Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy sen hayatımda gördügüm en boş insan olmalısın : ) sen ilk önce vazelin bilmem ne diyecegine attıgın haberin başlıgına dikkat et burada asılsız bir haber söz konusu sen almışsın yanına fanatiklerini kapak yaptım tubitaka şikayet edecegim diyorsun peki seni nereye şikayet edecegiz anlamadım gitti

durup durup kavgasını yapıyorsun ama yaptıgın haberin aslı senin anlatıgından farklı nasıl olacak bu durum sen yaptıgın haberi güzel buluyormusun o resimde olan olayı çarpıtarak anlatmayı mesela şuan kendi forumunda konuşuyorsun seni destekleyen olur onlarda kendi forumunda onuda destekleyen olur ama sıl konu destek değil haberin dünya o fotagrafa baktı senin gibi yorumlamadı bi tek son dogrusun sen dogru yorumladın demekki bizler de bi aptallık var

troy bu memlekette ve dünyada senin gibi donanim sitesi çalışanları var ismini saymayayim hepside işlerini hakkıyla yapıyor hepside gazeteci sıfatı taşıyor çünkü teknolojiyi online olarak bize aktarmaya çalışıyor.Hangi sitede hangi yerde o resme senin gibi bir haber yapan şahıs var şuan öyle bi gaz almışsınki o gaz bittiginde arkanda gözlerinden düşmüş bir troy bulursun şaşırma

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bunların hepsi tam bir saçmalık.

Hakkı güzel bir haber buldu, onu süsledi ve sizlere sundu. Resme bakın. Haber değeri taşımıyor mu? Bence taşıyor. Bunu büyütmeye gerek yok.

Linux fanatikleri burada fazla tepki gösterdi. Özellikle Ali İşingör. Hakkı'nın özel resmini koyarsan ve buna yorum yazarsan, olay " Windows 7 ve Vazelin" kutusunu döner. Ki ben de Hakkı'ya yakıştırmadım vazelin'i. Sadece kutuyu yollasaydı olurdu.

Gelelim linux fanatiklerine. Türkiye Linux ile tanıştığında biz bu eğitimi alan ilk kişilerdendik. Ankara'ya gidip eğitimler alıyorduk. Görkem Çetin vardı. Linux denildiğinde onun adı anılıyordu.
Linux fanatikler Turkuaz diye bir sürümden bahsediliyordu. İlk türkçe linux sürümü için uğraşıyorlardı.

Görkem Çetin ve bazı kişilerden (Ankara'da çalışan üst düzey güvenlik uzmanlarından) eğitim alıyorduk. Kurulum, sistem yönetimi ve güvenlik gibi eğitimler aldık. O zaman bu yorumları yazan sözde fanatikler yoktu.

Dergi zamanında 233 MMX Linux sunucumuz vardı. Quake, Counter kuruluydu. Jolt paketleri ile internet cafeleri indiriyorduk (genclik işte). İlk o zaman fake SMS ile tanıştık. Ama bu fanatikler yoktu.

Red Hat sertifika programına katıldım. Türkiye'nin ilk sertifika programıydı. Bu kişiler gene yoktu. IBM binasında Suse Linux eğitimi gördük. Ama bu kişiler gene yoktu.

Bu yüzden yorum yazmadan önce iyi düşünün. Linux fanatiği olabilirsiniz. Cevap hakkınız da var. Ama unutmayın bizler de boş değiliz. Bizleri eleştirebilirsiniz, ama kişisel hakaret etmeyin. Yoksa sizi kimse ciddiye almaz.

Yukarda da anlaşılacağı gibi Linux'u ve kullanıcıları aşağlamak niyetinde değiliz. Bir haber yakaladık ve onu herkesle paylaştık. Bill Gates'in de böyle bir resmi olsa (kafasının üstünde kırmızı bir şapka ve Red Hat standında ona eğitim veren bir eğitmen), inanın çok daha iyi bir başlık atmış olurduk. Bu da birçok kişinin hoşuna giderdi.

Bu arada ben kendimi Linux uzmanı olarak görmüyorum. Sürekli pencere aç ve komut yazmaktan sıkılmıştım çünkü. Bu yüzden Microsoft'un MCSE ve MCSA sertifikalarını da aldım. Hazır eğitim almışken, uluslararası A+ ve Cisco CCNA eğitimileri de gördüm.

Linux sürümü olarak en çok Pardus (çok hoşuma gidiyor) ve küçük boyutlu Linux sürümlerini (SLAX, Puppy) kullanıyorum. Tabiiki de Windows işletim sistemi.

