Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
ALLAH (cc) 2 yüz lü insanlar dan bizi korusun
Amin abi amin.
ALLAH (cc) 2 yüz lü insanlar dan bizi korusun
Hocam abartmayalım ya...
Real Madrid - Galatasaray maçından sonra elbet tebrik edecek... Bundan daha fairplay çerçevesinde doğal olan nedir ki ?
Ayrıca Mourinho'nun türk takımlarına karşı dahası Fatih Terime karşı bir sevgisi, saygısı var...
Yarın başka takıma gittiği zaman bu sevgisi devam edecektir...
Bunu Real Madride maal etmek gene yanlış..
Hem Real Madrid kim abi... Teorik olarak koca sezonda hiç bir kupa alamamış bir takımdan bahsediyoruz burada... Bunların mı tebriği onore edecek bizleri ?
Pardon , yanlış mı anladım ama sen şimdi Real Madrid tebrik etse nolacak kupa alamadılar mı dedin ? Ahaha adamdaki lükse bak ya Real Madrid i beğenmiyo var mı böyle bişey
Pardon , yanlış mı anladım ama sen şimdi Real Madrid tebrik etse nolacak kupa alamadılar mı dedin ? Ahaha adamdaki lükse bak ya Real Madrid i beğenmiyo var mı böyle bişey
Bence Alper'i almayarak biz gol attık.6Ha Anlaşıldı Alper Potuk'un acısı bunlar.Ama bunlarda gol mü yani.O Alper golü yılın golü aslında.
Bence Alper'i almayarak biz gol attık.6milyon + 2 oyuncu etmezdi.Ha Anlaşıldı Alper Potuk'un acısı bunlar.Ama bunlarda gol mü yani.O Alper golü yılın golü aslında.
Hahaha resmi sitede bile yayınlamışlar ya bir sazan.avi vakası daha.
hahahahaResim Fenerbahçe İnternet sitesinde yayınlandı..
-Faksı nasıl çekeyim?
+REAL MADRİD'ten gelmiş gibi çek
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Değmez [MENTION=262256]Uranos[/MENTION] Kardeşim.Tartışma çıkarımmi abi hemen kapatırlar :devil2:
Tartışma çıkarımmi abi hemen kapatırlar :devil2:
Gördün mü?? @friendly abi herkese kötü örnek oluyorsun.
En Açıklayıcı yorumGalatasaray taraftarının asıl hobisinin gsyi sevmek değil Fenerbahçe'den nefret etmek olduğunun başka bir kanıtı sadece. Ama ne yazık ki 14 yıllık rezaletin ve Alper'i kaptırmanın acısını böyle dindiremezsiniz.
Arkdaşlar uzatmaya gerek yok Fenerbahçe klübünde çalışan bir arkadaşım var faks olayı gercek biraz önce görüştüm kendisiyle öyle bir faksın geldiği doğru söyleyen arkadaş yıllardır tanıdığım dürüst bir arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım ya beni görüşümce de real başkanı teprik ederim ne var bunda
Yayınlamaları gayet doğal çünkü olay gerçek Galatasaray taraftarı bir şey ortaya attı kendileri de inandı
Arkdaşlar uzatmaya gerek yok Fenerbahçe klübünde çalışan bir arkadaşım var faks olayı gercek biraz önce görüştüm kendisiyle öyle bir faksın geldiği doğru söyleyen arkadaş yıllardır tanıdığım dürüst bir arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım ya beni görüşümce de real başkanı teprik ederim ne var bunda
Fax olayı gerçek. Galatasaray taraftarı tarafından gönderildiği de gerçek.
FB'lisiniz sanırım?
Galatasaray taraftarının asıl hobisinin gsyi sevmek değil Fenerbahçe'den nefret etmek olduğunun başka bir kanıtı sadece. Ama ne yazık ki 14 yıllık rezaletin ve Alper'i kaptırmanın acısını böyle dindiremezsiniz.
GS'lisiniz sanırım ?