Far cry 5 oynayamıyorum

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Far cry 5 oynayamıyorum çünki oyun bana ana görevleri yaptırmıyon tam aksine oyun bana görev bile yaptırmiyor ilk baştaki küçük o bunker lı yeri yaptım sonra bitane büyük adaya gittim ama oyun bana ne yapmam gerektiğimi söylemiyor tek yaptığım şey haritada siyah olan yerler deki adamları öldürüp orayı baştan kuruyorum işte yani ben kurmuyorum tabikide ama yani tam amacı anlamadım youtubeden bakıyorum benim yaptığım görevlerle onlarınkiler çok farklı bana sanki oyunun sonralındaki görevleri oyunun başında yapıyomuşum gibi hissediyorum yani oyundan bişey anlamadım bu yüzden keyfi çıkmıyor yardım edin

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Alanları ele geçiriyorsun en sonda bosslar geliyor her alana ait.

Sonra bossların bossu geliyor.
herneyse alanları ele geçir sen.

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Alanları ele geçiriyorsun en sonda bosslar geliyor her alana ait.

Sonra bossların bossu geliyor.
herneyse alanları ele geçir sen.
yani sadece o mapde siyah gözüken yerlerimi ele geçiricem peki diyelim ele geçirdim sonra ne oluyor ne zaman boss geliyor veya nerde boss geliyor

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
yani sadece o mapde siyah gözüken yerlerimi ele geçiricem peki diyelim ele geçirdim sonra ne oluyor ne zaman boss geliyor veya nerde boss geliyor
3 yada 4 bölge var. Her bölgenin kendi boss'u var. Bölgeyi tam ele geçir boss seni çağırır gerekli yere.

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
3 yada 4 bölge var. Her bölgenin kendi boss'u var. Bölgeyi tam ele geçir boss seni çağırır gerekli yere.
bölge dediğin şeyi pek anlamadım çünki oyunda 3 tane Liderlerin yerleri var 2 si erkek 1 kız ın olduğu büyük yerlerimi ele geçirmeyi diyorsun yoksa Jony seed in bölgesindeki siyah yerlerdenmi söz ediyorsun yani resimdeki büyük yerlerimi ele geçirmem gerekiyor

Ekli dosyalar

• 1389643678_preview_HR_FishingS.jpg
    1389643678_preview_HR_FishingS.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 229

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
hocam bence gidin bütün yan görevleri yada bölge ele geçirme görevlerini yapın
evet hocam şuanda zaten tek onları yapabiliyorum bölgeyi ele geçiriyorum sonra bölgeyi düzenleyen kişiler gelip yan görev falan veriyorlar ama öyle oyun bitermi bilmiyorum mesela şuan John seed in bölgesindeyim yani onun adası ordaki yan görevler ve bölge ele geçirme görevleri yaparsam diyer adalara gidebilirmiyim acaba işte onu merak ediyorum çünki ana görev yapamıyorum o yüzden sanki boşa oynuyomuş gibi hissediyorum