Facebook timeline

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
facebookun yeni timeline özelliğini bir türlü aktif hale getiremedim. netteki videolara göre yapıyorum ama o davetiye dedikleri olay gelmiyor.

read,book olarak ayarlıyorum uygulamayı oluşturuyorum ama aktif olmadı bir türlü. yapan birisi tarif edebilir mi ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Geçenlerde bir ara Opera'da arkadaş için denemiştik mesela o zaman olmamıştı. Sonrasında Chrome'u açınca orada hemen gözükmüştü.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben kullandım ama sildim uygulamayı çünkü benden başkası görmüyor timeline profilini eski profil olarak görüyorlar ama resimlere ulaşamıyorlar eşin dostun arkadaşın şuan için tavsiye etmem ama http://wmaraci.com/forum/sosyal-agl...orunumu-aktif-yapma-detayli-anlatim-9866.html linkten bakabilirsin çok basit 2-3 adım da kullanabilirsin kolay gelsin
Sağol ya bende herkes görüyor zannediyordum hiç kimseyede sormadım profilim nasıl diye sordum normal dediler yani gözükmüyor bende sildim.:biggrin:Silmeyi bile zor buldum.:cursing:

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hiç sorma bende hava atıyordum yeni profilim şöyle böyle vay be adamlar yapmış sonunda diyordum kiii öyle değilmiş fazla rezil olmadan sildim :)))