Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    116

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
olmaz cok catışma cıkar arada

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
bence de olmaz. en kolay soru şu; eski sevgili arkadaş olacaksa, eski sevgili yeni sevgili hakkında ne düşünecek. arkadaşının sevgilisi mi olacak? çok mu karıştı? :} :} (: :P

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yaşanılanların sürekli akla gelmesi, sürekli hüzün verir, olmaz bence tamamen silinmesi gerekir

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ciddi anlamda bişeyler yaşandıysa olmaz tabi ki...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Olur olur..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben şu an böyle bir arkadaşlık sürdürüyorum yalnız bu bir istisna olsa gerek..
Daha önceki ilişkilerimde bu imkansızdı..

Yani ilişkinin boyutuna ve kişiye göre değişiyor..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Eski sevgili olabilir, sevgili artık daha somut bir kavram. Ama eski aşk olmaz. Eğer arkadaş kalabiliyor ve bundan mutlu olabiliyorsanız, sorun etmiyorsanız, o zaman hiç aşık olmamışsınız o kişiye demektir.
Ben birçok eski sevgilimle şu an gayet normal bir arkadaşlık sürdürüyorum. Hatta birçoğu evlenecekleri çocuklarla birlikte, ya nişanlı ya sözlüler. Ama dört beş yıl önce, hem de hiç bir araya gelemediğim aşkımla görüşmüyorum, görüşemiyorum. Görüşsem, arkadaş olsam bunu kaldıramam. Onu en son iki sene kadar önce otobüste gördüm, yarım saat falan konuştuk. Lakin hep sanki birkaç gün önce görmüşüm gibi, öylesine taze. İnanasım gelmiyor onu görmeyeceğime, onun biriyle evleneceğine, yaşlanacağına ve bir gün öleceğine. O hep benim ÖSS'ye hazırlanan Begüm'üm olarak kalacak :)
Yani olmaz öyle arkadaş falan.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bazen olur bazen olmaz!

Bu sevgili oldugunuz zamanda yaptıklarınız şeylere bağlıdır...Bazen öyle şeyler olurki bi daha onu görmek istemezsiniz...Şehri terketmek istersiniz...Bazende ayrılalım ama dost kalalım diye dua edersiniz...

Birlikte oldugunuz zamanda paylastıgınız şeylere baglı yani!

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence arkadas kalınamas...
ama çok nadir belki olabilir vardır yani arkadas kalanlar hülya avşarla kaya cilingir arkadas kalmayı basarmıs mesela !!!

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Abi ne oluyo burda ters giden bişi mi var (A) :^)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Troy dedi ki:
bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz :D Olur hemde süper olur :P

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
olur olur olur bal gibi olur :P İlişkinin nasıl bittiğide önemli bence. Özellikle çok uzun süreli ilişkilerin sonunda vıcık vıcık olmasada dostluk olur.
Ya adamına da görede değişir. Yani hem olur hem olmaz. Ama ben olunması taraftarı Sonuçta iyi, kötü onca zaman geçirmişsin hem sevgili hem arkadaş olmuşsun, iki yabancı halinde yaşamak saçma (A)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:
bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz :D Olur hemde süper olur :P

Kusura bakma da eski sevgilim benim arkadaşım olamaz.

Arkadaş dediğin kişiyle sevgilin hakkında konuşabilirsin.

Eski sevgilim gelecek ve yeni sevgilisi hakkında benle konuşacak B) Sıkar biraz. :]

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Troy dedi ki:
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:

Eski sevgilim gelecek ve yeni sevgilisi hakkında benle konuşacak B) Sıkar biraz. :]
Şöylşe yapalım sçeil in eski sevgilisi varsa seçil senin yanında onun hakkında konuşsun ne dersin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Denizhan Dakılır dedi ki:
Troy dedi ki:
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:

Şöylşe yapalım sçeil in eski sevgilisi varsa seçil senin yanında onun hakkında konuşsun ne dersin

Büyümen gerekiyor Denizhan :)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Troy dedi ki:
Troy dedi ki:
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:

