Fener'in takım ruhu bizde yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Beşiktaş'ın kaptanı Üzülmez, Fenerbahçe'nin Devler Ligi başarısını değerlendirdi.

Futbolculuğunun yanı sıra, kişiliğine de her zaman şapka çıkartılan İbrahim Üzülmez yine, “kitabın ortasından” konuştu. Siyah-Beyazlı takımın kaptanı, Beşiktaş’ın içerisinde bulunduğu durumu ve Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısını yorumlarken, “Chelsea’yi deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta da kadrodaydım. Yani o duygunun ne olduğunu bilirim. Bizim şu andaki eksik tarafımız istikrarı yakalayamamak. Aldığımız çok önemli bir galibiyetin devamını getiremiyoruz. Liverpol’u yendik, Galatasaray’ı yenip lider olduk ama bu maçların devamını getiremedik. Çünkü Fenerbahçe’nin oyun disiplini ve takım ruhu bizde yok. Bunu da kadromuzun çok genç ve tecrübesiz olmasına bağlıyorum” ifadelerini kullandı.

DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

İBRAHİM Üzülmez ayrıca, Sivasspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Son iki haftada aldıkları mağlubiyetlerle çok ağır eleştirilere maruz kaldıklarına dikkat çeken deneyimli futbolcu, “Eğer Sivasspor’a mağlup olursak, olacakları düşünmek bile istemiyorum. Beşiktaş’ı Sivasspor maçı sonrası bir kaosa sürüklememek için kazanmak zorundayız. Takımda sakat ve cezalı futbolcuların olması mazeret değil. Sivasspor maçında sahaya çıkacak her arkadaşımız onuru için oynayacak. Alacağımız galibiyetle de iddiamız sürecek. Rakiplerimizin maçları bizim maçlarımızdan daha zorlu ve birbirleri ile oynayacaklar” diye konuştu.

Kaynak