Facebook videoda scroll çıkması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TGN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TGN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bununla uğraşmakayım evvelden yoktu ama yeni çıktı facebook sayfamda video izlemek için videoya tıkladığımda yanda kaydırma çubuğu çıkıyor. nasıl kaldırabilirim önerileriniz nelerdir hattabuyrun bu da PS
5celpx.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
internet explorer olmasaydı bi çözüm söyleyecektim ama IE de bilmiyorum

TGN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google da aratıcam ama ne diye aratmam gerekiyor bu şekilde aradım ama yok abuk sabuk sonuçlar çıkıyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Birazdan bi çözüm yazacağım

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:14 ----------

1- ie.css adında bi dosya oluştur
2- içine şu kodları gir
Kod:
.UIImageBlock.clearfix.exploded .swfObject iframe {width:500px !important; height:500px !important;}
3- Internet explorer'ı aç
4- Araçlar>>İnternet seçenekleri>>Erişilebilirlik>>Belgeleri stil sayfamı kullanarak biçimlendir işaretle>>Gözattan ie.css dosyasını seç>>tamam>>tamam
5- IE'yi kapat aç

Deneyip sonucu yazarsan sevinirim

TGN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler düzeldi peki bu css dosyasını şimdi silsem sorunolur mu ? ve firefoxta da aynı sorun var S:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Silsen evet sorun olur, onu görmeyeceğin bi yere at windows klasörünün içine falan. firefoxta da şöyle yap

Bilgisayarımdan şunu adres satırına yapıştır

Kod:
%userprofile%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles

bi klasör çıkacak asdasdq23a.default gibi, oraya gir chrome diye klasör olur yoksa sen oluştur onun da içine userContent.css oluştur, şu kodları yaz

Kod:
@-moz-document domain("www.facebook.com") {

.UIImageBlock.clearfix.exploded .swfObject iframe {width:500px !important; height:500px !important;}

}

Bu sorun benim de başıma geldi kendim böyle hallettim, ama sonra kendiliğinden düzeldi.

TGN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim umarım en kısa sürede düzelir çünkü bazı videolarda oluyor bazılarında olmuyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu çözüm mü bazı videolarda işe yaramıyor, benim hatırladığım kadarıyla sadece youtubeda böyleydi başka hangisinde olduğunu söylersen ona da bi bakayım.