erdcan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 14
yaaa nolacaah yaa

Bunların hepsi tam bir saçmalık.
Hakkı güzel bir haber buldu, onu süsledi ve sizlere sundu. Resme bakın. Haber değeri taşımıyor mu? Bence taşıyor. Bunu büyütmeye gerek yok.
Linux fanatikleri burada fazla tepki gösterdi. Özellikle Ali İşingör. Hakkı'nın özel resmini koyarsan ve buna yorum yazarsan, olay " Windows 7 ve Vazelin" kutusunu döner. Ki ben de Hakkı'ya yakıştırmadım vazelin'i. Sadece kutuyu yollasaydı olurdu.
Gelelim linux fanatiklerine. Türkiye Linux ile tanıştığında biz bu eğitimi alan ilk kişilerdendik. Ankara'ya gidip eğitimler alıyorduk. Görkem Çetin vardı. Linux denildiğinde onun adı anılıyordu.
Linux fanatikler Turkuaz diye bir sürümden bahsediliyordu. İlk türkçe linux sürümü için uğraşıyorlardı.
Görkem Çetin ve bazı kişilerden (Ankara'da çalışan üst düzey güvenlik uzmanlarından) eğitim alıyorduk. Kurulum, sistem yönetimi ve güvenlik gibi eğitimler aldık. O zaman bu yorumları yazan sözde fanatikler yoktu.
Dergi zamanında 233 MMX Linux sunucumuz vardı. Quake, Counter kuruluydu. Jolt paketleri ile internet cafeleri indiriyorduk (genclik işte). İlk o zaman fake SMS ile tanıştık. Ama bu fanatikler yoktu.
Red Hat sertifika programına katıldım. Türkiye'nin ilk sertifika programıydı. Bu kişiler gene yoktu. IBM binasında Suse Linux eğitimi gördük. Ama bu kişiler gene yoktu.
Bu yüzden yorum yazmadan önce iyi düşünün. Linux fanatiği olabilirsiniz. Cevap hakkınız da var. Ama unutmayın bizler de boş değiliz. Bizleri eleştirebilirsiniz, ama kişisel hakaret etmeyin. Yoksa sizi kimse ciddiye almaz.
Yukarda da anlaşılacağı gibi Linux'u ve kullanıcıları aşağlamak niyetinde değiliz. Bir haber yakaladık ve onu herkesle paylaştık. Bill Gates'in de böyle bir resmi olsa (kafasının üstünde kırmızı bir şapka ve Red Hat standında ona eğitim veren bir eğitmen), inanın çok daha iyi bir başlık atmış olurduk. Bu da birçok kişinin hoşuna giderdi.
Bu arada ben kendimi Linux uzmanı olarak görmüyorum. Sürekli pencere aç ve komut yazmaktan sıkılmıştım çünkü. Bu yüzden Microsoft'un MCSE ve MCSA sertifikalarını da aldım. Hazır eğitim almışken, uluslararası A+ ve Cisco CCNA eğitimileri de gördüm.
Linux sürümü olarak en çok Pardus (çok hoşuma gidiyor) ve küçük boyutlu Linux sürümlerini (SLAX, Puppy) kullanıyorum. Tabiiki de Windows işletim sistemi.
Yarın öbür gün bir başlık atarsam, amaaan Ecevit dübürden sallıyor demeyin![]()
Demek istediğin nedir senin?
Yani gs baskanı Gelip Fenerbahçe bayragının önüne geçip Her ne olursa olsun Çok iyi anlamına Gelen işaret yapsın sonra sende cık gs lıların Karizması çizildi haberine karşı çık olacak işmi yaaaGüldürmeyin insanları...
Bu arada Troy un haberide çok güzel Kapağıda Güzel olmuş![]()
nasıl bir örnek vereceğim diye düşünüyordum.
bu örnek müthiş oldu.
olay budur dostlar.
Burda yakalamışken sorayım dedim. Hiç "Forum Hakkında" bölümünü incelemek geliyor mu aklınıza acaba? Hani üyeler ne sayıklıyor, ne saçmalıyor bizden ne istiyor babında?
