Facebook Hesabın İstem Dışı Kapatılması

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet arkadaşlar zaten ay da yılda bir girdim hesabıma bakayım dedim ve ne göreyim bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor acaba .

[h=2]Hesap Kapatıldı[/h]Hesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Valla bugünlerde Facebook hesapları beklenmedik bi şekilde uçabiliyor... Facebook un bariz güvenlik açıkları var bigün profilinize girmeye çalıştığınızda ya hacklenmiş olarak göreceksiniz yada kapatılmış olarak... Facebook buna bir an önce çözüm getirmeli...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yok hacklenme değil bildiğin hesap kapanmış kimlik istiyorlar geri zekalılar sanki tapu alacaz bu kadar saçma bir sistem olamaz adamlar bilgi maili olarak hesabınızı kapattık demişler vrupa nedenini yazmamışlar bile. bu sistemi sadece sohbet bölümü için kullanıyordum yani herhangi bir propoganda sağa sola laf atma hatta bir şeyler bile paylaşmıyordum. Twitter in gözünü seveyim :D hayır o değilde zamanın da okadar uğraştım kapatmadım böyle ansızın olunca olmadı :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bende bundan 2 sene önce israil'li bir kıza küfür ettiğim için hesabımı kapattılar namussuzlar.:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kimlik bilgilerimi istiyorlarmış açmak için sanki tapu alacam :D böylesine malak bir sistem görmedim :D

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Facebook a daha üye oldum.Ve evet hala yaşıyorum :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok hacklenme değil bildiğin hesap kapanmış kimlik istiyorlar geri zekalılar sanki tapu alacaz bu kadar saçma bir sistem olamaz adamlar bilgi maili olarak hesabınızı kapattık demişler vrupa nedenini yazmamışlar bile. bu sistemi sadece sohbet bölümü için kullanıyordum yani herhangi bir propoganda sağa sola laf atma hatta bir şeyler bile paylaşmıyordum. Twitter in gözünü seveyim :D hayır o değilde zamanın da okadar uğraştım kapatmadım böyle ansızın olunca olmadı :D
Acaba fazla girmediğin için hesabı aktif kullanmadığın için kapatılmış olabilirmi??...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanmam sgs2 kullanıyorum 15 dk de bir senkron yapıyor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Geçenlerde kardeşimin hesabıda kilitlendi, artık kim yaptıysa Facebook'un şifremi unuttum saçmalığına da el atmalı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende'de Aynı Hesap Oldu Hesap KapatıldıHesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin. Yazıyor Ne yapacağım