Facebook ta ne düşünüyorsun yazısı değişenler

knebula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem bu facebook yeni güncellemesi neden sayfa sadece türkçe kullanıldığında bu durum oluşuyor.Türkiye'ye özel bir güncelleme mi bu?İngilizce kullanıldığında hala ''What's on your mind?'' yazılı.Ayrıca sorun yok diyenler de lütfen bu bilgiye nereden sahip olduklarını belirtsinler. Telefonla mı bildirilmiş?Güncellemeleri yayınladıkları bir alan yok mu?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
En son bana;
-Naim, nabıyon hacı? diye sordu.
-İyidir moruk senden naber dedim cevap vermedi.

Moruk dememe bozuldu herhalde :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Ya bu Facebook efsanelerinden bıktım usandım artık.Bu yalan yanlış kandırmaca yazılı resimleri, mesajları, hikayeleri paylaşan arkadaşlarımı gördükçe şaşırıyorum.Cahillik desem değil, saflık desem değil.Enteresan bişey...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim Facebook'ta takıldığım nokta onlar değilde arkadaş bu Facebook kullanıcıları fazlamı kısıtlamaya başladı??. Gerçekten Facebook'ta neye elimi atsam hişşt hopp akıllı ol diyor bana.. Yani bi sosyal paylaşım sitesinde bu kadar kısıtlama olacaksa ben neden orada kalayım ki?..

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Nasılsın, Recep ?
İyiyim sen nassın ? :D

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
virüs yok ya kolpacının teki sallamış işte :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamlar ne zaman bir uygulama yapsa anında birileri hikaye uyduruyor, millet de kanıyor. :D

fthkrdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mark yine bişiler peşinde böyle giderse ilerde ;
- Napıon La ? yazabilir :D :D

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim facebook hesabım yok ama anladığım kadarıyla durum kısmı performansından memnun değil Zuckerberg. Twitter sadece o şekilde yarım milyardan fazla kullanıcıya ulaşınca ellerindeki potansiyeli değerlendirmek istemişlerdir büyük ihtimalle. O kısımda ilgi çekip kullanıcılar tarafından o çubuğa yazı yazılmasını sağlamaya çalışıyorlar sanırım. Tutar mı bilinmez ama en azından deniyorlar.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yada şöyle yazsa erkekkere yakışıklı kadın prenses nasılsın falan yazsa tutar belki .