Fener söndü Deniz bitti!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Objektif gazeteci olmak lazım... Birini yazarken, öbürünü yazmamak olmaz.

*

Deniz Baykal’ın parasızlık nedeniyle anca sponsor sayesinde ABD’de okutabildiği oğluna gemi aldığı ortaya çıktı mesela... Kimsesizlerin kimiyiz diyen Deniz Baykal’ın 7 yıldızlı Rixos’ta tatil yaptığı ortaya çıktı. Fakir fukara, garip gureba diyen Deniz Baykal’ın 60 bin dolarlık Franck Muller saat taktığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın memleketi 6 yıldır sanki kendisi yönetmiyormuş gibi, hiç başbakanlık yapmayan Tayyip Erdoğan’ı suçladığı ortaya çıktı. Bu AKP taş üstüne taş koymadı diyen Deniz Baykal’ın pazarlamak benim görevim diyerek, sata sata memlekette taş üstünde taş bırakmadığı ortaya çıktı. Türkiye büyüdü diyen Deniz Baykal’ın, tarım küçüldü diyen çiftçiye ananı da al git, oğlum işsiz diyen babaya da, senin oğluna ben iş bulmak zorunda mıyım dediği ortaya çıktı. Deniz Baykal hortumları kestik diyor ama, yardımcısının 1 milyon doları pipetlediği ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın devlet bankası kredisiyle damadının şirketine televizyon ve gazete aldığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın petrol rafinerisini damadının patronuna söz verdiği ortaya çıktı. Halkı kin ve nefrete sürüklediği gerekçesiyle içeri atılan Deniz Baykal’ın, değiştim meğiştim derken, laiklik karşıtı odak olduğu ortaya çıktı. Daha önce Taliban’ın dizinin dibinde fotoğrafı çıkan Deniz Baykal’ın, en son, din-iman diyerek ahaliyi dolandıran Deniz Fenerci arkadaşın omzunun dibinde fotoğrafı ortaya çıktı.

*

E takke düştü kel göründü tabii...

*

Öfkelenen Deniz Baykal’ın, ceketi çıkarıp, "Hakkımdaki iddiaları açıkladınız açıkladınız, açıklamadınız bir hafta sonra ben kendi kendime açıklayacağım" dediği ortaya çıktı.

Yılmaz ÖZDİL
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9925112.asp?yazarid=249&gid=61&sz=49952

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ne kadar da özgün bir yazı... bravo :P

yansimalar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harika, harika, harika..Tayyip Erdoğanı ne kadar da mükemmel anlatmış usta yazar.

faceoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu adam doğruyu hiçbir zaman kendine uydurmadan yazmaz. Deniz Baykal son günlerde Abdullah Gül ile yakınlık kurdu diye yazılıyor çiziliyor bunlar. Amacıma hizmet etmeyen her türlü düşünce benim düşmanımdır, mantığı ile hareket eden bu adamın, gazetesi ve patronu yeterince kübüne zarar vermeye başladı.

yansimalar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu adam doğruyu hiçbir zaman kendine uydurmadan yazmaz. Deniz Baykal son günlerde Abdullah Gül ile yakınlık kurdu diye yazılıyor çiziliyor bunlar. Amacıma hizmet etmeyen her türlü düşünce benim düşmanımdır, mantığı ile hareket eden bu adamın, gazetesi ve patronu yeterince kübüne zarar vermeye başladı.

Bu kadar emin konuştuğuna göre birşeyler biliyor olmasın. Sence usta yazar burada neyi yanlış yazmış? Hangisi yalan? İşkembeden sallamayalım lütfen.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hadi ordan sende..

Klasik Özdil saçmalıkları..

ayırdığım zamana yazık..

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
CHP = İş Bankası
İş Bankası = Doğan
Doğan = Yılmaz Özdil
CHP = Yılmaz Özdil :D

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın Yılmaz Özdil doğruları bu kadar açıkça yazmayın artık ya. Alışık değiliz biz bunlara. Ağır geliyor bunlar bize. Aramızda sindiremeyenler var usta.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Soru : 2001 Krizinde Türkiye %40 fakirleşirken sadece bazı kişiler köşeyi döndü. 2001 den önce vergi şampiyonu olamayanlar Krizden sonra nasıl olurda vergi şampiyonu olmayı başarıyorlar.

Bilgi:2001 yılı, devlete, 3 trilyon 553 milyar lira vergi ödeyeceğini öğreniyoruz. 2001 yılı geliri 7 trilyon 911 milyar 916 milyon TL... Doğan üç yıl önce Koç Ailesi'ni geçmiş, geçen yıl Demir Sabancı'nın ardından ikinci olmuştu; bu yıl şampiyonluğu yakaladı. 3 Yıl önce cirit atlarken Mesut Yılmaz Başbakan idi.

Hani hatırlıyor musunuz, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 2005 kurultayında CHP genel başkanlığına aday olduğunda Doğan grubu ona büyük destek vermişti. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise Doğan Grubu için şöyle diyordu. “Onların (Doğan Grubu’nun) desteklediği iktidarlar döneminde, Türkiye 80 milyar Dolarlık banka hortumlamasının kurbanı oldu. …CHP yönetimine karşı bir Haçlı Seferi başlatılmıştır.” Deniz bey, kendisine karşı yapılan Aydın Doğan kampanyanın ardında gizli bir Amerikan desteğini de ima ediyordu, 1 Mart tezkeresine de atıfta bulunarak. Baykal, Doğan grubuna o zaman ateş püskürüyordu. Şimdi ise Aydın Doğan’la Deniz Baykal aynı siperdeler. Aydın Doğan ise kurultayda Sarıgül’e verdiği desteğin karşılığını Hilton arazisinin emsalini 0,7’den 2,7’ye çıkartarak almış. Halkçı Sarıgül, vefa borcunu ödemiş.

Kaynak

Evet Varmı biri açıklayacak? 2001 Krizinde Türkiye %40 fakirleşirken sadece bazı kişiler köşeyi döndü. 2001 den önce vergi şampiyonu olamayanlar Krizden sonra nasıl olurda vergi şampiyonu olmayı başarıyorlar.

Not: Deniz Feneri e.V davasında kayıp 16 milyon euro dan bahsediliyor. 2001 Krizinde Türkiye %40 fakirleşti.