Facebook hesabımı geri alamıyorum :(

Bu konuyu okuyanlar

Hainkontok

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2012
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar, adamın biri hem facebook hesabımı hem hotmail hesabımı çalmış, bende şifremi unuttum'a tıkladım, önce profil linkimi yazıp kendimi tanıttım, yeni bir hotmail hesabı yazdım, güvenlik sorusunu yanıtladım yeni şifre yazdım falan.

Sonra hotmail hesabıma "Facebook Hesabınızı Geri Alma" diye bir mesaj geldi. "Hesabı geri alma işlemine devam etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın" yazıyordu, linke tıkladım. "Kimliğiniz başarıyla onaylandı, güvenliğin için, hesabına erişmek için bir süre beklemelisin" yazıyordu, üstte de 23 saat 58 dakika gibi bir süre vardı.

Ertesi gün aynı saatlerde yeni hotmail hesabımı ve yeni şifremi yazdığımda hesabıma giremiyordum. Ben giremediğim gibi hesabımı çalan kişi de çatır çatır giriyordu (Arkadaşlarımdan bakıyorum). Hesabımı geri almam lazım arkadaşlar, lütfen yardımcı olun. Facebook neden böyle bir şey yapıyor ?!
 

Hainkontok

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2012
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Eski şifremi yazdım, profil linkimi yapıştırıp kendimi tanıttım, sonra "Bu benim hesabım" da dedim, "Bunlara artık erişimin yok mu?" yazısına tıkladım, aynen bu çıktı:

E-postana erişmek için yardıma mı ihtiyacın var?
E-posta şifreni kaybettiysen, yaygın e-posta hizmetlerinde e-posta şifreni nasıl yenileyebileceğini öğrenmek için aşağıdaki bağlantılardan birine tıkla.
E-posta adresini okulun veya işyerin verdiyse, lütfen doğrudan kendileriyle iletişime geç.
 

eeyyeeyy

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2009
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
esabınız başkası tarafından ele geçirildiyse, "Şifreni mi unuttun" bağlantısı kullanma
 

carneyabhd

Öğrenci
Katılım
30 Haziran 2012
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ertesi gün aynı saatlerde yeni hotmail hesabımı ve yeni şifremi yazdığımda hesabıma giremiyordum.
g.gif
 

şowalye

Profesör
Katılım
10 Eylül 2011
Mesajlar
2,271
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Üst üst kaç sefer yanlış yapmışsın 48 saat hiç birşey yapmadan bekle ondan sonra
Şifremi unutum tıkla msn adresi en yakın çok görüştüğün arkadaşın ismi yazmayı unutma link facebook şifre sıfırlama link msn gönderecek ben yaptım oldu
 

hsarnic

Öğrenci
Katılım
30 Haziran 2012
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yapmanız gereken işlem çok basit aslında. Facebook Türkçe dilinde destek vermekte. O nedenden dolayı şikayetinizi Türkçe bir mail aracılığı ile iletmelisiniz. Cümlelerinizi çok fazla abartısız ve anlaşılır bir biçimde kullanmanız en kısa zamanda cevap almanıza neden olacaktır.


[email protected] adresine kendi anlatımınızla Türkçe bir mesaj yazarak gönderin. Size kısa sürede cevap göndereceklerdir. Yalnız facebooka hangi adresle kayıt oldunuz ise o adresten mail göndermeniz gerekmektedir. O nedenden dolayı başka bir mail adresinden atacağınız maile cevap vermeyeceklerdir.


Ayrıca sık sık duyduğumuz bir bilgide facebookun kendisinden T.C. Kimlik No ve diğer bilgilerini istediği yönünde duyumlar. Asla unutulmaması gereken birşey varsa resmi bir site olmadıkça yani devlete ait kesinlikle hiçbir sitede kimlik bilgilerinizi hiçbir şekilde paylaşmayınız. Facebook hesabınızı bilgileriniz girilinceye kadar kapalı kalacaktır diyenlerin tamamı sahtekarlardır. Ve başınıza ciddi işler açılmadan bu gibi sahtekarlardan uzak durmanız gerektiğini bilmelisiniz.
 

grcngnc

Asistan
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
293
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
kardeşim hesabını kim çaldıysa kayıtlı e-posta adresinide değiştirmiştir. Bu olay olduğu onda savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucaktın.
 

Fırtına İbrahim

Öğrenci
Katılım
2 Aralık 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Eski facebook hesabım kökten kapatılmış bunu geri nasıl alabilirim lütfen yardımcı olun
 
Üst