FIFA 12 Demo Çıktı!

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş senin dosyaları atınca oyunada giremeyim E0001 hatası veriyor bunu söylemeyi unutmuşum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ee ozman benim dosyaları atma kendi dosyalarınla oyuna sorunsuz giriyor madem kendi settings dosyanı notpad ile aç içindeki çözünürlük ayarlarını elle değiştir.

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
notpad daha önce hiç kullanmadım nasıl yapıcam bilemiyorum ? ufak bi anlatım ypaabilir misin

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
belgelerim içinde fifa12 klasörünün de içinde fifasetup dosyası var not defteri şeklindeyse direkt tıkla aç eger değilse sağ tıkla birlikte aç de not defterini gösterip aç. Sonrada içinde çözünürlüğün yazılı olduğu yeri istediğin çözünürlükle değiştir tabi monitörürün desteklediği çözünürlüklerde kafana göre değil..

ASPECTRATIO = 1.333330
CONTROLLER_DEFAULT = 1
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 3
NUMBER_SPEAKERS = 2
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = 900
RESOLUTIONWIDTH = 1440

SCREEN_SLEEP = 16
VOICECHAT = 1
WAITFORVSYNC = 0

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şu işe bak ya! indirdiğim demo crc hatası verdi...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
fifa pes elele :D

amma sorun çıkmış ya bi demoda forever pes :P

arkadaşlar fifada çalışır gibi savunmayın yahu herkes oynasın istediğini belirtsin fikrini herkesin zevki

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beyler indirdim kurdum ama tuşlarla ilgili sorun yaşıyorum bilen biri varsa klavye tuş ayarının yapılandırılmış halini resimleyip ekleyebilir mi ? bildiğimiz klasik asd we şeklinde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa pes elele :D

amma sorun çıkmış ya bi demoda forever pes :P

arkadaşlar fifada çalışır gibi savunmayın yahu herkes oynasın istediğini belirtsin fikrini herkesin zevki

fifa daha iyi demek için fifada çalışmak gerekmez fifanın daha iyi olduğunu seabass bile söylemiş bende deneyerek söylüyorum. Do you know seabass?? ayrıca fifa daha iyi demek pese saldırmak demek değildir ama pes seviyorum diyen birine nası lseversin oynasın falan dersem o zaman gel burda yaz. Ayrıca bu son oyunla artık birbirlerine rakip bile değiller.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

messinin topa vurduktan sonraki adele sakatlığı:)

[video=youtube;vsXs5-3LGD0]http://www.youtube.com/watch?v=vsXs5-3LGD0[/video]

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

şu işe bak ya! indirdiğim demo crc hatası verdi...
:D seninkide bahtsız bedevinin hesabı, tekrar indireceksin mecbur.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
fifa daha iyi demek için fifada çalışmak gerekmez fifanın daha iyi olduğunu seabass bile söylemiş bende deneyerek söylüyorum. Do you know seabass?? ayrıca fifa daha iyi demek pese saldırmak demek değildir ama pes seviyorum diyen birine nası lseversin oynasın falan dersem o zaman gel burda yaz. Ayrıca bu son oyunla artık birbirlerine rakip bile değiller.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

messinin topa vurduktan sonraki adele sakatlığı:)

[video=youtube;vsXs5-3LGD0]http://www.youtube.com/watch?v=vsXs5-3LGD0[/video]

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

:D seninkide bahtsız bedevinin hesabı, tekrar indireceksin mecbur.
vay videoya bak sen... topa vurayım derken çime saplandı galiba.. :D:D:D
işin şakası bi yana artık pes çok geride kaldı.....

