara, ama yeni TFF yönetimi gelir gelmez ilk iş lisansları paket halinde kendisi satmayı bıraktı ve her kulüp kendi lisansını kendisi satacak diye karar aldı. Yani bundan sonra EA yada Konami yada herhangi başka bir firma süper ligi kullanmak isterse 18 takımla ayrı ayrı masaya oturacak pazarlık yapacak. Yani EA'dan yetkilelilerin kanada'dan kalkıp antep,mersin,karabük,bursa,trabzon vs vs 18 ili gezip bütün takımlarla çingene pazarlığı yapması zaten akıl karı bir iş değil. Ea'da ben uğraşamam demiş doğal olarak ve zaten oyunda olan ligimizi kaldırmış. Ama en azından Galatasaray'ı koyayım demiş olay bu kadar basit. GS ile masaya niye oturduğu meçhul, ben en azından Türkiye'nin Dünya'da en çok tanınan takımını koyayım dediğini düşünüyorum yoksa kara kaşımız için değil. EA'nın olayının şikeyle vs alakası yok ama konami pes2012'de Fenerbahçe'nin olacağını ama mahkeme sonucu suçlu çıkarsa yama çıkartıp oyundan sileceğini açıkladı.

yeteri kadar açıklayıcı oldu umarım...

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Farketmez Türk takımlarıyla oynamıyorum zaten.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
yamada yaparlar bizimkiler

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tek Türk takımı yanına fenerbahçe beşiktaş hadi en kötü trabzonspor eklenseydi bari.
eskiden febernahçe ve beşiktaş ta vardı

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Farketmez zaten herkes Real - Barça ile oynuyordu. Fazla etkilenmeyiz. :) Ayrıca olmaması da isabet olmuş... FB Türk futboluna her platformda zarar vermeye devam ediyor. İşin özü budur.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Farketmez zaten herkes Real - Barça ile oynuyordu. Fazla etkilenmeyiz. :) Ayrıca olmaması da isabet olmuş... FB Türk futboluna her platformda zarar vermeye devam ediyor. İşin özü budur.

"Herkes Real - Barça oynuyor fazla etkilenmeyiz" diyen birinin Türk futbolunu düşünmesi nasıl bir tezattır?

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ya PES oynarız fifa oynamayız bu kadar............

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nolur fifa oyna SKYNET....:D sen oynamassan bizde oynamayız........

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
"Herkes Real - Barça oynuyor fazla etkilenmeyiz" diyen birinin Türk futbolunu düşünmesi nasıl bir tezattır?

Herkes real-barça OYNUYORDU yazdım farkındasın değil mi? Büyük yazdım oku diye....Cafelere git bak mersin idman yurdu ile kasımpaşa maç yapmıyor genel itibari ile. Yani bir gözlemdir bu...

Etkilenmeyiz dememin sebebi de şudur. Herkes yine onlarla oynar bjk ts gs ye bakmaz.... Buda bir tahmindi

Gerçek dünyada durum daha vahim. Orası oyun tarafı çokta önemli değil benim için. ama gerçekteki zararları daha etkili olacaktır. Tazminatlar men ler küme düşmeler yada maddi kayıplar en kötüsü şikeci lakabıyla anılmak vs vs vs. Buda Türk futboluna zarar veriyor bence. Buda benim esas derdim.

Bu arada seninde derdin sanırım FB li olman..... olsun Allah başka dert vermesin. üzgünsün ondan anlayamadın yazdıklarımı sanırım ama olsun açıkladım şimdi.

Rgctr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye yoksa ben de yokum.
FIFA 2012 Out - PES 2012 In!

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Diyorki FIFA yı Türkiye Ligi için oynuyordum.Türkiye Ligi yoksa oynamamın bir anlamı kalmadı.O yüzden PES oynayacağım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende diyorum ki lisans olarak hep üstün olan ve olacak olan zaten fifa ama yine de pes oynuyordunuz :) yani pesi seviyorsanız onu oynayın lisansı vs bahane etmenize hiç gerenk yok. arkadaşın kendini ifade edebileceğine de inancım var...
herkese iyi forumlar...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Herkesin zevk farklıdır, kimi Galatasaray ı seçer kimi FB'yi kimi Real Madrid vs. işte neyse, bu oyun bir çıksın o zaman bakalım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yarın demo geliyor pes bir günde nasıl bitecek hep beraber göreceğiz. kendi görüşüm diye belirteyimde şimdi zıplamasınlar.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
demoyu deneyelim bakalım bu sene bütün platformlara aynı oyunu çıkartacakları için güzel birşey gelecek diye umuyorum :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
aramızda fifa da çalışan arkadaşlar var :D öyle bi savunuyolar ki oyun yav işte oyun :D isteyen pesi oynar isteyen fifayı.

bide laf söylüyolar birbirlerine OYUN bu OYUN

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Fifa's my game. haha. Bu geldi aklıma oyun deyince.