Yarın öbür gün bir başlık atarsam, amaaan Ecevit dübürden sallıyor demeyin :)

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunların hepsi tam bir saçmalık.

Hakkı güzel bir haber buldu, onu süsledi ve sizlere sundu. Resme bakın. Haber değeri taşımıyor mu? Bence taşıyor. Bunu büyütmeye gerek yok.

Linux fanatikleri burada fazla tepki gösterdi. Özellikle Ali İşingör. Hakkı'nın özel resmini koyarsan ve buna yorum yazarsan, olay " Windows 7 ve Vazelin" kutusunu döner. Ki ben de Hakkı'ya yakıştırmadım vazelin'i. Sadece kutuyu yollasaydı olurdu.

Gelelim linux fanatiklerine. Türkiye Linux ile tanıştığında biz bu eğitimi alan ilk kişilerdendik. Ankara'ya gidip eğitimler alıyorduk. Görkem Çetin vardı. Linux denildiğinde onun adı anılıyordu.
Linux fanatikler Turkuaz diye bir sürümden bahsediliyordu. İlk türkçe linux sürümü için uğraşıyorlardı.

Görkem Çetin ve bazı kişilerden (Ankara'da çalışan üst düzey güvenlik uzmanlarından) eğitim alıyorduk. Kurulum, sistem yönetimi ve güvenlik gibi eğitimler aldık. O zaman bu yorumları yazan sözde fanatikler yoktu.

Dergi zamanında 233 MMX Linux sunucumuz vardı. Quake, Counter kuruluydu. Jolt paketleri ile internet cafeleri indiriyorduk (genclik işte). İlk o zaman fake SMS ile tanıştık. Ama bu fanatikler yoktu.

Red Hat sertifika programına katıldım. Türkiye'nin ilk sertifika programıydı. Bu kişiler gene yoktu. IBM binasında Suse Linux eğitimi gördük. Ama bu kişiler gene yoktu.

Bu yüzden yorum yazmadan önce iyi düşünün. Linux fanatiği olabilirsiniz. Cevap hakkınız da var. Ama unutmayın bizler de boş değiliz. Bizleri eleştirebilirsiniz, ama kişisel hakaret etmeyin. Yoksa sizi kimse ciddiye almaz.

Yukarda da anlaşılacağı gibi Linux'u ve kullanıcıları aşağlamak niyetinde değiliz. Bir haber yakaladık ve onu herkesle paylaştık. Bill Gates'in de böyle bir resmi olsa (kafasının üstünde kırmızı bir şapka ve Red Hat standında ona eğitim veren bir eğitmen), inanın çok daha iyi bir başlık atmış olurduk. Bu da birçok kişinin hoşuna giderdi.

Bu arada ben kendimi Linux uzmanı olarak görmüyorum. Sürekli pencere aç ve komut yazmaktan sıkılmıştım çünkü. Bu yüzden Microsoft'un MCSE ve MCSA sertifikalarını da aldım. Hazır eğitim almışken, uluslararası A+ ve Cisco CCNA eğitimileri de gördüm.

Linux sürümü olarak en çok Pardus (çok hoşuma gidiyor) ve küçük boyutlu Linux sürümlerini (SLAX, Puppy) kullanıyorum. Tabiiki de Windows işletim sistemi.

Yarın öbür gün bir başlık atarsam, amaaan Ecevit dübürden sallıyor demeyin :)

anlaşılmayanda bu haber niteligi taşıyor ama kimsenin karizması çizilmedi veya öyle olmadı resimin hikayesi farklı tronun yaptıgı haber farklı bunu anlamak istemiyrosun haber içerigi yanlış resimd egil yoksa resme laf eden yok o zaten bir haber içerik yanlış sadece

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Sağlam kapak olmuş. 2 kapak daha getirsin 2.5 lt kola bedava :P

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Demek istediğin nedir senin?
Yani gs baskanı Gelip Fenerbahçe bayragının önüne geçip Her ne olursa olsun Çok iyi anlamına Gelen işaret yapsın sonra sende cık gs lıların Karizması çizildi haberine karşı çık olacak işmi yaaa :) Güldürmeyin insanları...

Bu arada Troy un haberide çok güzel Kapağıda Güzel olmuş :)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
troy üstad biraz ağır yazmışsın.. gerek yok bu sertliğe..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Demek istediğin nedir senin?
Yani gs baskanı Gelip Fenerbahçe bayragının önüne geçip Her ne olursa olsun Çok iyi anlamına Gelen işaret yapsın sonra sende cık gs lıların Karizması çizildi haberine karşı çık olacak işmi yaaa :) Güldürmeyin insanları...

