Fenerbahçe'den açıklama: "Yeniden yargılanma kararı çıktı"

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sözde şike davasında Başkanımız Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu sanıkların "Yeniden Yargılanma" ve "İnfazın Durdurulması" talebini kabul etti.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40538

yildirim600_ZRKO8.jpg

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a iyi haber geldi.

Şike davasında yeni bir karar çıktı. 13. Ağır Ceza Mahkemesi Aziz Yıldırım'ın infazın durdurulması ve yeniden yargılama talebini kabul etti.İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Futbolda Şike Davası kapsamında hakkında verilen hüküm yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasının yenilenmesine ve infaz işlemlerinin durdurulmasına karar verdi.Böylece Aziz Yıldırım cezaevine girmeyecek ve şike davası yeniden görülecek.

GEREKÇELİ KARAR

karar2.jpg

NTV Spor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
desene kombine almaya az kaldı :) [MENTION=23389]mila12[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] şimdi yazayım demi ben bunu aylar öncesinde söylemiştim diye, sırada avrupa yolunun açılması var.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepsini gectim uefa ne diyecek. "Siz kendi aranizda halledin ne derseniz o" mu? yoksa "hala benim kararim gecerlidir" mi?

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Suyu çıktı bu işinde arkadaş 20 30 yıl sürcek heralde bu davalar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 ve 3 kumpas yok deliller doğru.Yeniden yargılanmaya sebep olan madde 4

Bq0aiunIYAESvdZ.jpg

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kumpas kurulduğu ve tutanaklarda değişiklik yapıldığı iddiasını reddeden mahkeme yeniden yargılamayı kabul ediyor buradan benim çıkardığım sonuç tamam ortada bir şey var yani kumpas değil ama bu olan şeyler bu kadar hapis cezasına yol açacak şeyler değil o yüzden yeniden yargılansın sanırım kararı bu şekilde okuyabiliriz.Olaya başka bir açıdan bakarsak da aziz yıldırım 3 yıl daha ülke sporunu katletmeye devam edecektir bu dava 3 yıl daha sonuçlanmaz tff,tbf gibi kurumlar üzerinde yaptığı baskıyı artırarak sürdürecek olan bir aziz yıldırım ile karşı karşıya kalmamız muhtemeldir ülke sporunu iyi günler değil kötü günler bekliyor çünkü her şey de olduğu gibi bunu da elimize yüzümüze bulaştırdık.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@ykaduman Başbakan söz vermiş ondan

[video=youtube;vItUw3v5jv4]http://www.youtube.com/watch?v=vItUw3v5jv4[/video]

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@ykaduman Başbakan söz vermiş ondan

[video=youtube;vItUw3v5jv4]http://www.youtube.com/watch?v=vItUw3v5jv4[/video]

Bir şeyler döndüğü kesin önce bize başbakan saldırdı çünkü ona karşıyız Atatürkçüyüz bunu kabullenemedi bizi bitirmek istedi dediler aziz yıldırıma yapılmış bir saldırıdır dediler sonra baktılar olmadı 17 aralık patlak verdi ülkede ambulansın arkasına takılan taksici gibi bize paralel örgüt yaptı bu kumpası demeye başladılar yeniden yargılama istiyoruz dediler ve istediklerini en azından 2-3 yıllığına aldılar ben aziz yıldırım ve mahmut uslu isimli şahıslar Türk sporundan elini çekmediği sürece isyanımı her platformda sürdüreceğim

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sosyal medyada bakıyorum da bazılarını korku almaya başlamış bile.. eee tabi keyifli keyifli, hakları olmadan direkt ŞL'ye gidip, şimdi birden kara kara düşünmeye başlamak.. zor olsa gerek :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gene ülke sporu diye tuturanlar gelmiş, ülke sporunun temizlenmesi için Lütfi Arıboğan gibilerinin temizlenmesi lazım birde adam konuşmasında başbakanın diğer davalar için (balyoz ergenekon) verdiği sözden bahsediyor ve inşallah içine bizi de alacaklar diyor. Fenerbahçe'ye verilmiş söz yok ama konuşmayı kesip bir kısmını alıp çarpıtmak kolay nasılsa..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hadi bakalım, şampiyonlar ligi yolu açılsın bir an önce.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Gene ülke sporu diye tuturanlar gelmiş, ülke sporunun temizlenmesi için Lütfi Arıboğan gibilerinin temizlenmesi lazım birde adam konuşmasında başbakanın diğer davalar için (balyoz ergenekon) verdiği sözden bahsediyor ve inşallah içine bizi de alacaklar diyor. Fenerbahçe'ye verilmiş söz yok ama konuşmayı kesip bir kısmını alıp çarpıtmak kolay nasılsa..

