Eski sevgiliyi görmek

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. Ama olgun bir erkekte eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı,çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum."abi bu klima üflemiyor galiba" dedim.
ama cevap vermedi,işine döndü.tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık.sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" ,"seni seviyorum" diyen bir ses. yavaşça arkamı döndüm. Evet, eski sevgilimdi bu. bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın.şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. Evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu. ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım.peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız?işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım.gözlerine baktım. bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu. anne terliği giymiş,parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona.bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim.böyle düşündüm ama sonra has..tr dedim. adam kapmış kızı,ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni."nasılsın görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı"dedi. gittikçe gerginleşiyordu ortam. yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre umrunda değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu."niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım.ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et"der gibi baktım. s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden. gözyaşlarımı saklayarak elimden düşürdüklerimi aldım ve kasaya gittim.bir de peçete aldım, gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana,bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi uzattım,para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü.tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım. bir romantizm de yaşayamadık be.eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum,yoldaşım,üzgün olduğumu anlayabilen tek insan. "abi bir şey diycem. pijamanın kıçında delik var,kıçın gözüküyor,baya da büyük" o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum.

METİN ÜSTÜNDAĞ (Leman> >Dergisi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Vaybe güzelmiş...:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Alt kısmı bastan okumadım senin basına geldi sanım olay :D

extra_terrestre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
heheh aslinda bu yazi bi eksi sozluk yazarina ait (nickini unuttum) bu yazi için forumlarda orda burda ben yazdim diye paylasanlara hakkini helal etmedigini yazmisti ona gore hehe :D :D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
burası çok manyakmış
."niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım.ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et"der gibi baktım. s..tir etti :D:D:D:D:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
:D Vay bee

Tamam ben de bazen en dandik pijamalarımla çıkıyorum dışarı ama üstüne kabanımı giyip öyle çıkıyorum.Mazallah bir gün polis:rutin arama var...deyip arama yapsa olacakları düşünemiyorum:D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
manyaksın sen ya
"
abi bir şey diycem. pijamanın kıçında delik var,kıçın gözüküyor,baya da büyük" o günden beri evdeyim.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Valla eski sevgiliyle karşılaşmak berbat bişey; eski sevgilimle (lgs sınavına hazırlanmak için dershaneye gittiğimde tanışmıştık) o zamandan beri 1-2 denedik olmadı, lise geçti görüşmeden ama şimdi aynı üniversitedeyiz ben sabahçı o öğlenci ve işin dahada ilginci seneye aynı sınıfta olucaz çok berbat bi durum napıcam bilmiyorum :( Ayrıca bende bim'e gitmiyorum :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kıçında delik var kıçın gözüküyor baya büyük gülmekten ölüyordum ama bu konu verildi diye hatırlıyorum.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Valla eski sevgiliyle karşılaşmak berbat bişey; eski sevgilimle (lgs sınavına hazırlanmak için dershaneye gittiğimde tanışmıştık) o zamandan beri 1-2 denedik olmadı, lise geçti görüşmeden ama şimdi aynı üniversitedeyiz ben sabahçı o öğlenci ve işin dahada ilginci seneye aynı sınıfta olucaz çok berbat bi durum napıcam bilmiyorum :( Ayrıca bende bim'e gitmiyorum :D

Zor işin kardeş..:stuart::stuart::D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Forumda arama yapmıştım ama sonuçlarda çıkmamıştı başlık. Ben de yeni başlık olarak açtım kusura bakmayın sayın modlar :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bim'de dahil bütün marketlere artık takım elbise ile gideceğim :)

Eski sevgili ile karşılaşma konusunda, eğer terk eden sen isen boşver. ne yapacğaını o düşünsün. ama yok terk edilen sen isen işte güzel bir fırsat sana..

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
süper ya akşam üzeri baya güldüm :D:D:D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Mükemmel ötesi, kırıldım gülmekten. Biraz da acıklı olmuş =) Kıçında kocaman delik var ve o günden beri evde =). Mükemmel anlatmış

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu nedir yahu!
Dün ben Kadıköyde gördüm eski sevgilimi
bugün arkadaş Taksimde gördü eski sevgilisini..
Dumurx2/48saat=? :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bim'e hiç gitmedimde nezaman tipi kayık bir halde dışarı çıksa insan olmadık kişilerle karşılaşır hep:D ne makus bir talih

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sadece eski sevgililerle karşılaşmak açısından değil, sevgili adaylarınıda (kasiyer kız, komşunun kızı,o gün tesadüfen bimde karşılaştığın fıstık) ürkütmemek için tüm marketlere takım elbise ile gidelim arkadaşlar:thumbup:

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten çok güldüm okurken teşekkurler.. :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Okuduktan o kadar zaman geçmiş ama okudukça gene kopuyorum ya :D

byyasin

Doçent