defacerGLD
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,068
Güdümlü anne terliği yedi belki ???
SCUD füzesi gibi yolladı.Güdümlü anne terliği yedi belki ???
Video başlığındaki emojileri görünce...Güdümlü anne terliği yedi belki ???
????Rahmetli iyi adamdı. Cs Go da takım arkadaşlarının her zaman yanında olup onları savunurdu. Yeri geldiğinde arkadaşına atılan merminin önüne atlayıp canını feda ederdi.
Kapı yüzünden de pc kırmaz bence. Benim babam 11 yıl önce abim dükkanda çok oyun oynuyor diye bilgisayarı parçalamıştı :dRahmetli cs oynardı babası kafasında kırdı pcsını
Soldaki simgeler kadar dayak yiyeceksin mesajı verdiniz galiba güzelmiş
Olay Çözüldü zaten artık 16 17 yaşındayım babamdan daha uzunum geldi kızdı belanı benden bulma dedim kırdığım kapıyı yüzüne kapattım biraz kaba oldu ama haketti
Babana böyle bir şey mi dedin? Böyle dediysen ayıp etmişsin babana eğer adam bu hareketten sonra çok bir tepki vermediyse üzülmüştür bence git özür dile.belanı benden bulma dedim
bencede adam gecesını gunduzunu senın ıcın katsın sen bır oyun ıcın kapıyı kır adamı uz bune seydır yigidimBabana böyle bir şey mi dedin? Böyle dediysen ayıp etmişsin babana eğer adam bu hareketten sonra çok bir tepki vermediyse üzülmüştür bence git özür dile.
Regular Show Mordekay ve Rigby ?
Sakin ol evlat ve şimdi o klavyenin üzerinden kalk ve elinle yazmaya devam et.Olay Çözüldü zaten artık 16 17 yaşındayım babamdan daha uzunum geldi kızdı belanı benden bulma dedim kırdığım kapıyı yüzüne kapattım biraz kaba oldu ama haketti
Sakin ol evlat ve şimdi o klavyenin üzerinden kalk ve elinle yazmaya devam et.
Neden demesin?Babana böyle bir şey mi dedin? Böyle dediysen ayıp etmişsin babana eğer adam bu hareketten sonra çok bir tepki vermediyse üzülmüştür bence git özür dile.
hocam yemin ediyorum bu platformda nerdeyse çoğu posta girerim çoğundada sizi görürüm.Her mesajınıza gülüyorum.Neden demesin?
Kapıyı kıran adam babasının kafasınıda kırar.
Baba bu defa iyi kurtuldu. Bence gitsin dilencilere para dağıtsın sağsalim atlattı olayı.
Babasından korkan çocuklara örnek arkadaşımız oldu.
Bu forumda yeni konu açsın bence.
Babanın gözünü nasıl korkutulur yada babaya nasıl Söz söylenirki kendisini günahkar hissetsin.