MrKonce
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 32
Selamlar, bu yıl sonunda Türk Telekom evde internet ile olan sözleşmemiz bitiyor. 1 sene sonra başka bir yere taşınma durumumuz var yani seneye üniversite sınavımdan sonra duruma göre bakacağız. Türk Telekom'da malum 2 senelik tahahütler yapıyor. Yaklaşık 2012'den beri 9 yıla yakındır kullanıyoruz. Bina 15 yıllık falan yani bakır kablolar var ve Max 8 MB alabiliyorum. Paketim de 8MB'lik zaten. 75TL ödüyoruz. Şimdi tahminimce 2 yıllık tahahüt + 10 TL daha gelebilir (yeni tahahüt) ve yani 8MB internete 85TL ödemek istemiyorum. (15tl farkla 100mb alma şansım varken). Mahalleye 1.5 yıl önce fiber internet geldi. Kutu köşede görebiliyorum. Hatta yan komşu 100 MB kullanıyor. TurkNet'ten baktığımda ise 84MB bana da hız veriyor. Şimdi benim birkaç sorum var. TurkNet veya millinecom fark etmez birine geçeceğim süreç nasıl işliyor? Yani fiber interneti eve nasıl alabilirim? Tahahütsüz olması benim için daha faydalı çünkü dediğim gibi sınavdan sonra durumlara göre taşınabiliriz. Modemi de kendim almak istiyorum ama bu konu hakkında bilgilendirebilecek tecrübesi olan var mı? Aynı şekilde eğitim olduğu için max yaz içinde çözmem gerekiyor yada tahahüt bitmeden kasım gibi felan. Şimdiden teşekkürler.