Fetih 2012!

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
belgesel değil diye gerçeği çarpıtma hakkına sahip değil.
bu film ne amaçla çekildi onu sorgulamak lazım.
çılgın dershane serisini çeken yönetmenin iyi niyetini ben sorgularım.
herşeyi geçtim ulubatlı hasan'ın zina yapması kabul edilebilir değildir.

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlığı açan arkadaşım sen bence baya önyargılı girmişsin konuya.. :) Biz seks düşkünü değildik demişsin Padişahlarımızın HAREMleri vardı ya sen neden bahsediyorsun.. :) Ayrıca Ulubatlı Hasanı oynayan adama takmışsın.. Oyuncu değilmi bu Hasanıda oynar tecavüzcüyü de vallahi komiksin ya.. Birde yönetmene takmışsın şaraptan viskiden iyi anlıyor diye.. Bize ne kardeşim adamın içtiğinden her koyun kendi bacağından asılır.. Tamam tarihimizi birebir yansıtmaya bilir,atlanmış veya gereksiz detaylarda olabilir ama ortada bi emek var 6m izleyici var saygı duymak lazım. Bence sen akit gazetesini okumaya bi ara vermelisin..

"Film'de Ulubatlı Hasan Rolünü Oynamayıda '' İffet '' Filmindeki Tecavüz Sahnesinin Baş Mimarı Olan '' İbrahim ÇELİKKOL'' a Vermişler !

pookeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz seks düşkünü değildik demişsin Padişahlarımızın HAREMleri vardı ya sen neden bahsediyorsun..

Harem hakkında bilinenlerin ne denli yanlış olduğu bir cümledeyiz. Hayatımız boyunca kaçımız gerçek bir Osmanlı Haremi gördük? Harem denilen ve Osmanlının sarayında bulunan bu özel oda sadece ve sadece Padişahın ailesine aittir. Duvar süslemeleri ayet ve Peygamberimiz (sav) in hadisleri ile doludur. Harem denilince akla böyle şeyler gelmesin lütfen. Eğer hala bir şüpheniz var ise sizi İstanbul Topkapı Sarayına davet etmek isterim.

Konu ile ilgilide filmi izledikten sonra İbrahim Çelikkol İffet dizisindeki Cemil karakterinin nasıl hakkını verdiyse, Ulubatlı Hasan rolünün de hakkını fazlasıyla vermiştir. Filmde absürd hiç bir şey görmedim. Allah-u Ekber sesleri hiç eksik olmadı. Hiç İslam'dan uzaklaşılmış bir harekette görmedim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hala bazılarının beyni basmıyor harem devlet erkanın eşlerini bulundugu kısma denir ama millet hala tv deki saçmalıklara inanıp harem i zevk u sefa yeri zannederler Yazık çok yazık ceddine bu kadar hakar edilmez .

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adamlar kedi çaplarında film çekmiş hala neyin tartışması var? Fetih olayını 2 saat gibi bir süreye indirgemişler. Haliyle de böyle eksik gelmiş olabilir size.. Ne yani 10 gün ya da 20 gün süregelen film mi olmalıydı ?

Kabul edin şunu: Türkiye' de çekilmiş en iyi filmlerden bir tanesi... Bunu seyirci sayısı na göre değerlendirmiyorum.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
:) Yahu nedir şu harem den çektiğimiz. Herkesin kendince bir harem hayal ediyor ve bu hayallerine uygun olmayan birşey gördüklerinde tarihine, milletine, atalarına küfür etmiş oluyor. Bu kişilerin sorunları tarih değil kendi dünya yada harem görüşleri. Osmanlı hareminde görmek istediğiniz kadın profili tarif edermisiniz. Bize bir resim gösterin ve böyle böyleydi diyin. Tüm Tarihi haremde kadınların giyinişi üzerinden mi tartışacağız yoksa?