Mephisto1980
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Selam.. Arkadaşlar kendi başıma geleni anlatacağım.. Ben 10 senedir kullandığım Facebook hesabımı telefonumum calinmasiyla kaybettim.. Diceksinizki mail adresinden kurtarabilirsiniz ancak ben mail NewYork. Com adresini kullanıyordum.. Bu server komple kapatmışlar yani maille ulaşmam söz konusu olmadı.. Facebook a yüzlerce mail attım hatta kimliğinin resminde ekte yolladım genede hiç bir şekilde hesabıma ulaşamadım.. Bu süre zarfında eşimden ayrıldım ve yeni den evlendim ve öyle bir şeyki eski eşimle olan fotoğraflarım diyer hesapta kaldı ve böle bir kısır dongude kaldım... En sonunda... Bir Facebook çalışanına ulaştım durumu anlattım onun bana soledıgı sey o kadar basittiki.. İnanamadım... Söylediği şey yeni bir Facebook hesabı aç kendi adınla.. Anneni kardeşini kısaca akrabalarından 5 kişiyi ekle önce onlar senin bu adresini onaylasinlar.. Sonra kendi yeni çekilmiş bir resmini yükle. Ve sonra diyer kullanmak istemediğin eski adresini şikayet et bu beni taklit ediyor diye aynı gün kapatılır.. İnan bunu yaptım ve bir saat sonra kapatıldı... Bu benim için önemli bir şeydi.. Sizin içinde önemli ise ve kapatmak istediğiniz Facebook adresinizi bu şekilde kapatabilirsiniz.. Umarım faydam olmuştur saygılar...