Beşiktaş Başarılı Olmasın

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ggunes.jpg

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, ilginç açıklamalarda bulundu.

Eski oyuncularına yeni takımında başarılar dilediğini belirten Güneş, “Şartlar onu Beşiktaşlı yaptı. Artık Trabzonsporlu biri olarak, orada işini iyi gerçekleştirmesi gerekiyor” dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Tekke’nin Beşiktaş’a transferi ile futbolcuları Umut, Colman ve Yattara hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, “Fatih’in iyi oynamasını istiyorum ama Beşiktaş’ın başarılı olmasını istemiyorum” dedi.

Kendisine başarı diliyorum

Deneyimli teknik adam, Fatih’in Beşiktaş’a transferinde işleyen bir sürecin olduğunu belirterek, “Trabzonsporlu Fatih, Trabzonspor’u seven, başarılı olan Fatih, Beşiktaşlı olmuştur. Kendisine başarılar diliyorum. Süreç, şartların gereği olarak onu Beşiktaş’a getirdi. O da onu planlamış değil, biz de planlamış değiliz. Önemli olan orada işini iyi yapabilmesi. Ben iyi oynamasını istiyorum ama Beşiktaş’ın başarılı olmasını istemiyorum. Onu da özellikle söylüyorum” diye konuştu.-

Umut olayında hata var

Güneş, Liverpool maçı öncesi Fransa’nın Toulouse takımının istediği Umut Bulut ile bu konuya ilişkin yaşanan gelişmeler konusunda ise “Umut, Trabzonspor’a imza atmıştı. 3 yıl daha sözleşmesi sürüyor. Teklif gelebilir, ama bunun uygulanması o dönem yanlış işledi. O dönemde hata yapılmıştı, kulüp, oyuncu zarar görmüştür, ama bitmiştir. Artık kulüp, oyuncu zarar görmeyeceği yapıda cezası da verilip yola devam edilmelidir” dedi.

Yattara çok değişti

MÜTHİŞ yeteneğine rağmen bir türlü verimli olamayan futbolcusu Yattara’nı n iyi çalıştığını ve iyi bir profesyonellik örneği gösterdiğini belirten Şenol Güneş, “Verim olarak Fenerbahçe maçındaki verimini Antalyaspor maçında gösteremedi. Öyle sıkıntısı var. Uzun süre oynamadı, coşkulu oyun tarzını bulamadı belki. İstikrarsızlığı var ama çok değişti. Bu oyun yapısıyla daha fazla üstüne koymalı. Kendisinin yetenekleri ortada. Bizim büyük bir silahımız. Ancak geçmiş yıllara nazaran onda gelişme görüyorum” dedi.

Colman’ın kafası karışık

GÜNEŞ, Arjantinli Colman’ın ücretinde iyileştirme konusunun kapan-dığını belirterek, şunları söyledi: “Colman bize gelen yabancı oyuncuların en iyilerinden bir tanesi. Bu yıl kafasının karışık olduğunu düşünüyorum. Bunun olmaması gerekir” dedi.

Yunus Emre Sel/Milliyet

Çatlayın Ulenn iiki elemiş Liverpol Sizi Şerefsizler

http://www.haber1903.com/Haber-16263-besiktas-basarili-olmasin

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Küçük kız çocukları gibisiniz çatla, patla. vs

Edit: Taraftar sitelerinden haber konmuyordu hani?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tamam çatlıyoruz, haklısın.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ulen bizim beşiktaşı kimse sevmiyor mu yahu :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
RE_6

Gerçek hayatta karşıma çıksan ne güzel sohbet ederdim senle bir bilsen :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Şenol Güneş'in Beşiktaşım hakkında bunları dediğini hayal bile etmek istemiyorum. Şenol Güneşe olan gönül bağımı bitirir bu laflar.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ne peki Tarafsız Spor Sitesimi sonunda ki 1903 ile :D
Gazetelerin Beşiktaş ile ilgili spor haberlerine yer veren bir sitedir.Bunun yanında kendi yaptıkları haberleri ve köşe yazılarını yayınlıyorlar, Beşiktaş ile ilgili olmadığı sürece rakiplerin adı geçmez, rakiplere tepeden bakan bir üslupları da yok.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
............ Duası kabul olsaydı gökten kemık yagardı :D