Facebookdaki gibi bildirim gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya her seferinde profile bakıp yorum yaptığım bi konuda benden sonra yorum yapıldı mı diye bakmak sinir ediyo beni. Şuna bi çözüm bulun lütfen:D
Bizden sonra yapılan yorumları bildirim şeklinde sağ alttan bi mesaj kutusuyla anında bildirebilirsiniz:D facebook gibi yanii:D sizin facebook dan neyiniz eksik:D

"Bunu beğenme" diye bi buton olursa çok hoş olur bu arada:D:D:D:D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Konuya abone olabilirsiniz
bilgilendirmeler eposta olarak gelir

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet geliyo da ben forumda herhangi bi yerde dolaşırken bildirim direk gelse tıklayınca sayfama gitsem diyorum:) Yoksa e posta kutuma bakana kadar zaten sitedeyeken profilime bakarım;)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
evet geliyo da ben forumda herhangi bi yerde dolaşırken bildirim direk gelse tıklayınca sayfama gitsem diyorum:) Yoksa e posta kutuma bakana kadar zaten sitedeyeken profilime bakarım;)

facebookun sağ altından bahsediyorsun anladım :)
Yanlış anlamışım :) Öyle bir eklenti yazılsa çok tutar aslında, güzel fikir:thumbup:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
HArika bir öneri..Ama yapılması güç müdür değilmidir bilemiyorum

''serious bağlantına yorum yaptı''

''Seious mesajını alıntıladı''

''Serious Haddini aştı''

''Serious sana hakaret etti''

''Serious özür diledi''

''durum tatlıya bağlandı''

:D

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
serious seni yumrukla dürttü:D:D:D:D:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Heheh neyse şaka bir yana bu önerinin olabilme ihtimalini merak ediyorum..Bu işten anlayanlar biraz yorum yaparsa sevinirim.

Çok mu zor bir şey istedi arkadaş acaba?Biz de öğrenmiş oluruz ..Kolaysa hemen yapılsın:)

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet gırgır bi yana ben çok ciddiyim çok güzel olur olursa eğer bekliyoruz bakalım:)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Forumlar Teker Teker Vbulletin 4 e geçerken şu anki sistem için böyle bir şey yapılacağının sanmıyorum... Vbulletin 4 için yapılacak olursa da bunun kısasürede yapılabileceğini düşünmüyorum İnşallah beni yanıltırlar :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
arkadaş listendekilerle sohbet kısmı gibi bişeyde olur onunla beraber :D
bunu kullanan forumlar var zaten :)
of2hd0.jpg

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Aslında bunu yapmak çok basit, belki vBulletin forum eklentisi bile vardır bu iş için.

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eeeee noldu şimdi önerdik, birileri bişey dedi böylece kaldı mı bunlar sayın modlar?!!! mantıklı önerileri mi yoksa çok hit alan önerileri mi dikkate alıyorsunuz acaba:):)

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aslında bunu yapmak çok basit, belki vBulletin forum eklentisi bile vardır bu iş için.

Çokta basit değil aslında Bu veritabanını aşırı derecede yoran bi sistem.

Baştan savma aceleye gelen bir algoritma kurulursa performans açısından oldukça sıkıntı yaratacak bir sistem olur.

Php + Ajax ile sürekli request yolu ile yeni bildirim kontrolü yapılırsa webserver ı yoğun bir şekilde kullanacak aynı zamanda mysqldede sürekli sorgular yapıldığı için mysqlde yorulacak.

Push Soket bağlantısı vb teknolojiler ilede yapılabileceğini düşünüyorum.

Yani sürekli yeni birşey varmı diye request yapılarak bakılması yerine yeni bir şey olduğunda clientlere ileten bir sistem mantığı var fakat bunun içinde sabit bir sayfa yani yenilenmeyen bir sayfa olması gerekiyor v.s v.s yani çokda kolay bi olay değil. :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır türk hack teamda tamda böyle bişi var vb 3.4.8 kullanıyorlar yorum altından bir başkası yorum yaptığında facebook daki gibi uyarı geliyor.

bycmon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumun en üst kısmına bir bölüm açılıp kimin en son hangi konuya yorum yazdığını gösteren bir sistem konulabilir. ve buda anlık mesajlaşma gibi sürekli güncellenen bir sistem gibi olabilir. facebooktan tek farkı benim konuma yorum yazıldığı zaman bu iletinin sadece bana değil bütün kullanıcılara görünmesi olur.