FIFA 12 Lig ve Takım Listesi Belli Oldu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Evet arkadaşlar oyunda yer alacak lig ve takımlar kesinleşti daha önce tahmin ettiğimiz gibi Süper lig yok, ama hepsi bu kadar değil...

Leagues
Australia – A League
Austria – A Bundesliga
Belgium – Pro League
Brazil – Liga do Brasil
Denmark – Superliga
England – Barclays PL, Npower champ,*Npower league 1, Npower league 2
France – Ligue 1, Ligue 2
Germany – Bundesliga, 2 Bundesliga
Italy – Serie A, Serie B
Korea Republic – Sonata K Legaue
Mexico – Primera Div Mex
Netherlands* – Eredivisie
Norway – Tippeligaen
Poland – Polska Liga
Portugal – Liga Portuguesa
Republic of Ireland – Irish League
Russia – Russian League
Scotland – SPL
Spain – Liga BBVA, Liga Adelante
Sweden – Allsvenskan
Switzerland – Axpo SL
United States – MLS

Rest of World
AEK Athens
Boca Juniors
Galatasaray SK***
Kaizer Chiefs
Olympiakos CFP
Orlando Pirates
Panathinaikos
PAOK
Racing Club*
River Plate
Classic XI
World XI

International Team list
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Bulgaria
Cameroon
Chile *NEW*
Colombia *NEW*
Cote d’Ivoire *NEW*
Croatia
Denmark
Ecuador
Egypt *NEW*
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Korea Republic
Mexico
Netherlands
New Zealand
Northern Ireland
Norway
Peru *NEW*
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey***
United States
Uruguay

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-league-team-list/

lethal_weapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok artık bir gs li olarak takımımın orada bulunması sevindirici ama ülkemin liginin olmaması üzdü beni ....

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Türkiyeden sadece Galatasaraymı var?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
FIFA 12 this year and we’re certain that there will be some unhappy voices based on the removal of Turkish and the Czech Republic leagues respectively.
Thoughts…

Yazıyor sitenin altında.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
isviçre ligini eklemiş bizim lig yok saçmalık

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yalnız resmi sitede böyle bir haber yok.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Türkiye liginin olmaması Türkiye federasyonunun lisans siteminde değişiklik yaptığından kaynaklanıyor yeni birşey değil ama artık kesinleşti sadece. EAnın değil federasyonun suçu var ortada. Dİğer takımların olmaması ise tamamen süpriz artık şikedenmidir, yoksa lig lisans olayından dolayı takım koymak istememesimidir bilmiyorum. Galatasaray yıllardır kötü durumda da olsa hala Tek ciddiye alınan takımmış ben bunu öğrenmiş oldum.

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

yalnız resmi sitede böyle bir haber yok.

Güvendiğim içerden bilgi alabilen bir sitedir resmi sitede yer alacağını sanmiyorum oyun çıkmadan ya da çıkmasına çok az kalmadan. Umarım son dakika değişikliği olur oyun çıkana kadar takım ekleme çıkartma şansları vardır ama bu durumda zor gibi.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türkiye liginin olmadığı daha önceden açıklanmıştı ama aynı açıklamada 3 büyüklerin olduğu belirtilmişti.Tam listenin bu olmadığına inanıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
demoda olacak takımları, stadyumu vs ilk bu siteden öğrenmiştim daha resmi olarak açıklanmadan. Son bir haftadır oyunun final adayı sürümü test ettiriliyor fan sitelerinden vs belli adamlara.. Elçiye zeval olmaz ben resmi sitede görmeden inanmam diyorsanız tabiki kendi tercihinizdir, Süper ligin olmayacağı da aylardır söyleniyor ama resmi siteden vs açıklama yapılmadı yine ilk bu sitelerden öğrendik. Bu haberde aklınızın kenarında bulunsun sadece hazırlıklı olmak anlamında.
iyi forumlar.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
tam liste değil bence ama herşeye rağmen Galatasaray :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçe Beşiktaş'ı şike yüzünden mi koymadılar :)
O zaman tek adaletli EA oluyor.Hiçbir kulübü ayırmadı.Niyetleri buysa tebrikler :)

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adamalar alta özel not düşmüşler " mutsuz sesler olacak " başladık ses çıkarmaya :))

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben mutlu oldum yaw :)

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

O zaman tek adaletli EA oluyor.Hiçbir kulübü ayırmadı.Niyetleri buysa tebrikler :)
Biliyor musunuz bu mesajım yüzünden REDFOKS tarafından uyarı aldım açıklamasını bekliyorum paşa ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şike yüzünden diyen kim onu anlamadım? ortalığı karıştırmaya ne gerek var, şikedenmidir yok lisans sorunundanmı bilmiyorum demişim seni rahatsız eden cümle buysa... Ea forumunu vs biraz karıştır gavurlar ne diyorlar Türkiye'yi komple almasaydılar gibisinden mesajlar var dısarda düştüğümüz durum bu.. bunda bizim sucumuz var eanın var uefanın var ama bir sizin yok ya sabır.. Son olarak benle bir sıkıntın varsa direkt söyle konuları zehirleme artık..seni görmezden geliyorum yorum yapmıyorum ama görüyorum ki çare değil.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güzel kardeşim niye ortalığı karıştırayım.Beşiktaş ve Fener olmayıp sadece Galatasaray varsa şike yüzündendir diye düşündüm.

