- Reaksiyon puanı
- 129
son yıllarda dikkatimi çeken bir konu var, eminim hepinizinde dikkatini çekmiştir. genç arkadaşlar eskiye oranla daha rahat hareket ediyorlar, giyim kuşam, erkek arkadaşı kız arkadaşı, ailelerin bu konulara bakış açısı? çok değişti bence. neyse gelelim asıl söylemek istediğim konuya, Yurt dışındaki insanlar özellikle avrupa, abd de insanlar kız yada erkek arkadaşlarıyla isteyerek,bilerek çektikleri resimleri,videoları yayınlarken, nedense Türkiye'de sadece erkekler, bir hatun resmi çekmek, hatunla yaşadıkları aşkları kameralara çekip yayımlamak gibi manyak bir dürtüye sahipler. artık bu onlara para mı kazandırıyor, şöhretmi bilemiyecem.. ahh bak bak falancıyla neler yaptım gizli kameraya çektip. genelde bunlar farklı toplumlarda (eskiden bizde de) küçümsenecek şeylerken nedense Türk erkeğinde övünç kaynağı oluyor..
bizim zamanımızda erkekler farklı şeylerden övünürlerdi, tamam şunuda itiraf ediyim, ilişkiler ozamanda vardı ama bu kadar su yüzünde ve herkezin ağzında sakız olacak şekilde değildi. ne biliyim hiçbir erkek arkadaşı ortamında kimse kimsenin kız arkadaşı hakkında yorum yapmazdı, bugünse maşallah....
çok şey yazdım da içi boş gibi geldi bana neyse inş. demek istediklerimi anlamışsınızdır. düşüncelerinizi bekliyorum
bizim zamanımızda erkekler farklı şeylerden övünürlerdi, tamam şunuda itiraf ediyim, ilişkiler ozamanda vardı ama bu kadar su yüzünde ve herkezin ağzında sakız olacak şekilde değildi. ne biliyim hiçbir erkek arkadaşı ortamında kimse kimsenin kız arkadaşı hakkında yorum yapmazdı, bugünse maşallah....
çok şey yazdım da içi boş gibi geldi bana neyse inş. demek istediklerimi anlamışsınızdır. düşüncelerinizi bekliyorum