Ev Hanımı Olmak Ne Kadar Kolay

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
az önce yemek tarifini ekleyince farkına vardım, şimdi ev hanımı olmak ne kadar kolay.. teknoloji kadınların işini azalttı, yemek yapmasını bilmeyen kızlar eskiden komşuydu arkadaştı deftere yazmaktı ugrasta ugras yemek tarifleri alırlardı.. simdi netten benim sayemde buluyolar :P geri kalan bir tek iş kalıyor onuda yapmak kolay...

kızlar işiniz çok kolay kabul edin artık :*

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
öyle deme yaa tarifi bveriosun ama bide onları pişirmek var:)çamaşır ütü de cabası en iisi bekar hayatıı annneeee yemeğim nerdeeeee ;D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ziraatci63 dedi ki:
öyle deme yaa tarifi bveriosun ama bide onları pişirmek var:)çamaşır ütü de cabası en iisi bekar hayatıı annneeee yemeğim nerdeeeee ;D
eskiden çamaşırı elde yıkarlardı onu geçtim dahada önce derede yıkarlardı.. şimdi makine ye atmak zorlarına gidiyor kızların Zzz

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
emubaltaci dedi ki:
ziraatci63 dedi ki:
eskiden çamaşırı elde yıkarlardı onu geçtim dahada önce derede yıkarlardı.. şimdi makine ye atmak zorlarına gidiyor kızların Zzz
bide makineden çıkarıp sermesi toplamasıı var unuttun bunlarıı

jZCaglar

Doçent
Reaksiyon puanı
9
:S sen öle san sırf tarifle olmuyo bu işler tecrübe lazım ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdiki kızların işi kolay bence :D çamaşır için çamaşır makinası,bulaşık için bulaşık makinesi.süpürmek için elektrikli süpürge eskiden süpürgemi vardı gırgır vardı :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
DaY_WalkeR_15 dedi ki:
Şimdiki kızların işi kolay bence :D çamaşır için çamaşır makinası,bulaşık için bulaşık makinesi.süpürmek için elektrikli süpürge eskiden süpürgemi vardı gırgır vardı :D
hala var
kızların işi biraz da kolaylaştı ama ev hanımlığı zor tarife baka baka yemek olmuyor ne bilim soğan doğrarken parmak fln ne varsa kesebilirsiniz, çorbanın kıvamını tutturamayabilirsiniz
bilmem anlatabildim mi

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Jojoba dedi ki:
DaY_WalkeR_15 dedi ki:
hala var
kızların işi biraz da kolaylaştı ama ev hanımlığı zor tarife baka baka yemek olmuyor ne bilim soğan doğrarken parmak fln ne varsa kesebilirsiniz, çorbanın kıvamını tutturamayabilirsiniz
bilmem anlatabildim mi
çok tehlikeli iş yani

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ev hanımı olmak kolaylaştı belki, teknoloji sayensinde ama kaç ev hanımı internet kullanmayı biliyorda bakıcak buradan yemek tariflerine. Peki, diğerlerine lafım yok ama hem çalışıp hem evle uğraşıyorsan yine zor. :S Erkeler gibi gelip, tv karşısına geçip yemek beklemiyor işten gelince bayanlar.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
emelden dedi ki:
Ev hanımı olmak kolaylaştı belki, teknoloji sayensinde ama kaç ev hanımı internet kullanmayı biliyorda bakıcak buradan yemek tariflerine. Peki, diğerlerine lafım yok ama hem çalışıp hem evle uğraşıyorsan yine zor. :S Erkeler gibi gelip, tv karşısına geçip yemek beklemiyor işten gelince bayanlar.
helal sana kim tutarr senii tüm kkızlar ve kadınlar hakkına dewaammmmmmmm....