Hani eğer bizler "dost" isek o bölümdeki düşüncelerimizi gözden geçirip, nacizane görüşlerinizi de bildirirseniz çok mutlu olacağız
Hani maksat UMURSANDIĞIMIZI bilelim![]()
valahi görmemezlik teng eliyorsunuz ama bu kelime shiftdelete yakışmıyor elinizdeki gücü böyle şaçma sapan konular için koz olarak kulanmak bu olsa gerek
bu vazelin yaraları iyileştiren pembe kutuda satılan krem değil mi ? ben mi yanlış biliyorum bi aparat mı var yoksa vazelin diye
Paket içinde bir adet Windows 7 Ultimate kutusu bir de vazelin olacak. Böyle bir sitenin kurucusuna bu laf yakısmış mı? İnsalar burda günlük teknoloji haberleri aldıkları ve kaliteli bi ortam oldugu için bulunuyorlar..Admini böyle yaparsa ne hale gelir burası.. O zman bir bölüm acın herkez kimden nefret ediyorsa komsusu arkadası vs.. hakaret etsin rahatlasın..
Haklısın kardeş.Ağır konuşmalar var demiştim bende.Böyle şeylere takılamamk lazım.Bende yakıştıramadım.
Vaseline biraz agir kacmis gibi.
Troy sen hayatımda gördügüm en boş insan olmalısın : ) sen ilk önce vazelin bilmem ne diyecegine attıgın haberin başlıgına dikkat et burada asılsız bir haber söz konusu sen almışsın yanına fanatiklerini kapak yaptım tubitaka şikayet edecegim diyorsun peki seni nereye şikayet edecegiz anlamadım gitti durup durup kavgasını yapıyorsun ama yaptıgın haberin aslı senin anlatıgından farklı nasıl olacak bu durum sen yaptıgın haberi güzel buluyormusun o resimde olan olayı çarpıtarak anlatmayı mesela şuan kendi forumunda konuşuyorsun seni destekleyen olur onlarda kendi forumunda onuda destekleyen olur ama sıl konu destek değil haberin dünya o fotagrafa baktı senin gibi yorumlamadı bi tek son dogrusun sen dogru yorumladın demekki bizler de bi aptallık var troy bu memlekette ve dünyada senin gibi donanim sitesi çalışanları var ismini saymayayim hepside işlerini hakkıyla yapıyor hepside gazeteci sıfatı taşıyor çünkü teknolojiyi online olarak bize aktarmaya çalışıyor.Hangi sitede hangi yerde o resme senin gibi bir haber yapan şahıs var şuan öyle bi gaz almışsınki o gaz bittiginde arkanda gözlerinden düşmüş bir troy bulursun şaşırma
troy üstad biraz ağır yazmışsın.. gerek yok bu sertliğe..
Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu ........................ Dübürden Sallamanın Son Örneği : http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/79615-duburden-sallamanin-son-ornegi.htmlvalahi görmemezlik teng eliyorsunuz ama bu kelime shiftdelete yakışmıyor elinizdeki gücü böyle şaçma sapan konular için koz olarak kulanmak bu olsa gerek
Burda yakalamışken sorayım dedim. Hiç "Forum Hakkında" bölümünü incelemek geliyor mu aklınıza acaba? Hani üyeler ne sayıklıyor, ne saçmalıyor bizden ne istiyor babında?
Hani eğer bizler "dost" isek o bölümdeki düşüncelerimizi gözden geçirip, nacizane görüşlerinizi de bildirirseniz çok mutlu olacağız
Hani maksat UMURSANDIĞIMIZI bilelim![]()
Her görüş dikkate alınıyor merak etme.Sallayan mı var **.... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu ........................ Dübürden Sallamanın Son Örneği : http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/79615-duburden-sallamanin-son-ornegi.html
Ezikler, Linux, Vazelin ve Windows 7 Kutusu ........................ Dübürden Sallamanın Son Örneği : http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/79615-duburden-sallamanin-son-ornegi.html
Bu arada belden aşağı olmuş dediğiniz esprinin yaratıcısı, yine aynı gruptur. Aslına bakarsanız, bu sözü bir şekilde kendilerine iade etmiş olduk.
Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Anladığım kadarı ile bu sözlerden dolayı, mahkemede haklarını arayacaklarına dair bilgi verdiler.
Yargıya intikal edecek bir olay için çok konuşmayalım![]()
Bana şahit olur musunuz?
![]()
Bana şahit olur musunuz?
![]()