F.Bahçe'ye büyük gol!

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
birşeydende eğlenmeyi bilin be. :D bunu yapan arkadaşlar hem gs hem fb taraftarını trollemiş :D

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam abartmayalım ya... :D

Real Madrid - Galatasaray maçından sonra elbet tebrik edecek... Bundan daha fairplay çerçevesinde doğal olan nedir ki ?

Ayrıca Mourinho'nun türk takımlarına karşı dahası Fatih Terime karşı bir sevgisi, saygısı var...

Yarın başka takıma gittiği zaman bu sevgisi devam edecektir...

Bunu Real Madride maal etmek gene yanlış..

Hem Real Madrid kim abi... Teorik olarak koca sezonda hiç bir kupa alamamış bir takımdan bahsediyoruz burada... Bunların mı tebriği onore edecek bizleri ? :D

Pardon , yanlış mı anladım ama sen şimdi Real Madrid tebrik etse nolacak kupa alamadılar mı dedin ? Ahaha adamdaki lükse bak ya Real Madrid i beğenmiyo var mı böyle bişey :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Neler olmuş burda ya köşe vuruşunda gol muş :)

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ha Anlaşıldı Alper Potuk'un acısı bunlar.Ama bunlarda gol mü yani.O Alper golü yılın golü aslında.
Bence Alper'i almayarak biz gol attık.6

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha Anlaşıldı Alper Potuk'un acısı bunlar.Ama bunlarda gol mü yani.O Alper golü yılın golü aslında.
Bence Alper'i almayarak biz gol attık.6milyon + 2 oyuncu etmezdi.

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hahaha resmi sitede bile yayınlamışlar ya bir sazan.avi vakası daha. :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Belli ki ligler bitince, taraftarlarda boş boş işlerle uğraşmaya başlamış...

Bu kadar saçma ve gereksiz bir olayı kaale almanın bile anlamı yok.
Bana kalırsa Faks gerçek. Ayrıca Fakslar üzerinde muhakkak gönderenin numarası yazar ve hiçbir yetkili de önüne gelen her faksı cahilce yayınlamaz. Üstelik sahte olduğu ortaya çıksaydı resmi sitede hala yayınlanıyor olmazdı. Biraz mantıklı olalım.

Bu yüzden böyle saçmalıklarla tatmin olmak yerine, taraftarlar kendi işine bakmalı ve KENDİ takımlarına sonuna kadar destek olmaya konsantre olmalılar.

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resim Fenerbahçe İnternet sitesinde yayınlandı..

-Faksı nasıl çekeyim?

+REAL MADRİD'ten gelmiş gibi çek :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

969296_10151671674788707_450484772_n.jpg
hahahaha :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu Konuyu Kapatın Artık.
Kime Neye ne Faydası var?
Yok şu olacak Millet Birbirine girecek boşuna olanlar olacak.
Yani Şu Konu açıkca Forum Huzurunu Tehdit etmektedir.
Anlayanda konuşuyor anlamayanda.
Bir Ergen Kuyuya bir taş atmış,olan Bizlere olacak.
Gereğini Yaparsanız Sevinirim. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tartışma çıkarımmi abi hemen kapatırlar :devil2:

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ne alpermiş ya kralmı bu adam fenerde oynayabilecekmi bakaılm

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkdaşlar uzatmaya gerek yok Fenerbahçe klübünde çalışan bir arkadaşım var faks olayı gercek biraz önce görüştüm kendisiyle öyle bir faksın geldiği doğru söyleyen arkadaş yıllardır tanıdığım dürüst bir arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım ya beni görüşümce de real başkanı teprik ederim ne var bunda

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Böyle bir tebrik ilk defa yapılmıyor. Fenerbahçe tebrik mesajlarını sürekli sitesinde yayınlıyor. Bunda şaşılacak bir durum yok. Asıl şaşılacak durum olayın gerçek olmasına rağmen halen bunu görmeyen veya görmezlikten gelenler var.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray taraftarının asıl hobisinin gsyi sevmek değil Fenerbahçe'den nefret etmek olduğunun başka bir kanıtı sadece. Ama ne yazık ki 14 yıllık rezaletin ve Alper'i kaptırmanın acısını böyle dindiremezsiniz. :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkdaşlar uzatmaya gerek yok Fenerbahçe klübünde çalışan bir arkadaşım var faks olayı gercek biraz önce görüştüm kendisiyle öyle bir faksın geldiği doğru söyleyen arkadaş yıllardır tanıdığım dürüst bir arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım ya beni görüşümce de real başkanı teprik ederim ne var bunda

Bilgilendirme için sağolasın :)
Abimiz güzelce açıklamış işte, uzatmanın bir manası yok. Ayak takımı değil ki bunlar her gelen faksa yada mesaja kanıp yayınlasınlar resmi sitede, kendiniz gibi sanmayın milleti :)

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
birazdan mai nai silebilir topici :DD

[video=youtube;TXZeKBciLnE]http://www.youtube.com/watch?v=TXZeKBciLnE[/video]

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yayınlamaları gayet doğal çünkü olay gerçek :D Galatasaray taraftarı bir şey ortaya attı kendileri de inandı :D

Fax olayı gerçek. Galatasaray taraftarı tarafından gönderildiği de gerçek.

FB'lisiniz sanırım? :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Fax olayı gerçek. Galatasaray taraftarı tarafından gönderildiği de gerçek.

FB'lisiniz sanırım? :D

GS'lisiniz sanırım ? :wink:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Galatasaray taraftarının asıl hobisinin gsyi sevmek değil Fenerbahçe'den nefret etmek olduğunun başka bir kanıtı sadece. Ama ne yazık ki 14 yıllık rezaletin ve Alper'i kaptırmanın acısını böyle dindiremezsiniz. :)

Şampiyonluğu kaptırmanın acısını Alper ile dindirdiniz mi? :)