FIFA 12 Demo Çıktı!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
unutmadan yazayım oyundaki sakatlık olayıda mükemmel sadece pozisyonda da olmuyor mesela aguero hava topunda yere düştü ama sakatlanmadı ama aradan 15 dakka geçti baktım böbreğini tutuyor sonra bıraktı kendini yere çıkartın beni gibisinden:D çıkartmadım tabiki 15 kalmış ulan delikanlı ol azcık!!:D:D

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar.Maç süresini uzatan yama olan varmı elinde?Yukarıda verilen yama olmuyor.Fifa 11 demo yaması o.Ben denedim süre uzamıyor....

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Arkadaşlar Pes 12 2.Demosu saat kaçta çıkacak? Bilgisi olan var mı?Türkiye saati ile saat 18:00'de Japonya da 14 Eylül olacak...

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
unutmadan yazayım oyundaki sakatlık olayıda mükemmel sadece pozisyonda da olmuyor mesela aguero hava topunda yere düştü ama sakatlanmadı ama aradan 15 dakka geçti baktım böbreğini tutuyor sonra bıraktı kendini yere çıkartın beni gibisinden:D çıkartmadım tabiki 15 kalmış ulan delikanlı ol azcık!!:D:D

Bende de benzer bir pozisyon fabregas'a oldu. ikili mücadeleden birkaç dakika sonra sakalandı. Bu arada hoşuma giden bir eklentide handball oldu. Elle oynayınca direk hakem düdüğü çalıyor :)

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun iniyor süpere benziyor zaten fıfadan da bu beklenirdi acaba kaleci modu çalısıyormu arkadaşlar..

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maç esnasında "Space" tuşuna basarsanız kaleciyi kontrol etmeye başlıyosunuz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende de benzer bir pozisyon fabregas'a oldu. ikili mücadeleden birkaç dakika sonra sakalandı. Bu arada hoşuma giden bir eklentide handball oldu. Elle oynayınca direk hakem düdüğü çalıyor :)

Elle oynama fifa11 konsol versiyonunda da vardı bunda da var doğal olarak, ama gerçekçi ayrıntılar saymakla bitmiyor gerçekten:) merak etmeyin kaleci olma modu fifa12'de kesin var açıkladılar ama demoda yok tamda kurcalamadım ama sanmıyorum.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar daha indirip kurmadım, bi optimizasyon sorunu yok değil mi?

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
FİFA 11 den farkı yok :)

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şimdi oyun yükleniyor açılıyor da fifa confige girip ekran ayarlarını yapıyorsun ya o açılmıyor işte bende fifaconfig çalışmayı durdurdu diyor ne yaptıysam olmadı 800x600 ile oynuyorum oyunu deli olucam biri yardım etsin nasıl açıcam onu

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

NtDmL.png

beyler aldığım hata bu açamıyorum hiç

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
8 dakika kaldı

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

Klavye ile tuşu ayarlamak için . Herhangi bir maç başlat kardeşim . Daha sonra ESC yapıp Settings'ten Controller'e gel yukarda 1,2,3,4 diye harfler var yani bi nevi sekme gibi onu değiştir 2 de tuş ayarları var ordan yapabilirsin, Ayrıca fifa 11 de kullandığın tuş dosyalarınıda 12 ye geçirebilirsin.Belgelerim Fifa 11 içindeki fifasetup ve buttondatasetup dosyalarını fifa 12 ye kopyala

fifanetworktr alıntı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çözümünü yukarda verdik önce bir okuyun söylenilenleri deneyin arkadaş...

