ASPECTRATIO = 1.333330
CONTROLLER_DEFAULT = 1
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 3
NUMBER_SPEAKERS = 2
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = 900
RESOLUTIONWIDTH = 1440
SCREEN_SLEEP = 16
VOICECHAT = 1
WAITFORVSYNC = 0
fifa pes elele
amma sorun çıkmış ya bi demoda forever pes
arkadaşlar fifada çalışır gibi savunmayın yahu herkes oynasın istediğini belirtsin fikrini herkesin zevki
şu işe bak ya! indirdiğim demo crc hatası verdi...
vay videoya bak sen... topa vurayım derken çime saplandı galiba..fifa daha iyi demek için fifada çalışmak gerekmez fifanın daha iyi olduğunu seabass bile söylemiş bende deneyerek söylüyorum. Do you know seabass?? ayrıca fifa daha iyi demek pese saldırmak demek değildir ama pes seviyorum diyen birine nası lseversin oynasın falan dersem o zaman gel burda yaz. Ayrıca bu son oyunla artık birbirlerine rakip bile değiller.
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
messinin topa vurduktan sonraki adele sakatlığı
[video=youtube;vsXs5-3LGD0]http://www.youtube.com/watch?v=vsXs5-3LGD0[/video]
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
seninkide bahtsız bedevinin hesabı, tekrar indireceksin mecbur.
indirdim deniyorum birazdan yazarım sağolFifa 12 Klavye tuş ayarları:
http://www.multiupload.com/BFIB57STM0
İndirdiğiniz dosyaları Belgelerim'deki Fifa 12 Klasörüne atın.
bu oyun usb kolla oynanmıyormu? kol takılı değilken girip oynayabiliyorum ama kolu takınca oyuna girer gibi yapıp masaüstüne atıyor ?
nolmadı. benden başka kimsede sorun yok mu?
Kolsuz oyuna girip oyun açıldıktan sonra kolu takmayı dene bence.
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION], makina pek iyi değil. 2 gb ram, 512 radeon hd ekran kartı, i3 işlemci. Kaldırır mı, yoksa hiç indirmeyeyim..
olm istediğinizi oynayın layine pes oyna ama şu oyuna hakkını ver sonra oyna gerçekten çalışmış yapmış adamlar gavurda olsalar günahtır la:mrgreen:
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
ekran kartını bilmiyorum ama makinan benden iyiillaki açacaktır furkanım bunun medium'u var low'u var
![]()
nolmadı. benden başka kimsede sorun yok mu?
oyun hızını değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar? yavaş geldi bana biraz...
nereden değiştirebiliriz hocam şu ilk açılıştaki game setting kısmında yok ayrı bir yerimi var bunun?Oyun zorluğuda çok basit geldi o da vardır bir ayarı ama ben pek fifaya alışkın değilimoyunun ayarlarında hız seçenekleri var tabiki ama ben fifa11'i de yavaş sevdiğimden tam süper geldi bu hızı, ayrıca oyun hızı, gerçekçi animasyonları ve taktik defans olayı yeni broadcast camerayla beraber sanki gerçek maç izler gibi.