Aretios
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Beyler adamın içine müneccim kaçmış :mrgreen:
![]()
İnanmam Vallahi de billahi de inanmam
birde 500 tl basmış Valla inanmam ...
Beyler adamın içine müneccim kaçmış :mrgreen:
![]()
E foto var işte basbaya 500 gaymeyi basıp tutturmuşİnanmam Vallahi de billahi de inanmam
Kolay gelsinFotoğrafı koymakla büyük hata yaptı parmaklarından tespit edip parayı indiricem cebime
Başka takımın taraftarları yorum yapınca komik oluyo
E foto var işte basbaya 500 gaymeyi basıp tutturmuş![]()
Sor demedim ki komik oluyo dedimYorum yazmak icin sana mı soracağız komik adam.
Sor demedim ki komik oluyo dedim
Hiç sanmıyorum tutturan tutturuyor vallafotoşop o fotoşop![]()
![]()
![]()
İnanmam Vallahi de billahi de inanmam
Türk futbolu adına harika bir maçtı. ErsunYanal güzel bir yorum yaptı.Bu maç lig sıralamasının nasıl olması gerektiğini gösteriyor zaten
Hocam yine Fenerbahçe'ye saydırmaya başlamışsınız maşallah , hiç fenerbahçe için verilen yanlış kararları söylememişsiniz.Muradınıza ermişsinizdir umarım,hakem her 2 taraf içinde yanlış karar verdi.Ancak eğer cüneyt çakır maçı düzgün yönetseydi maçı 4-3 fenerbahçe alırdı düz mantık bakarsak.Her iki tarafta hakettiği puanı aldığını düşünüyorum.Güzel ve zevkli bir mactı her iki takımı Tebrik ederim 3 sezondur ilkez Türk futbolunda zevkli bir mac izledim.
hakemin doğruları ve yanlışları
1. İlk kırmızı doğru
2.Necip ilk sarı kartı doğru
3.Mehmet Topal yaptığı 6 faul ve bunun 3 sert faul sarı yok
4.Necip 2 sarı kart yanlış posizyona bakın ilk ceken caner sonra Necip cekiyor faul ama sarı yanlış
5.Bruno alves fernandese yaptığı sert faul sarı kart ama vermedi bunun devamı 2 sert faul daha var ve deriseği var 2 sarı da atılırdı hakem vermedi
6.kornerden gelen top BJKli futbolcunun eline carptı el acıktı penaltı vermedi
7.Fenerin iptal gol doğruydu posizyondan önce kuyt Tolganın omuzuna basıyor faul.
8.emineke nin sivok attığı kafa kırmızı hakem vermedi.
9.macın son dakikalarında ersan gülüm yaptığı faul sarı kartı 2 sarı dan atılması lazımdı hakem atmadı.
10.mehmet Topal Fernandese taban girdi Topla alakası yoktu Mehmet Topal cokdan atılması lazımdı Hakem atmadı
11. Bir cok posizyon var daha Bence Hakem macın icine etti ama buna rağmen Her iki Takımın futbolcların mücadelesi bize güzel bir mac izletiler Tebrikler.
12.Fenerbahçe Taraftarı yine cirkefliğini yaptı Tolga ya anna avrat küfür ettiler cok ayıp
13.Bu hakeme bir daha Türkiyede mac vermesinler.
Hocam yine Fenerbahçe'ye saydırmaya başlamışsınız maşallah , hiç fenerbahçe için verilen yanlış kararları söylememişsiniz.Muradınıza ermişsinizdir umarım,hakem her 2 taraf içinde yanlış karar verdi.Ancak eğer cüneyt çakır maçı düzgün yönetseydi maçı 4-3 fenerbahçe alırdı düz mantık bakarsak.Her iki tarafta hakettiği puanı aldığını düşünüyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Devre arasına kadar tüm maçları kazanacağız umarım , bu beraberlikten sonra Ersun Yanal puan kaybetmemek isteyecektir.
