Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş - Video, Maçın Özeti, Golleri | 30 Kasım 2013 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Beyler adamın içine müneccim kaçmış :mrgreen:

1461528_524422650998595_2115700306_n.png

İnanmam Vallahi de billahi de inanmam

birde 500 tl basmış Valla inanmam ...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güzel ve zevkli bir mactı her iki takımı Tebrik ederim 3 sezondur ilkez Türk futbolunda zevkli bir mac izledim.

hakemin doğruları ve yanlışları

1. İlk kırmızı doğru
2.Necip ilk sarı kartı doğru
3.Mehmet Topal yaptığı 6 faul ve bunun 3 sert faul sarı yok
4.Necip 2 sarı kart yanlış posizyona bakın ilk ceken caner sonra Necip cekiyor faul ama sarı yanlış
5.Bruno alves fernandese yaptığı sert faul sarı kart ama vermedi bunun devamı 2 sert faul daha var ve deriseği var 2 sarı da atılırdı hakem vermedi
6.kornerden gelen top BJKli futbolcunun eline carptı el acıktı penaltı vermedi
7.Fenerin iptal gol doğruydu posizyondan önce kuyt Tolganın omuzuna basıyor faul.
8.emineke nin sivok attığı kafa kırmızı hakem vermedi.
9.macın son dakikalarında ersan gülüm yaptığı faul sarı kartı 2 sarı dan atılması lazımdı hakem atmadı.
10.mehmet Topal Fernandese taban girdi Topla alakası yoktu Mehmet Topal cokdan atılması lazımdı Hakem atmadı
11. Bir cok posizyon var daha Bence Hakem macın icine etti ama buna rağmen Her iki Takımın futbolcların mücadelesi bize güzel bir mac izletiler Tebrikler.

12.Fenerbahçe Taraftarı yine cirkefliğini yaptı Tolga ya anna avrat küfür ettiler cok ayıp

13.Bu hakeme bir daha Türkiyede mac vermesinler.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fotoğrafı koymakla büyük hata yaptı parmaklarından tespit edip parayı indiricem cebime
----------------
Başka takımın taraftarları yorum yapınca komik oluyo

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk futbolu adına harika bir maçtı. ErsunYanal güzel bir yorum yaptı.Bu maç lig sıralamasının nasıl olması gerektiğini gösteriyor zaten

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Türk futbolu adına harika bir maçtı. ErsunYanal güzel bir yorum yaptı.Bu maç lig sıralamasının nasıl olması gerektiğini gösteriyor zaten

Allahın izniyle Bu lig bitişinde ilk iki sıra olması gereken takim belli ama kim şampiyon olur o artık lig sonu bakacaz .... :D :D

Umarım Beşiktaşım olur ama Fener olursa da çok da üzülmem ... İyi takım çünkü ....

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel ve zevkli bir mactı her iki takımı Tebrik ederim 3 sezondur ilkez Türk futbolunda zevkli bir mac izledim.

hakemin doğruları ve yanlışları

1. İlk kırmızı doğru
2.Necip ilk sarı kartı doğru
3.Mehmet Topal yaptığı 6 faul ve bunun 3 sert faul sarı yok
4.Necip 2 sarı kart yanlış posizyona bakın ilk ceken caner sonra Necip cekiyor faul ama sarı yanlış
5.Bruno alves fernandese yaptığı sert faul sarı kart ama vermedi bunun devamı 2 sert faul daha var ve deriseği var 2 sarı da atılırdı hakem vermedi
6.kornerden gelen top BJKli futbolcunun eline carptı el acıktı penaltı vermedi
7.Fenerin iptal gol doğruydu posizyondan önce kuyt Tolganın omuzuna basıyor faul.
8.emineke nin sivok attığı kafa kırmızı hakem vermedi.
9.macın son dakikalarında ersan gülüm yaptığı faul sarı kartı 2 sarı dan atılması lazımdı hakem atmadı.
10.mehmet Topal Fernandese taban girdi Topla alakası yoktu Mehmet Topal cokdan atılması lazımdı Hakem atmadı
11. Bir cok posizyon var daha Bence Hakem macın icine etti ama buna rağmen Her iki Takımın futbolcların mücadelesi bize güzel bir mac izletiler Tebrikler.