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu oyun usb kolla oynanmıyormu? kol takılı değilken girip oynayabiliyorum ama kolu takınca oyuna girer gibi yapıp masaüstüne atıyor ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu oyun usb kolla oynanmıyormu? kol takılı değilken girip oynayabiliyorum ama kolu takınca oyuna girer gibi yapıp masaüstüne atıyor ?

verdiğim linkteki dosyalardan buttonDataSetup dosyasını belgelerin içinde fifa12 klasörüne at halletmesi lazım.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
oyunu az önce indirdim ve kurdum nereden başlayacağım bilmiyorum ama bu oyun orijinal almayı hak eden bir oyun. yaptığım bir maç penaltılara kaldı rakip takım penaltı kullanırken çıkan uğultu gerçektende müthişti. oyunun geneline gelince oynanabilirlik, atmosfer, sesler, animasyonlar, tepkiler, taraftar tepkileri ve üzerilerindeki lisanslı formalar, grafikler hepsi müthiş ve benim yıllardır futbol oyunlarında beklentilerim, çeşitli sinematikler ve t.direktörler zaten ea sports bunu yapıyor ama sezonluk oyunlarda değil world cup ve avrupa kupaları serilerinde.. hem pes hemde fifa oynamış biri olarak şunu söylemek istiyorum ea sports bu işi daha iyi biliyor....

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION], makina pek iyi değil. 2 gb ram, 512 radeon hd ekran kartı, i3 işlemci. Kaldırır mı, yoksa hiç indirmeyeyim..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

olm istediğinizi oynayın la:D yine pes oyna ama şu oyuna hakkını ver sonra oyna gerçekten çalışmış yapmış adamlar gavurda olsalar günahtır la:mrgreen:

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION], makina pek iyi değil. 2 gb ram, 512 radeon hd ekran kartı, i3 işlemci. Kaldırır mı, yoksa hiç indirmeyeyim..

ekran kartını bilmiyorum ama makinan benden iyi :) illaki açacaktır furkanım bunun medium'u var low'u var:)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
olm istediğinizi oynayın la:D yine pes oyna ama şu oyuna hakkını ver sonra oyna gerçekten çalışmış yapmış adamlar gavurda olsalar günahtır la:mrgreen:

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

ekran kartını bilmiyorum ama makinan benden iyi :) illaki açacaktır furkanım bunun medium'u var low'u var:)

yok ya sana takılıyorum ben :)

fifa da uğraşılmış çok başka güzel fifa da 2sinide oynamak lazım aslında

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
oyun hızını değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar? yavaş geldi bana biraz...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyun hızını değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar? yavaş geldi bana biraz...

oyunun ayarlarında hız seçenekleri var tabiki ama ben fifa11'i de yavaş sevdiğimden tam süper geldi bu hızı, ayrıca oyun hızı, gerçekçi animasyonları ve taktik defans olayı yeni broadcast camerayla beraber sanki gerçek maç izler gibi.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
oyunun ayarlarında hız seçenekleri var tabiki ama ben fifa11'i de yavaş sevdiğimden tam süper geldi bu hızı, ayrıca oyun hızı, gerçekçi animasyonları ve taktik defans olayı yeni broadcast camerayla beraber sanki gerçek maç izler gibi.
nereden değiştirebiliriz hocam şu ilk açılıştaki game setting kısmında yok ayrı bir yerimi var bunun?Oyun zorluğuda çok basit geldi o da vardır bir ayarı ama ben pek fifaya alışkın değilim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
basitmi geldi :blink:onunda ayarı var la:) ben sabahtan beri kastırıyorum messiyi birebirde durdurmak için size nasıl kolay geliyor anlamış değilim, ee ölelim la o zaman biz:D zorluk derecesi ve hız ayarları var fifada her zamanda vardı dur bakim bi.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ben en kolayda oynuyorumdur eminim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
maçtan önce takım taktikleri vs ayarlama ekranında game settings var orda bütün ayarlar (seni ilgilendiren ilk 3 resim kardeşim) Ayrıca taktik defans olayını da eski fifa11'deki haline döndürebiliyormuşuz, zorlananlar için. işte EA'yı sırf bu yüzden seviyorum insanlara zorla bişeyleri kabul ettirmiyorlar seçenek koyuyorlar ama yinede zorlayanlar daha çok seviliyor bu devirde:)

dAnHQ.png

iUrsJ.png

KrNX1.png

iRJXi.png