Kimsenin hakkını yemeyiz tabii kiBen burda fenere sallamadım posizyonları söyledim hakem macın icine etti Fener 10 kişiyle BJK üstün oynuyorsa tabiki bunu gördük ve üstündü 11 kişi olsaydı fener macı alırdı Hakem her iki takımıda yaktı güzel futbol vardı sahada hakeme rağmen macın hakkı bu hakem hatalarına rağmen 3-3 beraber bitmesi iyi olur tersi iki takım dan biri alsaydı bu hakeme rağmen ozaman daha kötü olurdu benim demek istediğim bu Fenere sallamadım Hakem salladım burda Hakem demek Fener demek diye anlıyorsanız o başka ama burda hakkımı yiyiorsun![]()
Adam nasıl güvenmişte 500tl basmış yavBeyler adamın içine müneccim kaçmış :mrgreen:
![]()
Dedim ya içine müneccim kaçmış :mrgreen:Adam nasıl güvenmişte 500tl basmış yav![]()
Kimsenin hakkını yemeyiz tabii kiancak maç öncesi hakem hakkındaki yorumlarınızdan böyle bir sonuç çıkartabildim
Mac önceki hakem yorumum mudaha ne demekki bilmişim doğru söylemişim Hakem hakkında ben Fener'e yarar dedim tamam ama her iki takımın icine etti bu hakem sonucda hakem hakkımdaki yorumum beni haklı cıkart tuturamadığım tek 1 bir taraflı olması ozaman beni tebrik etmen lazım hakem hakkında
![]()
Kimsenin hakkını yemeyiz tabii kiancak maç öncesi hakem hakkındaki yorumlarınızdan böyle bir sonuç çıkartabildim
Mac önceki hakem yorumum mudaha ne demekki bilmişim doğru söylemişim Hakem hakkında ben Fener'e yarar dedim tamam ama her iki takımın icine etti bu hakem sonucda hakem hakkımdaki yorumum beni haklı cıkart tuturamadığım tek 1 bir taraflı olması ozaman beni tebrik etmen lazım hakem hakkında
![]()
IThelp Nickli Üyeden Alıntı![]()
![]()
Tabiki bu mac Fenerin Cüneyt Çakırın olduğu bir mac da hiç gördünüzmü Fener Macı kaybetmiş adam fenere şans getiriyor
Burada maçı hakem sayesinde fenerin kazanacağını ima etmişsin , o yüzden dedim![]()
eee daha ne hakem kötüytü ama yine kaybetmediniz bak bu da beni haklı cıkarıyor kırmızı cizdiğim yere bak her yorum beni haklı cıkarıyor.
Şimdi sana bir soru sorcağım lütfen cevapla Soru: Macı kaybetinizmi?
yahu Herşey bir yana ama Türkiyede Hakemler her takımın icine ediyor biri geliyor bir takımı yakıyor diğeri diğerini hadi tek hakem ve ya 2 hakem osla derizki gercekden Bu hakemler taraftlı bugün Galatasraya yarın BJK diğer gün Fenere Öte ki TS ye bizde her zaman bu hakem sizi korudu siz hakem sayesinde kazandınız arkadaşlar Her Takımı yakıyorlar Hakemler bir birimizi yemekdense bir olalım Bu TFF de hesap soralım sonuc tüm takımların canı yanıyor demek ki burda hakemler beceremiyor cok kötüler cok.
Türk futbollu cok kötü yerde rezalet bakın işte kanıtı.
SON DAKİKA | Denizlispor taraftarları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. 11 kişi gözaltına alındı. (Anadolu Ajansı
http://sporaktif.dha.com.tr/taraftar-gruplari-arasinda-silahli-kavga-1-olu_560307.html
SON DAKİKA | Denizlispor taraftarları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. 11 kişi gözaltına alındı. (Anadolu Ajansı
http://sporaktif.dha.com.tr/taraftar-gruplari-arasinda-silahli-kavga-1-olu_560307.html
Aynen katılıyorum, önce rakibin ekmeğine saygı duyacaksın.O tekme dizine gelse kırılma ihtimali bile vardı.Meireless Bu Hareketinden sonra,Kulüp Binasına dahi alınmamalı.
Açık Ve Net....!