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şimdi oyun yükleniyor açılıyor da fifa confige girip ekran ayarlarını yapıyorsun ya o açılmıyor işte bende fifaconfig çalışmayı durdurdu diyor ne yaptıysam olmadı 800x600 ile oynuyorum oyunu deli olucam biri yardım etsin nasıl açıcam onu

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

NtDmL.png

beyler aldığım hata bu açamıyorum hiç

beyler yok mu bilgisi olan

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

çözümünü yukarda verdik önce bir okuyun söylenilenleri deneyin arkadaş...
Kardeş denemedim hotfile dan bişi indirip belgelerime attım ama olmadı eğer onu diyorsan

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
arkadaşlar daha indirip kurmadım, bi optimizasyon sorunu yok değil mi?

yeni gördüm reis kusura bakma. optimizasyon sorunu görmedim ama sistemimi yenilediğim için tam kesin konuşamıyorum kendin denemen lazım. gördüğüm tek sıkıntı herkeste olan oyunun açılma ve kontroller sorunları ama hepsinin çözümü mevcut. Son olarak oyun fifa11'den daha iyi bir sistem istiyor, fifa11'i full ayarlarda sıkıntısız oynatan makinada fifa12 için biraz ince ayar yapmam gerekti ama fifa11'deki gibi çözülmeyen illet sorunlar görmedim.. oyundaki defans sistemine alışmaya çalışıyorum ama oynadıkça mükemmel bir oyun olduğunu anlıyor insan başka bir oyunla kıyas edilemeyecek kadar iyi.

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maç süresi uzatma yamasıda o belgelerime atın dediğiniz yamada hiçö biri olmadı??

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yeni gördüm reis kusura bakma. optimizasyon sorunu görmedim ama sistemimi yenilediğim için tam kesin konuşamıyorum kendin denemen lazım. gördüğüm tek sıkıntı herkeste olan oyunun açılma ve kontroller sorunları ama hepsinin çözümü mevcut. Son olarak oyun fifa11'den daha iyi bir sistem istiyor, fifa11'i full ayarlarda sıkıntısız oynatan makinada fifa12 için biraz ince ayar yapmam gerekti ama fifa11'deki gibi çözülmeyen illet sorunlar görmedim.. oyundaki defans sistemine alışmaya çalışıyorum ama oynadıkça mükemmel bir oyun olduğunu anlıyor insan başka bir oyunla kıyas edilemeyecek kadar iyi.
sağol kardeşim indirip oynadıktan sonra ilk izlenimleri paylaşıcam.....

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hadi bakalım miilet oynuyor biz oynamak için bir gün daha bekleyeceğiz. Birde fifa hep konsolu ön planda tutuyor diyorlardı al işte demosu bile geç çıkıyor :)

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
zamundadan çektim ama kuramadım autorun a tıkladıgımda config bölümü açılıyor play dedigimde fifa 2011 i açıyor,easetupa tıkladıgımdaysa hiç tepki yok,nasıl oluyor bilen varmı?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
indirmiycektim okumak için girdim
sağ olsun arkadaş direkt link verince çekeyim dedim :)

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler hala fifaconfig açamıyorum 800x600 ile oynuyorum yok mu çözüm

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çekmeye başladım bakalım nasılmış

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar yorumları ya tam okumuyorsunuz ya da okuyorsunuz ama uygulamıyorsunuz.!!!

Makinada fifa11 kuruluysa oyun onunla çakışıyor yani zaten fifa12 yüklüymüş gibi davranıyor. Bunun için regeditten fifa11'i temizleyebilirsiniz ama en temizi fifa11'i normal yollardan sistemden kaldırın ve regeditte easport yada fifa11 ile ilgili herhangi birşey kalmadığına emin olun böylece oyunu kuramamanız için hiçbire sebep kalmaz..

Oyunu kurduktan sonra açılmama sorunu içinde ya kolu takmadan çalıştırmayı deneyin ya xbox360 kontroller dosyasını indirin ya da benim paylaştığım ayarları belgelerimdeki fifa12 klasörüne atın sonra oyunun config.exe'si açılacaktır, ordan benim ayarlarımın üstüne kendi ayarlarınızı yapıp kaydedin bu kadar basit hala yapamıyorsanız birşeyi eksik yapıyorsunuz çözüm bu sürekli yardım isteyip konuyu trollemeyin yorumları okuyun biraz uğraşın...burdaki herkesin yaptığı çözümler bunlar ekstra birşey bilen bilipte söylemeyen yok 30 defa yardım yazmanız hiçbirşeyi değiştirmeyecek....

http://www.mediafire.com/?t9sch19cdzdc66c
bu dosyayı belgelerimdeki fifa12 klasörüne atın ama bunlar benim grafik ve joypad ayarlarım!!! dosyaları attıktan sonra açılmayan fifaconfig dosyasından kendi ayarlarınızı yapın kaydedin... demo süresi gerçekten yetmiyor ama çok yakın demo süre uzatma yamaları çıkar hatta bugün bile çıkabilir merak etmeyin...

