• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

EXA Radyo Programı

Özellikle radyo için program inirmiyorum.Aimp te aynı özellik var ... Binlerce radyo ... Ama exa da yerli radyolar vardı sanırım...İyi program..

Ben bu programı kurdum. Radyoların üstüne tıklıyorum. Bağlanıyor diyor. Daha sonra servis yok uyarısı geliyor.

Bu uyarıyı bütün radyo frekansları için vermez.Ayrıca bugün servis yok dediği radyoya yarın bağlanabilir.

Radyo listesindeki bütün radyoları işaretleyin favorilerinizde görünsün.

iyi güzelde şöyle ada gibi kalitede radyo yayını yapan çok az istasyon var biraz güçlü hoparlör kullanımlarında ses berbat çıkıyor :(

Geleceğin en iyi müzik dinleme platformu EXARadyo, sizlere muhteşem bir radyo keyfi yaşatıyor.

EXARadyo, içerisinde birbirinden güzel yüzlerce yerli ve yabancı radyo istasyonu barındırmakta olup sizlere daha hızlı bağlantı, daha kaliteli ses ve kesintisiz radyo dinleme olanağı sağlamaktadır. EXARadyo sayesinde en çok beğendiğiniz ve devamlı dinlemek istediğiniz radyoları seçerek kendinize özel favori listesi oluşturabilir, istediğiniz tüm radyolara tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Dinlediğiniz radyo istasyonuna ait çalan şarkı bilgilerini görebilir ve bu şarkı bilgilerini Messenger üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz

http://www.exaradyo.com/

Programı sitesinden daha ayrıntılı inceleyebilir ve indirebilirsiniz

Keyifli dinlemeler...

exe uzantı işime yaramaz bana dmg uzantili lazim

Ben portable versiyon kullanıyorum gerçekten süper bir program Türkçe ve ücretsiz olması kupayı almasını sağlıyor..

Bende kullanıyorum ses berbat değil bende philips 5+1 kullanıyorum..

şu aralar program indirme hastalığımdan kurtulmaya çalıştığım için exaradyoyu hemen indirmiycem. ama yinede paylaşım için teşekkürler...

Evet yani buranın linkini senin konuna yazmak lazım :)

Tamam Teşekkürler Kullanalım ama ,
Programın yapımcısı kim, Kotadan kimlere para gidiyor, Bir ara kullandım gayet başarılı program .
Dikkatimi çeken ilk ayarlarda bazı radyoların ayarlanması sanki bana belirli bir kesime hitap ediyor gibi geldi.

Bunları Yazmamdaki Tek Sebep Yeterli Bilgiye sahip olmadığımdan bilen kimselerden yardım almaktır.
Yukarıdaki yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yanılmış olabilirim.

güzel program kullanıyorum.

radyo için: exa radyo programı
tv kanalları için: readon tv programı kullanıyorum.

Kota problemi olan arkadaşlara tavsiyem tv kartı almaları. Hem tv izlerler hemde radyo dinlerler. İnternette dinlediğiniz ses kalitesinden kat kat iyi ;)

Haklısın biraz pahalı ama kotalı kullanıcılar için güzel olur. Radyo fazla kota harcamaz ama internetten tv izlemek isterlerse kotayı çabuk doldururlar :) Kotasızlar için bir problem yok :)
evet haklısın, artık bir ara bakıp alırız para olduğu taktirde :)

ya ama bu win 7 de calısmıyo yaaa nedenkı
Sevgili arkadaşım win 7(64 bit) de çalışıyor kurdum şimdi dinliyorum paylaşım yapan arkadaş çok çok teşekkürler güzel program:)(Gerçi arkadaş mesajı yazalı bayağı olmuş ama ben yinede win7 de çalışmış olduğunu belirteyim)