Anlayamazsınız :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
He he açarlar size Şampiyonlar ligi yolunu.TFF şike sahaya yansımamıştır dedi sonra UEFA şak diye 2 sene ceza verdi.UEFA İsviçre'de bi dernek değil bu arada

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[video=youtube;dXPILRW25bA]http://www.youtube.com/watch?v=dXPILRW25bA[/video]

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aziz yıldırım bugüne kadar şunları,bunları yaptı hala nasıl destekliyorsunuz yazacaktım ama yarısına gelince baktım zaten okumaya zahmet etmeden körü körüne arkasından gitmeye devam edeceksiniz gidin bakalım daha çok duygu karmaşası yaşayacaksınız bizi avrupaya alırlar mı almazlar mı acaba diye.şampiyonlar liginde ön eleme kaybetmemiş bir takımın taraftarı olarak merak etmeyin korkumuz yok sizi alsınlar şampiyonlar ligine onda da gözümüz yok bizim derdimiz bu kaos ortamının bitmesi üzerinde şaibe olan insanların temizlenmesi biri bir suç işlemişse cezasız kalmaması yoksa sen şampiyon olmuşun ben olmamışım çok da umrumda temiz olmadıktan sonra şampiyon olsan ne olur.siz azizi destekleyin ama dikkat edin bir gün karşı çıkarsanız size küfür eder evinizden aldırır tehdit eder kendi takım taraftarına da karşı takım taraftarına da kadına da çocuğa da bağırır ananıza da söver bunu da unutmayın!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mevcut hükümetin Fenerbahçeye olan en büyük kıyağıdır bu.
Adil mi tabi ki değil. Kabak ortada olan gerçekleri Hükümet-TFF el ele verip sümenaltı etmeye devam ediyorlar.
Bu da acaba bizi Avrupa kupalarına alırlar mı diye bir umut doğruyor ama avucunuzu yalarsınız. :D
Neyse içerde olsa ekmek elden su gölden ağalar gibi yaşayacaktı...
Bari devletin ekmeğini yemesin daha..

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
13.Ağır Ceza Mahkemesi’nin, bugün şahsım ve dava arkadaşlarım ile ilgili almış olduğu karar, beni, bizleri çok mutlu etti.

Haklı mücadelemiz için bir gün olsun vazgeçmeden 1087 gündür bize nefes olan değerli kongre ve divan kurulu üyelerimize, mücadeleden asla ödün vermeyen yürekli taraftarlarımıza, kulübümüzün tüm emekçilerine ve davamıza sahip çıkan sporcularımıza,

En içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Vatan Caddesi’nde, Metris’te, Çağlayan’da, Silivri’de, bizi yaz kış demeden yalnız bırakmayan,

Bağdat Caddesi’nde, Anıtkabir’de, Sabiha Gökçen’de sesimize ses olan,

Davamıza ilk günden itibaren yürekten inanan Büyük Fenerbahçe Ailesi’ne, şükranlarımı sunuyorum.

Mücadelemiz, haklılığımız ispatlanana kadar sürecek…

Saygı ve sevgilerimle,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40545

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Fark eden birşey olucağını mı sanıyorsunuz sonuç gene aynı olacak ortada cas,uefa,Türk mahkemeleri tarafından doğrulanmış olan olaylar nasıl unutulacak gene bir umut çıkıcak ama bu kadar şey göz ardı edilemeyeceğinden gene o umut sönücek neden bu işi bu kadar uzatırlar bilmiyorum ama haklarıdır bir kere daha yargılansınlar gerçekler ortada nasıl olsa kendimizi kandırmayalım.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hangi gerçekler kardeş? Söyle de biz de bilelim. Hiçbir şey ortada değil. Bir şeyler dönüyor. Bu yüzden bu kadar uzadı.

Ya Allah aşkına sebebsiz veya ortada delil olmadan bir takım 3 sene avrupa'dan men niye alsın veya Aziz Yıldırım şikeden dolayı neden hapis cezası aldı bana bunları söylesene.
Hatırlatırım 58. madde değiştirildi tff sırf Fenerbahçe kurtulsun diye neler yaptı kafanda tak etmiyor mu bunca soru acaba demiyor musun neden bunlar yapıldı diye.
Bana Aziz Yıldırımı savunma ne geldiyse Fenerbahçenin başına bu adam yüzünden geldi.
Madem suçsuzsunuz neden her gitiğiniz her kapıdan yüzünüz asık çevrildiniz hiç mi tak etmiyor hiç mi kafanda bunları düşünmüyorsun.
1. yer suçlu bulur hadi bunlar hata yaptı dersin geçersin 2. yere gidersin o da suçlu bulur neyse bunlar bizi anlamadı dersin geçersin 3. yere gidersin burasıda seni suçlu bulur bu seferi ne ben bilemiyorum bunlar hep ciddi kurumlar öyle saçma sapan yerler değil ve hepsinde suçlu bulunmuşsun bulunmadım diyemezsin açık net ortada hadi bunları geçtim.

