Ethernetsiz internet gelmiyor...

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar net cafe çalıştırıyorum...
Buqün 5 tane masamda birden internet gitti ve ağ da görmüyor.internet kablosu yanıp yanıp sönüyor...

* format attım işe yaramadı

en sonunda bilgisayarın birine ethernet kartı taktım çalıştı..

ama elimde şuan 4 tane ethernet kartı yok ? ne yapmam lazım bi zahmet yardım lütfen...

Reaksiyon puanı
189
pcler'in kendi ethernet kartlarına kablo taktığın zaman aldığı ip adreslerini kontrol et belki ip alamıyordur. elle ip vermeyi bir dene.

bu arada ethernet kartının daha güncel bir sürücüsünü yüklemeyide deneyebilirsin...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Anakarttan LAn Bağlantısı Yapıyorsan ve Sorun bundan Kaynaklanıyorsa

Ya Değişik Kablolar lar la dene

yada Ethernet Kartı aL

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arkadaslar net cafe çalıştırıyorum...
Buqün 5 tane masamda birden internet gitti ve ağ da görmüyor.internet kablosu yanıp yanıp sönüyor...

* format attım işe yaramadı

en sonunda bilgisayarın birine ethernet kartı taktım çalıştı..

ama elimde şuan 4 tane ethernet kartı yok ? ne yapmam lazım bi zahmet yardım lütfen...

internet kablosu yanıp sönüyor derken anakart daki link ışıklarından mı bahsediyosun, yok sa hub daki link ışıklarından mı bahsediyosun?

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
onboard lan kullanıyorsan biosdan bi disable yap , restart et . sonrada enable yap windowsu aç.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence hiç kablolarla uğraşma usb wireless adaptor al (bayağa ucuzladı bu aralar 30 liraya kadar indi) onları kur tüm bilgisayarlara hem sorun çekmezsin hem kablo kirliğiği olmaz wireless'lerin güvenliğinden bahsetmeme gerek yok sanırım

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ama elimde şuan 4 tane ethernet kartı yok ? ne yapmam lazım bi zahmet yardım lütfen... :4:

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
mesele ethernet kartı almak değil şuan çözüm lazim. denemekden zarar gelmez sen bi dene dediklerimi .