Bu arada Troy un haberide çok güzel Kapağıda Güzel olmuş :)

nasıl bir örnek vereceğim diye düşünüyordum.

bu örnek müthiş oldu.

olay budur dostlar.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Etkiye vazelinli tepki abicim güzel olmuş... o adam boş dava yapmış!!!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
nasıl bir örnek vereceğim diye düşünüyordum.

bu örnek müthiş oldu.

olay budur dostlar.

Burda yakalamışken sorayım dedim. Hiç "Forum Hakkında" bölümünü incelemek geliyor mu aklınıza acaba? Hani üyeler ne sayıklıyor, ne saçmalıyor bizden ne istiyor babında?

Hani eğer bizler "dost" isek o bölümdeki düşüncelerimizi gözden geçirip, nacizane görüşlerinizi de bildirirseniz çok mutlu olacağız :)

Hani maksat UMURSANDIĞIMIZI bilelim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Burda yakalamışken sorayım dedim. Hiç "Forum Hakkında" bölümünü incelemek geliyor mu aklınıza acaba? Hani üyeler ne sayıklıyor, ne saçmalıyor bizden ne istiyor babında?

Hani eğer bizler "dost" isek o bölümdeki düşüncelerimizi gözden geçirip, nacizane görüşlerinizi de bildirirseniz çok mutlu olacağız :)

Bak bu iyi olmuş. :)

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valahi görmemezlik teng eliyorsunuz ama bu kelime shiftdelete yakışmıyor elinizdeki gücü böyle şaçma sapan konular için koz olarak kulanmak bu olsa gerek

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bence olay gereğinden fazla büyüdü. Hakkı, haber olabilecek bir resim ile karşılaşmış ve üzerinde yorum yapmadan sayfalarımıza taşımış. Buna karşın maalesef yazıda da bahsi geçen "fanatik"ler tarafından olayın boyutu değişmiş. Karşı taraf ılımlı yaklaşmayınca, kantarın topu biraz kaçmış sanırım. Konunun üzerine gidildikçe, gereksiz bir şekilde olay büyümeye devam edecek. Daha beter boyutlara ulaşmadan bence sakinleşilmeli ve problemin çıkış noktası hakkında tekrar düşünülmeli. Zira alt tarafı bir fotoğraf ve fotoğrafı haber yaptıran da Linus'un Windows 7 önünde poz vermesi. Magazin tarzı, eğlencelik bir haber bu. Böyle değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bu vazelin yaraları iyileştiren pembe kutuda satılan krem değil mi ? ben mi yanlış biliyorum bi aparat mı var yoksa vazelin diye

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
valahi görmemezlik teng eliyorsunuz ama bu kelime shiftdelete yakışmıyor elinizdeki gücü böyle şaçma sapan konular için koz olarak kulanmak bu olsa gerek

Koskoca fotografı görmemezlikden Gelen sensin arkadaşım Söylediğin Tek Şey troy un vazelini ise O konu Tartışılabilir. Ama haber konusunda Bişey demeye hakkın yok. Çünkü Herşey ortada az öncede söledim Aziz yıldırım gitse galatasaray bayrağı önünde poz verip iyi anlamına gelen bir işaret yapsa sende aylarca senelerce o fotograf televızyonlarda konusulup tartışılmaz mı ? Bunun cevabnı ver senden başka birşey istemiyorum Ve Tarafsız ol Birazcık...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bu vazelin yaraları iyileştiren pembe kutuda satılan krem değil mi ? ben mi yanlış biliyorum bi aparat mı var yoksa vazelin diye

yanlış kısmen
yaraları iyileştirmek değilde cildi nemlendirmek amacı ile kullanılıyo
yumuşatııyo :D:D burdaki amacını anlatmiim ben ayıp olur:D