58. madde neydi şike veya şikeye teşebüste bulunan takımları küme düşürme veya puan kırılmasını sağlayan madde idi bu olaylar çıkınca bu madde kaldırıldı bu nasıl bir saçmalıktır. (demek ki birileri şike yapmış)
Şike yapıcaksın ne küme düşeceksin nede puanın kırılacak bunları kafana takmadın mı ?

Yargıtay 5. Ceza Dairesi Kararları (Bunu ben demiyorum koskoca mahkeme diyor.)

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in cezası onandı. Aziz Yıldırım'ın birden fazla maçta şike ve teşvik primlerinden suçları onandı.

Şike Yapılan Maçlar
Fenerbahçe-İstanbul BŞB.
Karabükspor-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ankaragücü
Sivasspor-Fenerbahçe

Teşvik Verilen Maçlar.
Trabzonspor - Bursaspor
Trabzonspor - İstanbul BŞB.

Bunlarıda mı kafana takmadın bunlarıda mı es geçtin acaba kendin kandırma Allah aşkına. Açıklayıcı gelmedi mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya Allah aşkına sebebsiz veya ortada delil olmadan bir takım 3 sene avrupa'dan men niye alsın veya Aziz Yıldırım şikeden dolayı neden hapis cezası aldı bana bunları söylesene.
Hatırlatırım 58. madde değiştirildi tff sırf Fenerbahçe kurtulsun diye neler yaptı kafanda tak etmiyor mu bunca soru acaba demiyor musun neden bunlar yapıldı diye.
Bana Aziz Yıldırımı savunma ne geldiyse Fenerbahçenin başına bu adam yüzünden geldi.
Madem suçsuzsunuz neden her gitiğiniz her kapıdan yüzünüz asık çevrildiniz hiç mi tak etmiyor hiç mi kafanda bunları düşünmüyorsun.
1. yer suçlu bulur hadi bunlar hata yaptı dersin geçersin 2. yere gidersin o da suçlu bulur neyse bunlar bizi anlamadı dersin geçersin 3. yere gidersin burasıda seni suçlu bulur bu seferi ne ben bilemiyorum bunlar hep ciddi kurumlar öyle saçma sapan yerler değil ve hepsinde suçlu bulunmuşsun bulunmadım diyemezsin açık net ortada hadi bunları geçtim.

58. madde neydi şike veya şikeye teşebüste bulunan takımları küme düşürme veya puan kırılmasını sağlayan madde idi bu olaylar çıkınca bu madde kaldırıldı bu nasıl bir saçmalıktır. (demek ki birileri şike yapmış)
Şike yapıcaksın ne küme düşeceksin nede puanın kırılacak bunları kafana takmadın mı ?

Yargıtay 5. Ceza Dairesi Kararları (Bunu ben demiyorum koskoca mahkeme diyor.)

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in cezası onandı. Aziz Yıldırım'ın birden fazla maçta şike ve teşvik primlerinden suçları onandı.

Şike Yapılan Maçlar
Fenerbahçe-İstanbul BŞB.
Karabükspor-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ankaragücü
Sivasspor-Fenerbahçe

Teşvik Verilen Maçlar.
Trabzonspor - Bursaspor
Trabzonspor - İstanbul BŞB.

Bunlarıda mı kafana takmadın bunlarıda mı es geçtin acaba kendin kandırma Allah aşkına. Açıklayıcı gelmedi mi ?
Eğer suçluysak neden uzatıyorlar zeki arkadaşım? Ben bunu söylemeye çalışıyorum, bu nerelere gitti. :D

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
allah hepimize akıl fikir versin

herkes neyin ne olduğunu biliyor fakat safa yatıyor fanatiklik hak yemenin adaletin önüne geçmiş güzel ülkemde

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer suçluysak neden uzatıyorlar zeki arkadaşım? Ben bunu söylemeye çalışıyorum, bu nerelere gitti. :D

Fenerbahçe yeniden yargılanmak istiyor hakkıdır isteyebilir istemesin demiyorum ama burada Tff denen kurumda sorunlar var bu sorunun en büyük nedeni 20 milyonu aşkın taraftarı olan bir takımı şike yaptı cezalandırılmalıdır demeye korkuyorlar çünkü ülke karışır.Ama elbet hak yerini bulur.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bulmaz. Gs'nin 8-0'lık maçları çoktan unutulmuşken hak yerini bulmaz.

Her hak dünyada yerini bulacak diye birşey yok kardeşim ama şöyle bir şey var elbet hak yerini bulacak.

Neyse konu uzamasın başka yerlere saptı konu.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
friendly hocamında dediği gibi bu hükümetin aziz başkana ve fb ye yaptığı son kıyak ispatlanmış şikeleride görmezden geliyorlarsa diyecek söz bulamıyorum bide utanmadan çıkıpta şikeyi türkiyeye getiren g.saraydır deyip zeytinyağı gibi üste çıkıyor aziz başkan ama yapanda sensin