12.Fenerbahçe Taraftarı yine cirkefliğini yaptı Tolga ya anna avrat küfür ettiler cok ayıp

13.Bu hakeme bir daha Türkiyede mac vermesinler.
Hocam yine Fenerbahçe'ye saydırmaya başlamışsınız maşallah , hiç fenerbahçe için verilen yanlış kararları söylememişsiniz.Muradınıza ermişsinizdir umarım,hakem her 2 taraf içinde yanlış karar verdi.Ancak eğer cüneyt çakır maçı düzgün yönetseydi maçı 4-3 fenerbahçe alırdı düz mantık bakarsak.Her iki tarafta hakettiği puanı aldığını düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Devre arasına kadar tüm maçları kazanacağız umarım , bu beraberlikten sonra Ersun Yanal puan kaybetmemek isteyecektir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şurda bazı yazılanları görünce duygulandım . Herkes birbirini övüyor helal valla . :) İşte biz böyle şeyler görmek istiyoruz . Keşke hep böyle olsa . Hem saha içi hem de dışında.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hocam yine Fenerbahçe'ye saydırmaya başlamışsınız maşallah , hiç fenerbahçe için verilen yanlış kararları söylememişsiniz.Muradınıza ermişsinizdir umarım,hakem her 2 taraf içinde yanlış karar verdi.Ancak eğer cüneyt çakır maçı düzgün yönetseydi maçı 4-3 fenerbahçe alırdı düz mantık bakarsak.Her iki tarafta hakettiği puanı aldığını düşünüyorum.

Devre arasına kadar tüm maçları kazanacağız umarım , bu beraberlikten sonra Ersun Yanal puan kaybetmemek isteyecektir.

Ben burda fenere sallamadım posizyonları söyledim hakem macın icine etti Fener 10 kişiyle BJK üstün oynuyorsa tabiki bunu gördük ve üstündü 11 kişi olsaydı fener macı alırdı Hakem her iki takımıda yaktı güzel futbol vardı sahada hakeme rağmen macın hakkı bu hakem hatalarına rağmen 3-3 beraber bitmesi iyi olur tersi iki takım dan biri alsaydı bu hakeme rağmen ozaman daha kötü olurdu benim demek istediğim bu Fenere sallamadım Hakem salladım burda Hakem demek Fener demek diye anlıyorsanız o başka ama burda hakkımı yiyiorsun :)

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben burda fenere sallamadım posizyonları söyledim hakem macın icine etti Fener 10 kişiyle BJK üstün oynuyorsa tabiki bunu gördük ve üstündü 11 kişi olsaydı fener macı alırdı Hakem her iki takımıda yaktı güzel futbol vardı sahada hakeme rağmen macın hakkı bu hakem hatalarına rağmen 3-3 beraber bitmesi iyi olur tersi iki takım dan biri alsaydı bu hakeme rağmen ozaman daha kötü olurdu benim demek istediğim bu Fenere sallamadım Hakem salladım burda Hakem demek Fener demek diye anlıyorsanız o başka ama burda hakkımı yiyiorsun :)
Kimsenin hakkını yemeyiz tabii ki :) ancak maç öncesi hakem hakkındaki yorumlarınızdan böyle bir sonuç çıkartabildim :)

Beyler adamın içine müneccim kaçmış :mrgreen:

1461528_524422650998595_2115700306_n.png
Adam nasıl güvenmişte 500tl basmış yav :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kimsenin hakkını yemeyiz tabii ki :) ancak maç öncesi hakem hakkındaki yorumlarınızdan böyle bir sonuç çıkartabildim :)

Mac önceki hakem yorumum mu :) daha ne demekki bilmişim doğru söylemişim Hakem hakkında ben Fener'e yarar dedim tamam ama her iki takımın icine etti bu hakem sonucda hakem hakkımdaki yorumum beni haklı cıkart tuturamadığım tek 1 bir taraflı olması ozaman beni tebrik etmen lazım hakem hakkında:D

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Mac önceki hakem yorumum mu :) daha ne demekki bilmişim doğru söylemişim Hakem hakkında ben Fener'e yarar dedim tamam ama her iki takımın icine etti bu hakem sonucda hakem hakkımdaki yorumum beni haklı cıkart tuturamadığım tek 1 bir taraflı olması ozaman beni tebrik etmen lazım hakem hakkında:D

quote_icon.png
IThelp Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki bu mac Fenerin Cüneyt Çakırın olduğu bir mac da hiç gördünüzmü Fener Macı kaybetmiş adam fenere şans getiriyor:wink:

Burada maçı hakem sayesinde fenerin kazanacağını ima etmişsin , o yüzden dedim :D

