Facebook'ta Ücretli Reklam Yaptırmak - Sayfa Beğenisi İçin

Nicolas F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben yeni bir facebook sayfası açtım ve haliyle beğenisi de oldukça az. Facebook'a sayfamın reklamını yaptırmak istiyorum (Sayfa Beğeni Sayısının Artması İçin) Lakin nasıl reklam yapılacağını ve ücretini hiç bilmiyorum. Bilen bir arkadaşım çıkıp anlatırsa eğer çok memnun olurum.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba Arkadaşlar,

Ben yeni bir facebook sayfası açtım ve haliyle beğenisi de oldukça az. Facebook'a sayfamın reklamını yaptırmak istiyorum (Sayfa Beğeni Sayısının Artması İçin) Lakin nasıl reklam yapılacağını ve ücretini hiç bilmiyorum. Bilen bir arkadaşım çıkıp anlatırsa eğer çok memnun olurum.
Pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla pek de verimli değilmiş.

Nicolas F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş öyle diyorsun ama bu aralar bayağı sayfa reklam verdi bende takip diyorum dün öncesine kadar 1000 olan sayfa 2 gün sonrasında 6000 oluyor. Birazda içerik önemli aslında. Ben Kurtlar Vadisi sayfası arıyorum forum kuracağım da facebook sayfasına da ihtiyacım var

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kardeş öyle diyorsun ama bu aralar bayağı sayfa reklam verdi bende takip diyorum dün öncesine kadar 1000 olan sayfa 2 gün sonrasında 6000 oluyor. Birazda içerik önemli aslında. Ben Kurtlar Vadisi sayfası arıyorum forum kuracağım da facebook sayfasına da ihtiyacım var
Dediğim gibi, bu reklamı verenlere sorarsan daha çok bilgi edinebilirsin. Bi' ara burda da konusu açılmıştı Facebook'taki SDN'nin sayfası için reklam verilmişti ve pek beklenti karşılanmamıştı. Bulamadım şimdi konuyu.

Nicolas F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç gündür bende arayışlar içerisindeyim ama halen işe yarar nitelikte bir bilgi bulamadım.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ettim ama makale fazla içaçıcı olmadı yani bilgilendirme güzel ama etkisinin olmadığı beni üzdü açıkçası.
Forumda "facebooka reklam verme" tarzında bi' arama yaparsan daha fazla konu var onları görebilirsin..

tar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce deneme yapmış olanlar fiyat konusunda bilgi verebilirse sevinirim

batuuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizlere daha mantıklı bir teklifim var.
Facebook sayfalarınıza üyeyi biz getirelim ! Nasıl mı sayfanızda ne adminlik nede şifre gibi birşey istiyoruz sadece
linki yeterlidir :) Nasıl cogalcak derseniz ise bu bizde kalsın özel ulaşasanlara detaylı anlatılır 3 Günde İsterseniz 100 Binlik Sayfa İle tanısabilirsiniz !

İletişim : fb.medya@hotmail.com | İletişim ekleyin görüşelim reklam , sayfa büyütmek isteyen arkadaşlaaaar.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Daha sonra elinde patlayabilir. Bana ait bir sayfayı ben bu şekilde üye çektirmiştim. Şu anda kısıtlı bekliyor.