Facebook Arkadaşlık Bitirme KArşı Tarafı Bilgilendiriyor mu?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşlar Facebookta arkadaşlığı bitirme seçeneğini kullanısam karşı tarafa bilgi mesajı gidiyor mu?

İnşallah cevap hayırdır.:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Güzel..Teşekkürler..:)

Bir kaç genç var çok kalitesiz yazılar yazıyor ve paylaşımlar yapıyorlar.Onları sileceğim de:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hayır anlamaz taki seni arayıp bulana kadar:D

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hiç bişe olmuyo hatta engellersin facebook hesabını dondurduğunu filan düşünürler :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
O duyguyu yaşatmayı çok seviyorum. Hop senin profile bi bakıyo ki sen arkadasi değilsin :D:D :lol:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Facebook'la ilk tanıştığımda sadece 2dk dayanabilmiştim. Sonra bir daha hiç uğramadım.

Arkadaşlarım benim için "en son ekmek almaya gidiyorum diyip facebook'tan ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alamadık" diyorlarmış:D

Reaksiyon puanı
2,148
Güzel..Teşekkürler..:)

Bir kaç genç var çok kalitesiz yazılar yazıyor ve paylaşımlar yapıyorlar.Onları sileceğim de:)

kırmak istemiyorsan ve yazılarını paylaşımlarını da görmek istemiyorsan o arkadaşı gizle dersin olur biter

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
kırmak istemiyorsan ve yazılarını paylaşımlarını da görmek istemiyorsan o arkadaşı gizle dersin olur biter

Hmm gizleme seçeneği de var öylemi:)

Ben facebooktan pek anlamam arada girip videolara filan bakıp çıkardım.

Bu gizleme işi de iyiymiş..Teşekkürler.

Facebook'la ilk tanıştığımda sadece 2dk dayanabilmiştim. Sonra bir daha hiç uğramadım.

Arkadaşlarım benim için "en son ekmek almaya gidiyorum diyip facebook'tan ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alamadık" diyorlarmış:D

Heehe espirli arkadaşların hatrına bir daha facebook a dön:)

Reaksiyon puanı
2,148
Hmm gizleme seçeneği de var öylemi:)

Ben facebooktan pek anlamam arada girip videolara filan bakıp çıkardım.

Bu gizleme işi de iyiymiş..Teşekkürler.

evet bi gönderisinin sağ üst köşesine gelirsen gizle yazısı gözükür basarsan gizlemiş olursun bi daha gelmez ne yaptığından haberdar olmazsın, 8-0 videoları koyan arkadaşlarımı gizlemiştim zamanında :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
anlamaz ama ismini yazarsa zaten arkadaş listesinde olmadığından anlar :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
konu açılmışken bir şey daha sorayım..

Son günlerde eklediğim videolar anasayfada görünmüyor.Acaba benim eklediğim videolar bana mı görünmüyor.Arkadaşlara görünüyor mu..

:)
Mesela bir video ekliyorum sonra sayfayı yeniliyorum ya da çıkış yapıp tekrar giriyorum.Ancak anasayfada eklediğim video görünmüyor.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
konu açılmışken bir şey daha sorayım..

Son günlerde eklediğim videolar anasayfada görünmüyor.Acaba benim eklediğim videolar bana mı görünmüyor.Arkadaşlara görünüyor mu..

:)
Mesela bir video ekliyorum sonra sayfayı yeniliyorum ya da çıkış yapıp tekrar giriyorum.Ancak anasayfada eklediğim video görünmüyor.

Hocam Face'de Değişiklikler Oldu Yorum Alan Yada Beğenilen Bağlantılar Gösteriliuor Diye Biliyorum Yani Bağlantıya Rağbet Varsa O Anasayfada Görünüyor

Reaksiyon puanı
2,148
evet değişti bi haber kaynağını gör var bi de canlı haberleri gör var, ikisini de dene görürsün belki

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
silmeyi düşünüyürsan görseler ne farkeder :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşlar bir facebook acemisi olarak bir şey daha sormak istiyorum.

Gelen arkadaşlık talebini yoksay dersem.bu bilgi karşı tarafa iletilir mi?Anlar mı yoksaydığımı_?

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
herhelde anlıyor abi bir süre arkadaşlık isteği gönderildi yazır sonra arkadaşlık isteği gönder yine aktif oluyor:(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Allah Allah adamı haftada bir kez ya görürüm ya görmem facebooka ekleyip bütün aile arası paylaşımları görmesini istemiyorum.:)

Neyse yok sayalım gitsin..teşekkürler cevap için..