Haber Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo ile anlaştı mı?

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Neden ayrılacan?

Kimseye faydam dokunmuyor, birkaç rehber hazırladım. Futbol kategorisini aktif tutmaya, haberler paylaşmaya çalıştım. Linux ve Yazılım kategorisinde bulunmaya çalıştım. Güvenlik kategorisinde yardımcı oluyorum ama konular baydı. Gördüm ki başarılı olamıyorum. Aktiflikte çok yok zaten. Ben olmasam da olur zaten. ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,657
Buna inanan Neymar'ın Eyüpspor'a gelebileceğine de inanır.

Windows 7 old

Asistan
Reaksiyon puanı
27

Vay be Ronaldo, Türkiye'nin en büyük takımı yerine Fenerbahçe'yi tercih ettin demek. Türk Telekom Arena'da 3-2 biten UCL Çeyrek Finali geldi herhalde aklına. ?

Şaka bir yana bu gidişle gelir. Bu sene PL daha bir alev aldı. İlk dörte asla giremeyeceklerine göre FB gibi Şampiyonluk Hayalleri kuran bir takıma gelmesi mantıklı. (Boş hayal olarak kalır, bu sene Cimbom alacak inşallah) Jorge Jesus gelmek istemediğini söyledi diye görmüştüm Twitter'da. Bakalım. Ben geleceğini sanmam ama ters köşe olmayayım.
Fener şampiyon olamazmı şakamı yapıyorsunuz gs gibi şike ci olamadıgı için heralde şampiyon olamıyor bide fenerbahçe nin normalde 5 yıldızi var ama 2 yıldızı kabul edilmiyor , bu arada mesut özil de gelemez dediniz geldi cr7 gelemez diyonun ama o da gelecek daha sonra şampiyonluk sonrada 6. YILDIZIMIZI alacağız. Bu arada türkiyenin en büyuk takımı gs değil FENERBAHÇE . Hadi siz a spor izlemeye devam edin zaten a sporun gs savunmaktan başka yaptığı yok.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bütün takımlar şike yapıyor .
Para karşılıgı macı veya oyuncuyu satın alıp macın sonucunu degiştirmeye deniyor
Aziz yıldırım?
Bu yazdıklarınız mahkeme tarafından suç kabul ediliyor bilginiz olsun. Hukukçu Fenerbahçeliler Birliği bu tarz mesaj yazanları mahkemeye veriyor ve neredeyse tamamına yakınına ceza aldırdılar.