uyku21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paket içinde bir adet Windows 7 Ultimate kutusu bir de vazelin olacak. Böyle bir sitenin kurucusuna bu laf yakısmış mı? İnsalar burda günlük teknoloji haberleri aldıkları ve kaliteli bi ortam oldugu için bulunuyorlar..Admini böyle yaparsa ne hale gelir burası.. O zman bir bölüm acın herkez kimden nefret ediyorsa komsusu arkadası vs.. hakaret etsin rahatlasın..
Haklısın kardeş.Ağır konuşmalar var demiştim bende.Böyle şeylere takılamamk lazım.Bende yakıştıramadım.
Vaseline biraz agir kacmis gibi.
Troy sen hayatımda gördügüm en boş insan olmalısın : ) sen ilk önce vazelin bilmem ne diyecegine attıgın haberin başlıgına dikkat et burada asılsız bir haber söz konusu sen almışsın yanına fanatiklerini kapak yaptım tubitaka şikayet edecegim diyorsun peki seni nereye şikayet edecegiz anlamadım gitti durup durup kavgasını yapıyorsun ama yaptıgın haberin aslı senin anlatıgından farklı nasıl olacak bu durum sen yaptıgın haberi güzel buluyormusun o resimde olan olayı çarpıtarak anlatmayı mesela şuan kendi forumunda konuşuyorsun seni destekleyen olur onlarda kendi forumunda onuda destekleyen olur ama sıl konu destek değil haberin dünya o fotagrafa baktı senin gibi yorumlamadı bi tek son dogrusun sen dogru yorumladın demekki bizler de bi aptallık var troy bu memlekette ve dünyada senin gibi donanim sitesi çalışanları var ismini saymayayim hepside işlerini hakkıyla yapıyor hepside gazeteci sıfatı taşıyor çünkü teknolojiyi online olarak bize aktarmaya çalışıyor.Hangi sitede hangi yerde o resme senin gibi bir haber yapan şahıs var şuan öyle bi gaz almışsınki o gaz bittiginde arkanda gözlerinden düşmüş bir troy bulursun şaşırma
troy üstad biraz ağır yazmışsın.. gerek yok bu sertliğe..
Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu ........................ Dübürden Sallamanın Son Örneği : http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/79615-duburden-sallamanin-son-ornegi.html

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161

Sallayan mı var **.... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu ........................ Dübürden Sallamanın Son Örneği : http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/79615-duburden-sallamanin-son-ornegi.html

Olay bel altına kadar inmiş yakışmayan budur.Sen yanlış anlamışsın kardeş bence.SDN büyüklüğü küçüklüğü hakkında bişey demedim ki.Üslub ağır kaçmış dedim.
Eğer sen belaltı espriye ağır demiyorsan .Bende bişey diyemem artık.
Sen bizim SDN kötü bir forum sitesi dediğimize getirmişsin.İçselleştirmişsin olayı.
Öyle birşey demedim demek istemedim.Öyle algılamışsın :):flowers:

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu arada belden aşağı olmuş dediğiniz esprinin yaratıcısı, yine aynı gruptur. Aslına bakarsanız, bu sözü bir şekilde kendilerine iade etmiş olduk.

Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Anladığım kadarı ile bu sözlerden dolayı, mahkemede haklarını arayacaklarına dair bilgi verdiler.

Yargıya intikal edecek bir olay için çok konuşmayalım :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu arada belden aşağı olmuş dediğiniz esprinin yaratıcısı, yine aynı gruptur. Aslına bakarsanız, bu sözü bir şekilde kendilerine iade etmiş olduk.

Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Anladığım kadarı ile bu sözlerden dolayı, mahkemede haklarını arayacaklarına dair bilgi verdiler.

Yargıya intikal edecek bir olay için çok konuşmayalım :)

Aa... Mahkemeye gidiyoruz millet! :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bana şahit olur musunuz?

:D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bana şahit olur musunuz?

:D

tabii ben olururm ayda 3 kere kafamı bozan olaya küfretme hakkı istiyorum
hmm sonraaa ban olmıcak en agır ceza 2 gün uzaklaştırma
sonra admin görevi olabilir
ssk istiyorum yol ve yemek parası
he birde heryıl doğum günümde ana sayfayı beni övme şenliklerine ayırmanı istiyorum okadar :D:D:D:DD:
çok değil yaaaa :D
şaka bi yana etki tepki kuralı vardır sen birini yitersen biride seni yiter
yalancılıkla suclanmak çok agır bence vazelin ve bi kutu olayından daha ağır
ben olsam dahada agır konusurdum ki bence sen sadece buraya bukadarını yazdın kim bilir içinde ne fırtınalar koptu:D:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Destekçilerini dikkate al başka ihsan istemiyoruz Troy!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hay ne vazelinmiş yaa...

Olay nerelere geldi. Yarın evi polisler basacak diye tırsmaya başladım artık. :unsure: :D

Bir de onların forumlarındaki muhabbetleri merak ediyorum. :)