Anlamadığım sen niye böyle bir mesaj yazdın.Şike yüzünden diye yazan benim sana mı cevap verdim.

Sana verdiğim bir cevap yok.Kendim öyle midir acaba dedim.Üstüne tebrikte ettim EA yı .

Yaw kardeşim girmeyin gece yarısı bu foruma bir REDFOKS iki sen herkesin kafa mı dağınık.

O zaman tek adaletli EA oluyor.Hiçbir kulübü ayırmadı.Niyetleri buysa tebrikler

Ul*n ne mesaj yazmışım uyarı veren çıkıyor dövmekten beter tepki veren çıkıyor.Nedir bu iş anlayamıyorum.Tövbe estağfirullah tövbe

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şike yüzünden diyen kim onu anlamadım? ortalığı karıştırmaya ne gerek var, şikedenmidir yok lisans sorunundanmı bilmiyorum demişim seni rahatsız eden cümle buysa... Ea forumunu vs biraz karıştır gavurlar ne diyorlar Türkiye'yi komple almasaydılar gibisinden mesajlar var dısarda düştüğümüz durum bu.. bunda bizim sucumuz var eanın var uefanın var ama bir sizin yok ya sabır.. Son olarak benle bir sıkıntın varsa direkt söyle konuları zehirleme artık..seni görmezden geliyorum yorum yapmıyorum ama görüyorum ki çare değil.

Burda diyor galiba. :)

wXhYO.jpg

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Al diyormuş :) içime doğmuş demekki

Aykut biraz dinlen gece gece mesaj yazma.Beni PKK lılıkla da suçladın.Her şeyi yaptın.Yinede sana kin beslemiyorum.Tek sorunun uykusuzluk...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşlar mesela iyi uykuyu alınca yazsanız. Misal sabahleyin, konuya dönelim pek sanmam.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tek sorunum uykusuzluk değil tek sorunum senin alakasız konularda her mesajında beni çekmeye çalıştığın tartışma ortamı. ben gidene kadar rahatlamayacaksın bunu biliyorum farkındayım ben giderim ama seni sevindirmek istemiyorum o kadar önemli değilsin benim için daha ne diyeyim. fifa konusunda hala pkk hacker konusunda fasist olaylarını karıştırıyorsun yeter artık vazgeç.. ben sorunumu uykuyla gideririm sorun değil sen nasıl gidereceksin. ben gidince bitecek diycem ama tek derdin bende değilim boşaltalım forumu senin için en iyisi.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaw şike yüzünden mi diyince seni mi çektim konuya ? Yemin ediyorum anlamıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ires.aspx

Bu yıl futbolda oluşan skandalların oyunları sarsacağı uzun süredir konuşuluyordu. FIFA 12'nin Gamescom demosunda, Türkiye liginin bulunmadığını BSC özel haber olarak sizlere aktarmıştık. Ancak test için gönderilen ön inceleme sürümlerinde Türkiye liginin bulunması kafaları karıştırmıştı. Hatta bu yüzden sağlam duyumlara dayanarak yazdığımız bu haber gereksiz yalanlamalara maruz kalmıştı ama ne yazık ki FIFA 12'de Türkiye ligini bekleyenlere kötü bir haberimiz var.

Bugün, ünlü FIFA fan bloglarından FifaSoccerBlog, FIFA 12'de bulunacak lig ve takımları listeledi. Resmiliği henüz belli olmayan listede, şike skandallarının geçtiği Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'nin ligleri bulunmuyor.

Liglerin yanı sıra Rest of World, yani ligleri oyunda yer almayan önemli takımların bulunduğu listeye bakıldığında, sadece Galatasaray'ın bulunduğunu görüyoruz. Yani şike soruşturmalarında adı geçen Fenerbahçe, Beşiktaş dahil olmak üzere hiç bir Türk takımı, Rest of World listesinde de yer almıyor.

