Facebook mesajları

YuNEmOz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook profilimde arkadaşımla olan çok geniş bir tarih aralığında konuşmam var.benim buna kolay bi şekilde ulaşmamın yolu var mı?çünkü geriye doğru gittikçe "eski mesajlar yükleniyor" diyerek acayip kasıyor tarayıcıyı.teşekkür ederim şimdiden.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
başlık ofsayt,konunun açılma yeride aynı şekilde.konudaki yazanlarda.herşey ofsayt arkadaşım.sen gol olamazsın.

Reaksiyon puanı
10,327
başlık ofsayt,konunun açılma yeride aynı şekilde.konudaki yazanlarda.herşey ofsayt arkadaşım.sen gol olamazsın.

aynen!
ben de konuya sadece bu yüzden girdim. "mesakları!"
yahu arkadaşım acelen ne, bişey sorup öğrenmek istiyorsun, bunu az daha dikkatli olamaz mısın?
bu insanlara bir saygıdır aynı zamanda...
ha ufacık bi hataymış, falan filan... ama mesela insanların karşısına pantolon düğmesi açık olarak çıkmağa benzer bu biraz da, utandırır insanı, utandırmalı da...

yahu ne olur sanki zihniyetiyle geldik buralara, dilimizi kaybettik, türkçemizin namusunu tarumar ettik bu zihniyetle...

sizden çok şey istemiyoruz kardeşim, yazarken azıcık saygı, azıcık özen ve itina...

bunu hem yazdığın kişilere karşı, hem dilimize karşı, ama asıl önemlisi kendinize karşı bir saygı olarak!

edit: bizim mesaj yazıldıktan sonra düzenlendiğini farkettim, sözlerimi geri almakla beraber, silmeyeceğim... bunu sizden başka yazacak olanlara da, dikkatsiz davranmayı alışkanlık haline getirenlere de bir numune-i imtisal olarak olduğu gibi bırakacağım.

YuNEmOz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence burada şu anda kendi egolarınızı tatminden ve bunu üç beş tane süslü cümleyle taçlandırmaktan başka bir şey yaptığınız yok beyler. aynı zamanda anlayışsız ve ukalasınız. benim insanlardan talep ettiğim yardım veya bilgidir sadece. bireysel yazım yanlışlarını bu kadar esefle kınayacağınız ve bunu bir ego olarak göreceğiniz aklımın ucundan bile geçmez bir davranıştı. bu sizin tamamen anlayışsız, burada klavye işgüzarlığı yapan yapınızı alenî bir şekilde ortaya koydu. şimdi müsaadenizle buradaki dikkatsiz ve yanlışlardan bi-haber! insanların cevaplarını ve bilgilerini paylaşmalarını beklemek istiyorum. sağlıcakla kalın. ayrıca hiç utanmadım, yazım yanlışlarımdan dolayı.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Karşılıklı toplam 1500 mesaj varsa bu durum gerçekleşebilir. Kasıyor dediğin zamanlarda bekle yavaş bir şekilde açacaktır bende böyle oluyordu. Olmadı Firefox Aurora yada Chrome geliştirme sürümlerinden dene açılmasıyla ilgili bi fark olacaktır.

YuNEmOz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karşılıklı toplam 1500 mesaj varsa bu durum gerçekleşebilir. Kasıyor dediğin zamanlarda bekle yavaş bir şekilde açacaktır bende böyle oluyordu. Olmadı Firefox Aurora yada Chrome geliştirme sürümlerinden dene açılmasıyla ilgili bi fark olacaktır.
çok teşekkür ederim, yardımlarınız için. keşke bununla alakalı bir log tutma programı falan bulabilseydik. ama maalesef öyle bir sonuca varamadım.