Ev Elektroniği Bölümüne Moderatörler Alınacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Belli bir mesaj sınırından ziyade sitede aktif kalınan zaman, üyelik tarihi gibi kriterlerde baz alınırsa daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkar.

Ki şu mesaj sınırlaması olayı saçma sapan mesajlar yazılmasına da sebep oluyor.

O kriterlere de önem veriliyor tabii ki.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Moderatörlük için başvuru yapacak kişilerde aradığımız kriterler

• En az 750 mesajınız olmalıdır.
  • Hiç kırmızı kart görmemiş olmalısınız.
  • Ve forumda en az 20 konu açmış olmanız gerekmektedi

bu şartları aslında önem sırasına göre yazmanız gerekirdi. fakat burda önemsırası göz ardı edilmiş gibi duruyor. çünkü ev elektroniği ile arası iyi olmayan birisi de +18 fotograflar bölümüne grip 750 mesaj kasabilir. üyelik tarihide önemli değil çünkü bu site ne zaman kuruldu bilmiyorum ama ilk kuruldugunda uye olsa bile dün üye olmuş ama ilk üye olandan daha bilgili donanımlı kişiler olabilir. bende form gönderdim umarım değerlendirmeye alınır.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aday olmayacağımda benim profilde yanlışlıkla verilmiş bir kırmızı kart var bunu kim silebiliyor. yetkili kim.?

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence de [MENTION=158637]angel75[/MENTION] olsun..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
gönlümüz [MENTION=158637]angel75[/MENTION] den yana :)

bende yardımcısı olurum yaparsanız... :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Demek ki neymiş, dünya kadar malın olacağına, en az 750 mesajın olsunmuş...:mrgreen:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bende katılmak isterdimde ben daha çok telefonlarla ilgileniyorum. En iyisi @ReDo :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın SDN yönetiminde bizlerle beraber olabilmek için, yok mu 750 mesajı olan ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın SDN yönetiminde bizlerle beraber olabilmek için, yok mu 750 mesajı olan ?
Bu kadar ısrar ettiniz hadi bende adaylığımı koyayım :) Yalnız 20 konum yoktur 18 diye gösteriyor amma 12 diye sanıyorum. Abaf o kadar olmuş mu :D Ne ara o kadar konu açmışım ben :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende aday olabilirim. Elektrik meslek yüksek okulu mezunuyum Be..-arç... beyaz eşya ve klima servisi çok samimi arkadaşlarım var kurulum ve servislerine çok gittim. her türlü elektronik ve elektrikli alet tamiratı yapabilirim çokca cihaz tamiratıda yaptım. araştırma inceleme yazıları yazarım. klima konusunda da çok bilgili olduğumu düşünüyorum. tablet notebook ların beyaz olanlarınıda çok tamir ederim :D onlarıda beyaz eşya sayarsak :D hatta tamir etmeyi öğretebilirim bile Mesaj ve konu sayısı şartlarına uyduğumu düşünmüyorum ama teknik bilgi olarak yeterli olduğum kanısındayım. 4 yaşında elektronik alet düşmanı bir kızım var onun sayesinde tamir etmediğim ev aleti kalmadı ses sistemi çamaşır ve bulaşık makinesi müzik seti tv derken en son ipad üzerinde dans etmesi neticesinde digitizer tamiratı vb devam edip gidiyor liste ....

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yeni açılan Ev Elektroniği bölümüne moderatörler alınacaktır.

Moderatörlük için başvuru yapacak kişilerde aradığımız kriterler

• En az 750 mesajınız olmalıdır.
  • Hiç kırmızı kart görmemiş olmalısınız.
  • Ve forumda en az 20 konu açmış olmanız gerekmektedir.

Başvurmak için tıklayın
bi tek msj sayım yetmiyo ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...