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumları ya tam okumuyorsunuz ya da okuyorsunuz ama uygulamıyorsunuz.!!!

Makinada fifa11 kuruluysa oyun onunla çakışıyor yani zaten fifa12 yüklüymüş gibi davranıyor. Bunun için regeditten fifa11'i temizleyebilirsiniz ama en temizi fifa11'i normal yollardan sistemden kaldırın ve regeditte easport yada fifa11 ile ilgili herhangi birşey kalmadığına emin olun böylece oyunu kuramamanız için hiçbire sebep kalmaz..

Oyunu kurdukran açılmama sorunu içinde ya kolu takmadan çalıştırmayı deneyin ya xbox360 kontroller dosyasını indirin ya da benim paylaştığım ayarları belgelerimdeki fifa12 klasörüne atın sonra oyunun config.exe'si açılacaktır, ordan benim ayarlarımın üstüne kendi ayarlarınızı yapıp kaydedin bu kadar basit hala yapamıyorsanız birşeyi eksik yapıyorsunuz çözüm bu sürekli yardım isteyip konuyu trollemeyin yorumları okuyun biraz uğraşın...burdaki herkesin yaptığı çözümler bunlar ekstra birşey bilen bilipte söylemeyen yok 30 defa yardım yazmanız hiçbirşeyi değiştirmeyecek....
Kardeş şimdi o dosyayı indirip beglerimde ki fifa dosyasına atıyorum zaten ben ama yinede olmuyor?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
rardan çıkarıyorum şimdi kurucam bakalım :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa12 klasörünün içini tamamen temizleyip benim verdiğim 2 dosyayı attın yine olmadı öylemi? eğer olmadıysa yapacak birşey yok çünkü başka bir bilgim yok yerli yabancı bütün forumlarda yapılanlar bunlar. Arkadaşların çözümlerinide okuyup denersin onlarda yemezse şansına küsersin adamım yapacak birşey yok..

Willo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fifa12 klasörünün içini tamamen temizleyip benim verdiğim 2 dosyayı attın yine olmadı öylemi? eğer olmadıysa yapacak birşey yok çünkü başka bir bilgim yok yerli yabancı bütün forumlarda yapılanlar bunlar. Arkadaşların çözümlerinide okuyup denersin onlarda yemezse şansına küsersin adamım yapacak birşey yok..
Olmadı kardeşim sağol yinede ilgilendiğin için

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
defans sistemi zor ama alıştım sayılır bence devrim olmuş bu yenilik gerçi böyle radikal birsürü değişiklik var oyunda ama en önemlisi bu. Artık hızlı koşma+pas tuşuna basarak delidana gibi koşup pres yapma olayı tarih oluyor artık belli mesafeden oyuncuyu takip etme sonra en uygun pozisyonda hamleyi yapma olayı gelmiş yani gerçek hayatta nasılsa öyle.. İyikide gelmiş oyun daha yavaş oturaklı olmuş yani fifa artık tamamen simulasyon olmuş.. bu da demektir ki yine beceremeyip darlanıp beğenmedim abi ben diyenler çok olacaktır:D fifa artık tamamen farklı bir yerde artık arcade alanında başka bir oyun var simulasyon alanında başka bir oyun...

Bu saatten pes ile fifayı karşılaştırmak NFS shift ile most wantedi karşılaştırmak gibi yani kimse boşa pes daha iyi demesin ben arcade seviyorum desin anlarım zevk reng meselesidir...