Arkadaşlar factory reset attım cihaza ses açma+güç tusundaki ekranla factory resete geldim onayladim telefon işareti cikti sonra htc yazısı geldi öyle duruyo 30 dakikadir.ne yapicam beyler babam ağzımı burnumu dağıtır yardım edin 

recovery modu aç oradan wipe cache ye bas belki düzelir o olmazsa orjinal romu bilgisayardan tekrar yüklemen gerekebilirArkadaşlar factory reset attım cihaza ses açma+güç tusundaki ekranla factory resete geldim onayladim telefon işareti cikti sonra htc yazısı geldi öyle duruyo 30 dakikadir.ne yapicam beyler babam ağzımı burnumu dağıtır yardım edin![]()
recovery mode mu açılmıyorAcilmiyo :v
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/htc-explorer-pico-a310-a310e-fix-bootloop-official-ruu-1874409/ şu linkte çözüm var İngilizcen varsa kolayca yaparsınHtc explorer a310e
biraz araştırman lazım iyi custom rom için bence orjinal rom at kurtulAslında yapmisken adam gibi bi rom kurayim.500 mb hafızası var (gülme kanka ya)80 mb ben kullanabiliyom anca yani fazla uygulama yuklenmiyodu rom custom rom yukleyince o alan attığımız sanırım
o zaman custom rom kurman daha mantıklıOrjinal romunda sadece watsap ve tapatalk kurabiliyom başka bişey yuklenmiyo
xda developer sitesine bak orada vardırAynende nerde bulcam
root varsa ve bootloader açıksa , cwm yada twrp yukleyeceksin sonra zip dosyasını sd karta aktarıp cwm yada twrp den seçip yukleyeceksinXda forumunda buldum cm li onu yuklerim pcye geçince ama nasıl yukliycem bilmiyom
ona gerek olmaz zaten.Yapacağın iş sadece romu ve gapps i sd karta yüklemek ve cwm de seçip yüklemek (yüklemeden önce wipe cache data ve dalvik cache yapmayı unutma)Cwm var yüklü zaten ama usb hata ayıklama kapalı sorun olur mu yuklerken ?
gapps=google apps demektir yani google play vb uygulamaları barındırır. Romu ve gapps i indirdiysen sd karta attiysanKardeş kızdan ama kusura bakma gapss ne ? Bide bana sırayla neler yapcagimi yazarmisin rica etsem ?