- Reaksiyon puanı
- 2,168
Evet, cevapları bekliyorum
(S)
(S)
bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
seçiL dedi ki:bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
Şöylşe yapalım sçeil in eski sevgilisi varsa seçil senin yanında onun hakkında konuşsun ne dersinTroy dedi ki:seçiL dedi ki:bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
Kusura bakma da eski sevgilim benim arkadaşım olamaz.
Arkadaş dediğin kişiyle sevgilin hakkında konuşabilirsin.
Eski sevgilim gelecek ve yeni sevgilisi hakkında benle konuşacak B) Sıkar biraz. :]
Denizhan Dakılır dedi ki:Şöylşe yapalım sçeil in eski sevgilisi varsa seçil senin yanında onun hakkında konuşsun ne dersinTroy dedi ki:seçiL dedi ki:bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
Eski sevgilim gelecek ve yeni sevgilisi hakkında benle konuşacak B) Sıkar biraz. :]
Ya şöyle yaş engelleri koyanlara oldum olası kılım ama sana kıl olmak istemiyom bir daha bana büyümelisin ya da küçüksün deme lütfen bu kavga mesajı değil bir ricaTroy dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Şöylşe yapalım sçeil in eski sevgilisi varsa seçil senin yanında onun hakkında konuşsun ne dersinTroy dedi ki:seçiL dedi ki:bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
Büyümen gerekiyor Denizhan
Denizhan Dakılır dedi ki:Ya şöyle yaş engelleri koyanlara oldum olası kılım ama sana kıl olmak istemiyom bir daha bana büyümelisin ya da küçüksün deme lütfen bu kavga mesajı değil bir rica
PcMaSTeR dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Ya şöyle yaş engelleri koyanlara oldum olası kılım ama sana kıl olmak istemiyom bir daha bana büyümelisin ya da küçüksün deme lütfen bu kavga mesajı değil bir rica
Aşağı Tükürsen Sakal, Yukarı Tükürsen Bıyık
vazgeçilmezimsinTroy dedi ki:seçiL dedi ki:bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz Olur hemde süper olurTroy dedi ki:Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
aşktan arkadaşlığa zorlu bir geçiş olsa da kalınabiliyor.. Eğer gerçekten sevdiysen onu, hayatından tamamen çıkarmak yerine arkadaş kalmayı tercih edersin imkansız diye bişe yokk arkadaşlar!!patrick dedi ki:ya ben denedim olmuyor , sakın bulaşma troy ... kız arkadaşım olur diyodu, ben ise olmaz arkadaşlık diyordum, inandıramıyordum... illallah geldi ve tamam hadi bakalım sırf senin için ön yargılarımdan sıyrılacam, deniyecem dedim(ne kadar anlayışlı birisiyim :$)... yok abi duramadı. ne oluyosa oluyo bi bakıyorum tekrar başlamışız ... en sonunda çektim ipi o ayrı mevzu, girersek bitmez :*
Not: şunu da ekliyeyim, bazen olur bazen olmaz (çaktırma! sen yinede bulaşma troy )
arkadaşda olmaz dostta olmaz hatta yolda karşılaşsan bile yolunu değişecen iyiydi niye ayrılıyon kötüydü niye arkadaş oluyon dimi amaemelden dedi ki:Arkadaş kalmak istiyorum diyorsa bir kişi bana göre aksine sevmemiştir.
Seven insan nasıl dayanır, yanında başkasına sarılıyor, kokluyor olur mu yaa.. Ben kaldırmam doğrusu..