Far Cry 5'i bitirdim millet.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
Ama oyunun sonu beni tatmin etmedi.

Son boss Joseph Seed'i yendim; ama adam beni yine esir aldı. Hayret bir şey ya...

Bundan sonraki paylaşımlarım bir sonraki oyun olan Far Cry New Dawn ile alakalı olacak. Bu oyunun Far Cry 5 ile bir şekilde bağlantısı var; ama henüz bilmiyorum.

Far Cry New Dawn bitince de Far Cry 6 ile alakalı paylaşımlar yapacağım; ama bu oyun henüz piyasaya çıkmadı, çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum.

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Far cry 5 nedense beni sarmadı. Yaklaşık 2 ay önce 3 saat filan oynamıştım sonra silmiştim tekrar indirdim geçen hafta birdaha oynamayı deniyeceğim bakalım bu sefer oynayabilecekmiyim.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
O kadar saate değer mi?
Oynamak için mi soruyorsun?

Eğer onun içinse sırf zevkine FPS oynamak için oynanır. Ama bana kalırsa oyunun sonu tam bir saçmalığın önde gideni. Yani yapımcılar resmen oyuncuyla dalga geçmişler, "Bu oyunu saatlerce bunun için oynadın." demişler.

Ama dediğim gibi FPS niyetine güzel gidiyor.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Böyle aksiyon oyunlarından benim gibi nefret ediyorsanız, gömelim hemen.
"Çok iyi oyun olsa, adam olurdu başta."

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
Far cry 5 nedense beni sarmadı. Yaklaşık 2 ay önce 3 saat filan oynamıştım sonra silmiştim tekrar indirdim geçen hafta birdaha oynamayı deniyeceğim bakalım bu sefer oynayabilecekmiyim.
Eğer tecrübeli bir oyuncu isen oyunu "Hard" zorlukta oyna ki oyunun sadistik atmosferini yaşayabilesin.

Ben "Hard" zorlukta bitirdim; ama bu zorlukta oynayınca ne kadar vahşileşebileceğimi gördüm ve kendimden tiksindim resmen.

Ekleme: Sistemim el verdiği halde oyunu oynama şeklim rahatsız edici olduğu için oynayış videoları çekmedim. Çekseydim bile YouTube yaş sınırı koyardı zaten.

Son düzenleme:

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Eğer tecrübeli bir oyuncu isen oyunu "Hard" zorlukta oyna ki oyunun sadistik atmosferini yaşayabilesin.

Ben "Hard" zorlukta bitirdim; ama bu zorlukta oynayınca ne kadar vahşileşebileceğimi gördüm ve kendimden tiksindim resmen.
Deniyeceğim belki o zaman farcry 4 oynadığımdan dolayı birde 5 e giriştiğimden sıkmışta olabilir 2 ay geçti bakalım bu sefer nasıl olacak. Özellikle hard yapıcam bakalım ben nolucam :) en fazla klavye mouse tavsiyesi diye konu açarım.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
Deniyeceğim belki o zaman farcry 4 oynadığımdan dolayı birde 5 e giriştiğimden sıkmışta olabilir 2 ay geçti bakalım bu sefer nasıl olacak. Özellikle hard yapıcam bakalım ben nolucam :) en fazla klavye mouse tavsiyesi diye konu açarım.
Far Cry 5, önceki sürümlerden açık ara daha zor yalnız. Sonra bana "Senin yüzünden klavyeyi, fareyi kırdım." demeyesin, sorumluluk kabul etmiyorum.

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Far Cry 5, önceki sürümlerden açık ara daha zor yalnız. Sonra bana "Senin yüzünden klavyeyi, fareyi kırdım." demeyesin, sorumluluk kabul etmiyorum.
Yarın başlıyorum 2-3 güne buraya tecrübelerimi yazarım. Yazamazsam klavyem kırılmıştır.