beğenmenize sevindim 3ds max tam bir sistem canavarıdır amd x6 3.2 ghz ve 6gb ddr3 böyle basit bir sahnede bile pert olduEline sağlık güzel olmuş
Bende 3dmax öğrenmeye çalışıyorum yavaştan
beğenmenize sevindim 3ds max tam bir sistem canavarıdır amd x6 3.2 ghz ve 6gb ddr3 böyle basit bir sahnede bile pert oldu
bf3 veya crysis 3 bu tarz programların bir hiç kalıyor![]()
bu çalışmayı photoshop ile yapmadı 3ds max te modellendi,ps de sadece bir kaç renk düzenlemesi yaptım o kadarGerçekten güzel. Bende yapmak istiyorum Phothosp CS4 var ama bilgim yok.
yerde bump yerinde displacement map kullandım,ambiyans olayına gelirsek bende istedim o şekilde yapmayı ama bunun için en az 12 gb ram ve gtx 680 gibi bir ekran kartı lazımTelefondayım tam göremiyorum kaldırımlarda bumb varmı ? Çalışma gayet güzel olmuş. Ambiyans eklersen çok daha iyi olur söyle hafiften bir toz bulutu içinde uçuşan toz taneleri belki bir kaç yaprak vs vs vsellerine sağlık
beğenmene sevindimŞimdi daha detaylı inceleme fırsatı buldum ellerine sağlık tekrardan güzel olmuş ayrıca ambiyansı photoshop bilgin varsa da yapabilirsin![]()
özetle google amca diyeyim herhangi bir kursa falan gitmedimGüzel bir çalışma. Sormamda bir mahsuru yok ise, 3ds max'ı nasıl öğrendiniz? Ben öğrenmeye niyetleniyorum. Daha önceden inteli cat gibi bir program kullandım sadece. Yapmak istediğim bazı oyunlar için araç gereç tasarımları yalnızca.
Özellikle önerebileceğiniz ing. yada türkçe bir site var mı? Teşekkürlerözetle google amca diyeyim herhangi bir kursa falan gitmedim![]()
Çok teşekkür ederim paylaşım için.tr3d.com
sanalkurs.net
yabancı ise;
pixel2life.com
3d-tutorial.com
bunlara ek olarak youtube ta baya işini görür özellikle giriş seviyesi konular için
kamera açısından kaynaklanıyor açıyı az değiştirince çok değişik sonuçlar ortaya çıkabiliyor,birde bu çalışmayı bir resmi referans alarak yaptım ölçüler biraz göz hesabı olduSol taraftaki bina dikkatimi çekti.
Binanın arka tarafı daha kısa.
Bunun nedeni çatı eğimi mi yoksa perspektif nedeniyle uzaklaştıkça oluşan daralma mı?
Eğer perspektif nedeniyle oluşan bir daralma söz konusu ise benzer açılarla daralma pencerelerde de olmalıydı. Yakın pencere ile uzak pencere boyutları çok yakın. Uzaktaki pencerenin çatıya olan oranıyla yakındaki pencereye nazaran dikey yönde de daralması gerekirdi.
Bende böyle bir his uyandırdı.
daha önce de dediğim gibi genelini çok beğendim
şimdi detaylara bakıyorum
tam karşıdaki binada
yani 6 tane küçük camlı penceresi olan binanın çatısında bir eksiklik var sanki
o binanın çatısının sağ üst köşesine bakınca gözü tırmalayan bişeyler var gibi