- Konuyu başlatan
mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
peste lisansmı var 
güldürmeyin beni

benim mesajımı sildin diye size asla hesap sormuyorum, bilakis haklı da buluyorum sizi. sizden tek isteğim çifte standart uygulamayın,
Forumda takımlarımızın isimlerini saçma salak şekillerde yazmak yasak. Aslında ceza bile alman gerekirdi. Ayrıca yazdığınız mesajın konu ile alakası yoktu.
Uzun uzun yazıp duygu sömürüsü yapmanında gereği yok.
Benim izlenimlerime göre bu soruşturma olaylarının yanı sıra TFF ve diğer kulüplerin lisans ücreti(gs hariç) istemesinden kaynaklanmış diyorlar.oyunda Türkiye liginin olmaması tabi hoş değil ama bunda suçu EA'da bulmuyorum, tamamen federasyonun gelir gelmez aldığı saçma kararın sonucu bu. Ben yine de fifa alıp oynayacağım, lisans yok banane oynamam ben deyip tarihinde hiç Türkiye ligini oyuna koymayan koyamayan pes oynarım demek kadar saçma bişey yok bence, zaten koysa bile oynamayacaktınız; pes seviyorsanız pes oynayın kendinizide kandırmayın bence.. Yıllarca nasıl yamalayıp pes oynadıysak fifayıda yamalarız.
Ayrıca EA süper ligi FIFA 12'ye koymuş daha sonra çıkartmak zorunda kalmış, hatta resmi bile var.
![]()
http://forum.ea.com/uk/posts/list/975299.page
Farketmez zaten herkes Real - Barça ile oynuyordu. Fazla etkilenmeyiz.Ayrıca olmaması da isabet olmuş... FB Türk futboluna her platformda zarar vermeye devam ediyor. İşin özü budur.
"Herkes Real - Barça oynuyor fazla etkilenmeyiz" diyen birinin Türk futbolunu düşünmesi nasıl bir tezattır?