Yardım Felsefe yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ForwX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ForwX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar.felsefe dersi ile alakalı bir soru var ve ben bu soruyu çözemedim yardımcı olabilirmisiniz?Şimdiden Teşekkürler."Derse öğretmenden sonra gelen öğrencinin davranışını evrensel ahlak yasasını kabul etmeyen varoluşçuluk yönünden açıklayın."

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,584
Yakayım devreleri biraz bekle. Hmmmmm

Varoluşçuluk yönü doğal yöntem sanırım.
Öğrenci de bir insan işte. Derse gelmeden önce o kadar etken varki onun derse gecikmesi için.

Başkan yoldan geçti yolu kapattılar.
Yolda kaza oldu yolu kapattılar
Doğal ihtiyaçları için derse zamanında yetişemedi
Ailesiyle önemli bir telefon araması gerçekleştirmiş

vs vs vs Liste uzar gider öğrencinin ahlak tarafdan değilde varoluş yönünden geç gelmesini açıklamak için.

ForwX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yakayım devreleri biraz bekle. Hmmmmm

Varoluşçuluk yönü doğal yöntem sanırım.
Öğrenci de bir insan işte. Derse gelmeden önce o kadar etken varki onun derse gecikmesi için.

Başkan yoldan geçti yolu kapattılar.
Yolda kaza oldu yolu kapattılar
Doğal ihtiyaçları için derse zamanında yetişemedi
Ailesiyle önemli bir telefon araması gerçekleştirmiş

vs vs vs Liste uzar gider öğrencinin ahlak tarafdan değilde varoluş yönünden geç gelmesini açıklamak için.
Teşekkürler.Son sorumada cevap verirseniz çok sevinirim."Ders içinde yaramazlık yapan öğrencinin davranışını evrensel ahlak yasasını kabul etmeyen varoluşçuluk yönünden açıklayın."

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,584
Teşekkürler.Son sorumada cevap verirseniz çok sevinirim."Ders içinde yaramazlık yapan öğrencinin davranışını evrensel ahlak yasasını kabul etmeyen varoluşçuluk yönünden açıklayın."
Yine söliyim bari ? Varoluşçuluk yönünü doğal insanlık hali gibi düşüne bilirsin.
Yaramazlık yapan Öğrencinin durumunu böyle anlatabilirsin.

Ailesi çocuğu şımarık büyüttüğü için bu duruma gelmiş. Zamanla hayatın zorluğunu farkedince şımarıklık otomatik kaybolucak.
Çocuk Aile sorunları nedeniyle pisikoloji stress yaşamış, aklı dengesi yerinde değil.
Derse girmeden önce Havalı çocuk görer onun gibi olmak ister. vs. vs.

Direk şöyle anlatabilirsin. Çocuğun yaptığı veya yapacağı yaramazlıklar direk olduğu yaşa ulaşana kadar yaşadığı hayat etkenlerine bağlı.
Çünkü henüz ağaç yaşken eğilir. Kuruyunca düzeltmeye çalışırsanız kırarsınız. Zamanla büyüdükçe kendisi düzelir.

ForwX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yine söliyim bari ? Varoluşçuluk yönünü doğal insanlık hali gibi düşüne bilirsin.
Yaramazlık yapan Öğrencinin durumunu böyle anlatabilirsin.

Ailesi çocuğu şımarık büyüttüğü için bu duruma gelmiş. Zamanla hayatın zorluğunu farkedince şımarıklık otomatik kaybolucak.
Çocuk Aile sorunları nedeniyle pisikoloji stress yaşamış, aklı dengesi yerinde değil.
Derse girmeden önce Havalı çocuk görer onun gibi olmak ister. vs. vs.

Direk şöyle anlatabilirsin. Çocuğun yaptığı veya yapacağı yaramazlıklar direk olduğu yaşa ulaşana kadar yaşadığı hayat etkenlerine bağlı.
Çünkü henüz ağaç yaşken eğilir. Kuruyunca düzeltmeye çalışırsanız kırarsınız. Zamanla büyüdükçe kendisi düzelir.
Teşekkürler..

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,584
Felsefe derslerime katılmak isteyenler. Premium hesap açıp aylık 500 TL ödeme yapmakla özelden bana ulaşabilirler. ?

Hade Bismillah Bereketli olsun
Edit - ? sgfdhdgfshdfhfg