Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş - Video, Maçın Özeti, Golleri | 30 Kasım 2013 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
müthiş bir maçtı gerçekten. bi türlü gol beğendiremediğimiz siyah-beyazlı oyuncu cüneyt'le beraber 12-10 götürdüğümüz maçı 3-3 bitirmek kolay değildi. tebrikler fenerbahçem, tebrikler beşiktaş.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
En çok da neye üzülüyorum biliyor musunuz. Yaklaşık 50 60 kişi maç izliyoruz salonda her takımdan izleyici var. Maç Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında. Beşiktaş taraftarının sesi çıkmıyor bizim gibi maç izliyorlar. Arkadan 5 10 tane Galatasaray ve Trabzonsporlu arkadaş Beşiktaş lehine tezahürat yapıyor :) Hadi yenmesini istersin onu anlarım da tezahürat nedir arkadaş bu kadar düştünüz mü? Adam Beşiktaşım çok yaşa diyor ya var mı böyle bişey :) Yazık valla acıdım arkadaşlara Galatasaraylı olduklarından dolayı değil benim çevremde çok Galatasaraylı arkadaşım var öyle bir durum değil, Bunu yapan arkadaşların nasıl bir kin ve nefretle dolduklarına üzülüyorum. Bunlar gelecek te büyük adam olucak da ülke yönetimi vs yapacaklar sözde bir söz vardır ölme eşşeğim ölme :)

Hiç laf yapmaya gerek yok. Aynı olayları sizin taraftarınızda yapıyor. Çoğu kere de şahit oldum.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Meireless Bu Hareketinden sonra,Kulüp Binasına dahi alınmamalı.
Açık Ve Net....!
Sorun meymenette??? değilki onu bir meymenet zannedenlerde. Adam geçen sene hakeme tükürdü hakem raporunda yazdı, Tff hakemine değil ona inanıp cezasını küçülttü. Sonra gitti baktıki burada bu işler cezasız, aksine bir sırtı sıvanlanmadığı kalıyor, avrupa kupası maçında rakibine arkadan tekme atıp Feneri perişan etti. Dünkü maçta insan düşmanına böyle hareket yapmaz. Bir de utanmadan hakeme itiraz ediyor.

Adama böyle yüz verirsen, adam sandık eşe alnımıza değdi ...... durumuna düşerler.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Fenerbahçe'liyim Hemde Fanatik Seviyesinde

Kararları Kırmızı Kartları Verilmeyen Penaltıları konuşmucam

Ama Çok Güzel Maçtı , Futbol İzlemeyi Unutmuşuz Ligde Beşiktaş'ada Helal Olsun 10 Kişi Kaldığı Halde Hiç Hissettirmeyen Bizimkilerede.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Meıreles yanlış yaptı karttan sonra armayı öpüp trübünlere oynasaydı kral ilan edılecektı sımdı hain ilan edıldı.
Şimdi portekiz basınına acıklama yapar Türkiyeye gelmeden önce kart görmemiştim üstüme geliyorlar diye....

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Meıreles yanlış yaptı karttan sonra armayı öpüp trübünlere oynasaydı kral ilan edılecektı sımdı hain ilan edıldı.
Şimdi portekiz basınına acıklama yapar Türkiyeye gelmeden önce kart görmemiştim üstüme geliyorlar diye....

Armayı öpseydide eleştrirdik merak etme sen.Biz işimize geldiği gibi davranmıyoruz.
Siz önce kendini sürekli yere atan Burağı savunmayı vazgeçin öyle gelin.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
684223.jpg

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç laf yapmaya gerek yok. Aynı olayları sizin taraftarınızda yapıyor. Çoğu kere de şahit oldum.

Onlarada sen üzül o zaman. Ben hayatımda bir kere bile rakip takıma tezahürat yapmadım. Evet rakibim yenilince sevinirim bundan normal bişey yok ama gs gidip bjk ile maç yapınca veya gidip normal bir takımla maç yapınca asla ve asla tezahürat yapmam yapan insanlar acizdir hangi takımdan olursa olsun.

togo2382

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarı kart var, kırmızı kart var, kavga var, hap var, ex var, roj var :D

Reaksiyon puanı
10,315
Veli Kavlak, meireles için: "pozisyon gereğiydi, şaşırdım kırmızı görmesine... zaten anında gelip özür diledi. kasit yoktu" dedi.

tamam, vuralım adama da, insafı elden bırakmadan!

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bu sefer çok dandik bir maçın öyküsü videosu hazırlamışlar. Hiç hoşuma gitmedi.