Facebook Connect ile Foruma bağlanın

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Facebook kullanan üyelerimiz artık forum ile tam enteğreli olabilecekler. Bu özelliği kullanarak forumdaki yeniliklere hemen ulaşabilecekler. Bunun için aşağıdaki basit yolu izlemeleri gerekmekte.

Üste bulunan connect butonuna basmanız yeterli.

connect1.jpg

Tıkladıktan sonra yeni bir pencere açılacak ve buradaki "Allow" tıklayarak işlemi başlatacaksınız..

connect2.jpg

Artık işlem tamamlandı. İşlem bittikten sonra ekranınız aşağıdaki gibi görünecek..

connect3.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu özellik çok iyi oldu Atakan. Eline sağlık.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bende bağlanmıyor nedense :D denemelerim devam edecektir. :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
sorun yaşarsanız lütfen ekran görüntüsü ile bildirin hemen çözelim.

aLex_67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sistemi forum sitelerine uygun görmüyorum açıkcası. Evet üye olmadan bu sekilde giriş yapmak güzel ama admin yöneticiler için sunucudan e-posta yollama olayı sıkıntılı.

ShiftDelete haftalık dergisini e-posta yoluyla her kayıtlı kullanıcıya ulaştırmakta. Fakat bu sistemle foruma giriş yapıp üye sayısı artsa da adminler AdminCp'den bakarsa üyenin profilindeki kayıtlı e-posta adresine, olayın farklı boyutlara ulaşacağını ve üye olanların bu şekilde arttığında ileri de vbulletin sistemi üzerinden üyelere e-posta ulaştırmaları zorlaşacaktır... Adminler AdminCp'yi inceledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaklardır : ) denemek için bir facebook hesabınızdan üye olun foruma yorum yapın ve profilini http://forum.shiftdelete.net/moderator.php?do=useroptions&u=üye_id 'den inceleyerek üyenin kayıtlı e-posta adresine bi göz atınız : )

Ama güzel bir uygulama ; )

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Beklediğim bir uygulamaydı inşAllah forum için iyi olur. :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Facebook tan Giriş Yapanlar Forumu Kullanabilecek mi , Forumda Yorum yapabilecek mi !? Zeki Müren'de Bizi Görecek mi ?

Forum Hakkında Sıfır Bilgi :(

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
20 gun sonra ancak deneyebilirim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla öyle. :D Durduk yere mesaj yazmışsın. :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
telefondan internete bağlandığı için anca iki ay sürmüştür:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Gormedim yahu ayiptir gunahtir.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şimdi cahilliğime verin. Ben tam olarak ne işe yaradığını çözemedim. Gerekenleri yaptım ve sorunsuz çalışıyor. "Cevapla" butonunun yanında bir de " Publish to Facebook " yazısı var artık Bir de kutucuk. Biri yeni konu açınca Facebook ana sayfada haber mi verecek ? Ya da abonesi olduğum konudaki yeni yorumu mu gösterecek :( Neden birşey anlayamadım ben, kendimi salak gibi hissediyorum şu an :(

Edit : Saat 23:56, bir saattir kimse cevap vermedi. Demek ki durumum o kadar vahim :D Ama kendi başıma çözdüm. Sadece facebook connect olayında konuyu yayınlamak dışında bir işe yaramadığını düşünüyorum :)