Site tarafından verilen liglerin listesi şu şekilde;

Avustralya– A League
Avusturya – A Bundesliga
Belçika – Pro League
Brezilya – Liga do Brasil
Danimarka – Superliga
İngiltere – Barclays PL, Npower champ, Npower league 1, Npower league 2
Fransa – Ligue 1, Ligue 2
Almanya – Bundesliga, 2 Bundesliga
Italya – Serie A, Serie B
Kore – Sonata K Legaue
Meksika – Primera Div Mex
Hollanda – Eredivisie
Norveç – Tippeligaen
Polonya – Polska Liga
Portekiz – Liga Portuguesa
Irlanda – Irish League
Rusya – Russian League
İskoçya – SPL
İspanya – Liga BBVA, Liga Adelante
İsviçre – Allsvenskan
İsveç – Axpo SL
ABD – MLS

Rest of World listesinde verilen takımların listesi ise şu şekilde;

AEK Athens
Boca Juniors
Galatasaray SK
Kaizer Chiefs
Olympiakos CFP
Orlando Pirates
Panathinaikos
PAOK
Racing Club
River Plate
Classic XI
World XI

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_12de_Olacak_Lig_ve_Takimlarin_Listesi-19368.htm

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Türkiyedir GALATASARAY! Artık Fenerliler yama yapar. hihihaha :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=36388]sonmodel06[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] dostlar oyun konusunda takım tartışmalarına girmeyelim zaten yeteri kadar kısır tartışmalar yaptık bu konuda, mesajlarımızı düzenlersek sevinirim.

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

yada raporlayım konu kilitlensin en temizi, böyle gitmeyecek.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
FIFASoccerBlog'un duyurduğu ve EA'in onayladığı haberde FIFA 12'de yer alacak takımlar belli oldu. Listede gözlerimiz Türkiye ligini aradı ancak maalesef listeden çıkartılanlar arasında Çek Cumhuriyeti ile birlikte biz de varız. Rest of World listesinde ise sadece Galatasaray yer alıyor.

Bu kararın şike soruşturması ile alakasının olmadığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan lisans sözleşesi ile ilgili olduğu açıklandı. TFF, lisans sözleşmesinin kendileri ile değil, kulüplerle yapılmasını istedi. Yani TFF, oyun iki büyük futbol oyunu geliştiricisi olan Konami ve EA ile sözleşmesini uzatmamış. Hal böyle olunca listede sadece Galatasaray yer almış. Ancak oyunun çıkış tarihine kadar gelişmelerin olması hepimizin isteği.

Ancak şike soruşturması FIFA 12'nin değil PES 2012'nin gündemine geldi. Konami, Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'yi de dahil etti. Ancak Fenerbahçe'nin ceza alması yada küme düşürülmesi halinde yayınlanacak yama ile oyundan çıkartılacak.

http://oyungezer.com.tr/haberler/45-oyun-dunyasinda-olup-bitenler/6596-fifa-12den-kotu-haber

Reaksiyon puanı
10,315
valla ne yazdığımı hatırlamıyorum, silinmiş olan mesajımda.
ne ki aykut kardeşimin mesajından "ilgisiz, alakasız mj" kategorisinde yalnız olmadığım anlaşılıyor. bugüne kadar hiçbir konuya ilgisiz, alakasız mesaj yazmadım. fakat, biraz muzip bir mizacım vardır. ironiyi severim, alakasız gibi gözükse de o mesajın arka planında konuyla direkt ilgi mutlaka vardır. eskiler buna tecahül-i ârif derlerdi. neyse, ben mesajımın anlaşılsa da, anlaşılmasa da silinmesine karşı değilim. olabilir, muhtemelen anlaşılamamış silinmiştir, buna saygı duyuyorum.

saygı duyamayacağım bişey var ki o da, çifte standart uygulamadır. benden evvel kaç mesaj gördüm ki bi çoğu alakasızdır. da, tek silinen bizimki oluyor.

redfoks kardeş, eğer istersen bütün mesajlarımı silebilirsin abim. bu seni tatmin edecekse olsun. bunun başka izahı yok çünki. çok çok özür dileyerek belirtmeden geçemedim bi türlü... ama, bunun adına "takma" diyorlar!

karıncayı bile incitmemeye özen gösteren bir mizacım var... bu yüzden ki bir çok kez alındım, kırıldım, darıldım belki ama, incitmemeye gayret ettim. bu bundan sora da böyle olacak.

yalnız şu noktayı gözden kaçırmamanı salık veririm bir ağabey olarak: böyle yapma redfoks kardeşim, bu bana değil, sizin zat-ı âlinize, kişiliğinize zarar verir. insanların nezdinde siz prestij kaybedersiniz. iyi niyetle görevinizi deruhte etmeye çalışırken geçmişin üzerinizde bıraktığı tortular kararlarınızda müessir olmaya başlayınca sizi yıpratır güzel kardeşim.

bilmeni isterim ki niye benim mesajımı sildin diye size asla hesap sormuyorum, bilakis haklı da buluyorum sizi. sizden tek isteğim çifte standart uygulamayın, birine gönül koyduğunuzda o kişiye duygularınızla değil, adaletle ve mantığınızla hareket edin. zulüm kötü şeydir çünki.

Allaha emanet olun.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
....

saygı duyamayacağım bişey var ki o da, ....

Forumda takımlarımızın isimlerini saçma salak şekillerde yazmak yasak. Aslında ceza bile alman gerekirdi. Ayrıca yazdığınız mesajın konu ile alakası yoktu.
Uzun uzun yazıp duygu sömürüsü yapmanında gereği yok.

İyi forumlar...

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sırf lisansları için oynardım Fifa'yı bu haberle PES'e geçiyorum.