Nuri.alco.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Yapamadı ama olsun.
Yapamadı ama olsun.
üçüncü denediğim telefona mesaj geldi , sonunda...
Serkan sence kilitlenen hesabımda bi numara kayıtlıydı tekrar onu mu yazmalıyım yoksa başka bi numara mı yazıyım? Ne dersin?
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Oh be sonunda girebildim çok teşekkürler serkan
arkadaşlar yeni üye oldum felan neyse konuya geleyim bende yaklaşık olarak 1 haftadır facebook hesabıma giriş yapamıyorum sonra sizin sitede ki yöntemi gördüm uyguladım fakat şöyle bir sorunla karşılaştım resimde görüldüğü gibi gerçekten sinir olmaya başladım hesabıma giriş yapamıyorum diye:blink::blink:
kod gitmiyor çok sıklıkla şifre değiştiriyorsun yazısı çıkıyor bugün yine denedim olmadı gitmiyor kod arkadaşlarıma:s
Facebook işin b*kunu çıkarmış. Dünya meselesi etmişler bi hesabı.
faceme 4 gündür giremiyorum onay kodu kardeşimin telefona gitmiş oda askerde ve hala mesaj gelmemiş kafayı yemek üzeriyim kod gönder diyorum gitmiyor ne yapabilirim burdaki anlattıklarınızla kesin oluyormu hesabı hepten kapatmayım serkan bey lütfen
Şimdi sistem ne durumda bilmiyorum ben cok önce karsılasmıstım bu durumla.Siz ilk sayfada söylenenleri bir deneyin.
onay kodunu bi kaç gün daha bekleyimmi yoksa sizin söylediklerinizi uygulayımmı şaşırdım ne yapcagımı korkuyorum yanlış bişi yapıpta kapatırım diye iyice
Ya ben o şekilde kurtardım diye hatırlıyorum.Bir çok kişide o yöntemle kurtardı bana mesaj falan gelmiyordu hiçbir sekilde. Aslında calıssa güzel sistem de işte.
sorun olmıcaksa msnden konuşabilirmiyiz
Konuşuruzda dediğim gibi çok önce geldi başıma nasıl edipte kurtulduğumu ilk mesajı okuyarak hatırladım ancak özel mesaj atıyorum
Kardesım bılgılerın ıcın cook tesekkür edioyrum fakat ben yapamadım bi yardımcı ol lutfen. o ısaretleri kaldırıyorum sonrakı adımları solermısın ? o 1.asamada aldıgımız adresı nereye yazıcam ?