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En çok da neye üzülüyorum biliyor musunuz. Yaklaşık 50 60 kişi maç izliyoruz salonda her takımdan izleyici var. Maç Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında. Beşiktaş taraftarının sesi çıkmıyor bizim gibi maç izliyorlar. Arkadan 5 10 tane Galatasaray ve Trabzonsporlu arkadaş Beşiktaş lehine tezahürat yapıyor :) Hadi yenmesini istersin onu anlarım da tezahürat nedir arkadaş bu kadar düştünüz mü? Adam Beşiktaşım çok yaşa diyor ya var mı böyle bişey :) Yazık valla acıdım arkadaşlara Galatasaraylı olduklarından dolayı değil benim çevremde çok Galatasaraylı arkadaşım var öyle bir durum değil, Bunu yapan arkadaşların nasıl bir kin ve nefretle dolduklarına üzülüyorum. Bunlar gelecek te büyük adam olucak da ülke yönetimi vs yapacaklar sözde bir söz vardır ölme eşşeğim ölme :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
quote_icon.png
IThelp Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki bu mac Fenerin Cüneyt Çakırın olduğu bir mac da hiç gördünüzmü
Fener Macı kaybetmiş adam fenere şans getiriyor:wink:

Burada maçı hakem sayesinde fenerin kazanacağını ima etmişsin , o yüzden dedim :D

eee daha ne hakem kötüytü ama yine kaybetmediniz bak bu da beni haklı cıkarıyor kırmızı cizdiğim yere bak her yorum beni haklı cıkarıyor.

Şimdi sana bir soru sorcağım lütfen cevapla Soru: Macı kaybetinizmi? :)

yahu Herşey bir yana ama Türkiyede Hakemler her takımın icine ediyor biri geliyor bir takımı yakıyor diğeri diğerini hadi tek hakem ve ya 2 hakem osla derizki gercekden Bu hakemler taraftlı bugün Galatasraya yarın BJK diğer gün Fenere Öte ki TS ye bizde her zaman bu hakem sizi korudu siz hakem sayesinde kazandınız arkadaşlar Her Takımı yakıyorlar Hakemler bir birimizi yemekdense bir olalım Bu TFF de hesap soralım sonuc tüm takımların canı yanıyor demek ki burda hakemler beceremiyor cok kötüler cok.

Türk futbollu cok kötü yerde rezalet bakın işte kanıtı.

SON DAKİKA | Denizlispor taraftarları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. 11 kişi gözaltına alındı. (Anadolu Ajansı

http://sporaktif.dha.com.tr/taraftar-gruplari-arasinda-silahli-kavga-1-olu_560307.html

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Maçı izledim, sonra da özetini izledim. Maç sırasında hakem kararları çok yanlış algılanabiliyor ama özette her şey daha net anlaşılıyor. Fenerbahçe'nin verilmeyen bir golü ve Emenike'ye verilen sarı kart dışında yanlış karar yok gibi. Emenike'nin kart gördüğü pozisyonun penaltı olup olmadığı ise tartışılır. Ama bunca şeye rağmen bence Cüneyt Çakır maçı iyi idare etti.

Son zamanlarda bu kadar zevkli bir maç izlememiştim açıkçası. İki takımı da tebrik ederim

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Bariz penaltı verilmedi. Yazık oldu.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
çok tempolu güzel bi derbiydi 2 takımıda tebrik ediyorum...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
O kadar dandik ligimiz var ki limitteyiz bundan daha kötüsü olamaz, bir maçta da sadece futbol konuşulsun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çirkin ve kötü tezahürattan sezon içinde 3 kez ceza alan sarı-lacivertli ekip, derbideki tezahüratlar nedeniyle cezalandırılırsa, bu eylemin 4. kez gerçekleşmesi nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alabilecek. (NTV Spor)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Meireless Bu Hareketinden sonra,Kulüp Binasına dahi alınmamalı.
Açık Ve Net....!
Aynen katılıyorum, önce rakibin ekmeğine saygı duyacaksın.O tekme dizine gelse kırılma ihtimali bile vardı.
Maça gelince çok ama çok zevkli bir maçtı, fener sanki 12 kişi gibi oynadı.Beşiktaş ikinci yarı 1 puanı kurtarmak için oynuyor görüntüsü verdi, hele maç berabere iken son dakikalarda yavaştan alması bunun kanıtı.
Ama Fenerbahçe bu futbolla zirvede farkı açmaya devam eder.
Sonuç olarak iki takımı da tebrik ediyorum.