Fiber İnternet'de sık sık kesilme sorunu

Bu konuyu okuyanlar

Doğukan S

Doçent
Katılım
16 Eylül 2015
Mesajlar
662
Reaksiyon puanı
266
Puanları
63
Arkadaşlar merhaba. Şu an evde Vodofone'un fiber internetini kullanıyoruz. Ancak internette sık sık kesilme yaşıyorum. Hızda sıkıntı yok. Ancak sık sık gidiyor ve modemi resetlemek zorunda kalıyorum. Bundan önce Turkcell Superonline kullanıyorduk. Onda da aynı problem vardı. Hızında falan sıkıntı yoktu ama kesilme yaşıyorduk. Vodofone'de de aynı şeyi yaşıyoruz. Zaten modemler aynı. Buna sebep ne olabilir? Yani benim yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? Modemin konumlandırılması ya da herhangi bir sebep olabilir mi?
 

OzkanK.

Rektör
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,693
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek iste gerekirse arıza kaydı oluştur. Ben 4 yıl Süperonline fiber kullandım elektirikler flan kesilmediği sürece kopma nedir bilmem internette.
Online oyun oynuyordum o zamanlar Knight online oyundan düşmeden 1 hafta oyunda kaldığımı bilirim Pc açık bir şekilde. Artık fiberin geldiği kutuda mı veya senin evinin içinde kablolalarda bir sıkıntımı var yada modem mi arızalı yoksa altyapısal sorunlarmı bunu anca oranın yetkilileri bilebilir.
 

The Commander

Profesör
Katılım
29 Haziran 2019
Mesajlar
1,792
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Yaş
25
Sıkıntı altyapınızdaki bir sorundan olabilir tabii ki. Sizin yapacağınız pek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben de. Yukardaki yoruma katılıyorum, bildirin gelip baksınlar.
 

Son mesajlar

Üst