unknown00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Telefon doğrulama onayı her zaman açıktı abi valla ürktüm şifremi felan değiştirdim napıyım komik gelebilir ama şimdi ben uyuyamam ki bundan sonra bişey olmaz deme?Birisi hesabını çalmaya çalışmış olmalı çok az kalmış az kalsın gidermiş yani. Dikkar et 2 Faktörlü kimlik doğrulamadan telefon sms onayını yapki hesabın hacklenmesin.
Korkacak birşey yok dostum bana geçenlerde günde 2 mesaj falan geliyordu. Sevenimiz kadar sevmeyenimizde var bu dünyada. Eğer kimlik doğrulama yaptıysanız Korkmaz-nıza gerek yok çok prof. yöntemlerle ancak çalabilirler oda bizim türk halkının yapacağı uğraşacağı iş değil.Telefon doğrulama onayı her zaman açıktı abi valla ürktüm şifremi felan değiştirdim napıyım komik gelebilir ama şimdi ben uyuyamam ki bundan sonra bişey olmaz deme?
Sanırım birine telefon numaranı vermişsin. Bu taktiğe fishing adı veriliyor ve en iyi çalma yöntemlerinden.Telefon doğrulama onayı her zaman açıktı abi valla ürktüm şifremi felan değiştirdim napıyım komik gelebilir ama şimdi ben uyuyamam ki bundan sonra bişey olmaz deme?
Biraz daha açar mısın şimdi hesabım gidcek mi numaramı başkasına verdiğim içinSanırım birine telefon numaranı vermişsin. Bu taktiğe fishing adı veriliyor ve en iyi çalma yöntemlerinden.
Numaranı kimlere veridysen şüphe duy ve merak etme onaylamadıkça falan gitmez hesabın. Linke tıklamadıysan sorun olmuyor linke tıklayıp giriş yaptığın an adama adamın pc sinde kullanıcı ismin ve şifren gözükür. İstersen numaranı değiştir fakat linke tıklamadıkça bişey olmaz.Biraz daha açar mısın şimdi hesabım gidcek mi numaramı başkasına verdiğim için(( linke de tıklamadım
70 kişilik okul grubundayım,bikaç tane genel gruplarda var, eskiden olduğum yine böyle genel gruplarda da vardı kimde numaram var hiç bilmiyorum... Sana ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim biraz abartıyorum belki ama böyle şeylerde aşırı panik oluyorum, şu an baya rahatladımNumaranı kimlere veridysen şüphe duy ve merak etme onaylamadıkça falan gitmez hesabın. Linke tıklamadıysan sorun olmuyor linke tıklayıp giriş yaptığın an adama adamın pc sinde kullanıcı ismin ve şifren gözükür. İstersen numaranı değiştir fakat linke tıklamadıkça bişey olmaz.
Panik olmana gerek yok uyanık olucaksın sadece bunun gibi ben çok rastladım.70 kişilik okul grubundayım,bikaç tane genel gruplarda var, eskiden olduğum yine böyle genel gruplarda da vardı kimde numaram var hiç bilmiyorum... Sana ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim biraz abartıyorum belki ama böyle şeylerde aşırı panik oluyorum, şu an baya rahatladım
Extradan bir sorum var: linke tıklasam adama şifremi versem aynı zamanda hesabımda kimlik doğrulama uygulaması olsa girebilir mi giremez mi?Panik olmana gerek yok uyanık olucaksın sadece bunun gibi ben çok rastladım.
Denemedim ama bir ihtimal girebilir.Extradan bir sorum var: linke tıklasam adama şifremi versem aynı zamanda hesabımda kimlik doğrulama uygulaması olsa girebilir mi giremez mi?
Giremez. Ve linkin nereden geldiğine bak Facebookdan geldiyse o arkadaş senin şifreni vs. alamaz. Facebook'a BENZER BİR SAYFA OLUŞTURMALI. o kişi Korkmana gerek yok.Extradan bir sorum var: linke tıklasam adama şifremi versem aynı zamanda hesabımda kimlik doğrulama uygulaması olsa girebilir mi giremez mi?
Facebooktanmı sahte kod gelecek ?Yalan bu. Siz oradan basacaksınız fake sayfa açacak sonra telefonunuza gerçek insta dan kod gelcek onu oraya girerseniz adamlarda görür ve bum!
Onlar deneme yapacak kod gelecek falan uzun hikaye.Facebooktanmı sahte kod gelecek ?
saçmalama ne kod gelecek uzun hikaye facebookdan gelmiş kod Ne yani şakamı yapıyorsunuz ?? adam daha hesabı çalamamış sahte linkmi yapacak ve facebookdan ben bu işlerle çok uğraştım kendi hesabım üzerinde yasal bir şekilde denedimde ancak Facebooktan sahte link veya kodu ilk defa senden duydum Adam daha hesabı çalamamış Facebooktan linkmi attıracakOnlar deneme yapacak kod gelecek falan uzun hikaye.
Başka diyorum ben. Ben olsam telefonuna kod göndertir sonra da o siteye bastırıp o kodu girecek siteye sonra bende göreceğim loglardan falan sonra hop ordan da kodu girip şifreyi değiştirip çalarım ben olsam.saçmalama ne kod gelecek uzun hikaye facebookdan gelmiş kod Ne yani şakamı yapıyorsunuz ?? adam daha hesabı çalamamış sahte linkmi yapacak ve facebookdan ben bu işlerle çok uğraştım kendi hesabım üzerinde yasal bir şekilde denedimde ancak Facebooktan sahte link veya kodu ilk defa senden duydum Adam daha hesabı çalamamış Facebooktan linkmi attıracakşaka gibi ya neyse
Bir dediğin diğer dediğini tutmadı. Senin demek istediğini anladım :=)Başka diyorum ben. Ben olsam telefonuna kod göndertir sonra da o siteye bastırıp o kodu girecek siteye sonra bende göreceğim loglardan falan sonra hop ordan da kodu girip şifreyi değiştirip çalarım ben olsam.