Büyümen gerekiyor Denizhan :)
Ya şöyle yaş engelleri koyanlara oldum olası kılım ama sana kıl olmak istemiyom bir daha bana büyümelisin ya da küçüksün deme lütfen bu kavga mesajı değil bir rica

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ya şöyle yaş engelleri koyanlara oldum olası kılım ama sana kıl olmak istemiyom bir daha bana büyümelisin ya da küçüksün deme lütfen bu kavga mesajı değil bir rica

Aşağı Tükürsen Sakal, Yukarı Tükürsen Bıyık :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
PcMaSTeR dedi ki:

Aşağı Tükürsen Sakal, Yukarı Tükürsen Bıyık :)

ağzına tükür.. ne şiş yansın ne kebap (atalarımızda boş bırakmamış bea) :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ya ben denedim olmuyor :), sakın bulaşma troy :P... kız arkadaşım olur diyodu, ben ise olmaz arkadaşlık diyordum, inandıramıyordum... illallah geldi ve tamam hadi bakalım sırf senin için ön yargılarımdan sıyrılacam, deniyecem dedim(ne kadar anlayışlı birisiyim :$)... yok abi duramadı. ne oluyosa oluyo bi bakıyorum tekrar başlamışız :P... en sonunda çektim ipi o ayrı mevzu, girersek bitmez (: :*

Not: şunu da ekliyeyim, bazen olur bazen olmaz (çaktırma! sen yinede bulaşma troy :P ) :D

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sevgili demek dostluk arkadaşlık ve herşey demek aslında . yani eski sevvgiliden arkadaşta olmaz dostda

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Troy dedi ki:
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:

vazgeçilmezimsin
Sen yaralarsın
Ama yaralarımı sararsın
Hem öldürürsün
Hem hayata bağlarsın...
ben sevdiğim insandan öyle kolay kolay ayrılmam...
ayrılsam da bir daha kimseyi sevemem...
öylece devam ederim hayatıma...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
patrick dedi ki:
ya ben denedim olmuyor :), sakın bulaşma troy :P... kız arkadaşım olur diyodu, ben ise olmaz arkadaşlık diyordum, inandıramıyordum... illallah geldi ve tamam hadi bakalım sırf senin için ön yargılarımdan sıyrılacam, deniyecem dedim(ne kadar anlayışlı birisiyim :$)... yok abi duramadı. ne oluyosa oluyo bi bakıyorum tekrar başlamışız :P... en sonunda çektim ipi o ayrı mevzu, girersek bitmez (: :*

Not: şunu da ekliyeyim, bazen olur bazen olmaz (çaktırma! sen yinede bulaşma troy :P ) :D
aşktan arkadaşlığa zorlu bir geçiş olsa da kalınabiliyor.. Eğer gerçekten sevdiysen onu, hayatından tamamen çıkarmak yerine arkadaş kalmayı tercih edersin imkansız diye bişe yokk arkadaşlar!!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
aslında olmaz ama istisnaen olabilir, olursa da çok zor olur :S
neyse detaya girmeyelim zaten iki gündür kulaklarını çınlatıyorum :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
ama düşman da olunmamalı eski günlerin hatrına yaşanan güzelliklerin hatrına |)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaş kalmak istiyorum diyorsa bir kişi bana göre aksine sevmemiştir.
Seven insan nasıl dayanır, yanında başkasına sarılıyor, kokluyor olur mu yaa.. Ben kaldırmam doğrusu..

Birşey daha ekliyim.. Üniversite de iken kulakları çınlasın, Özgür diye çok yakın bir arkadaşım vardı. Eski sevgilisiyle arkadaş kalmayı kabul ediyordu neden diye sorduğumuzda çok sıkılınca yedek te oluyor derdi!! bir de böyleleri var tabi :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
emelden dedi ki:
Arkadaş kalmak istiyorum diyorsa bir kişi bana göre aksine sevmemiştir.
Seven insan nasıl dayanır, yanında başkasına sarılıyor, kokluyor olur mu yaa.. Ben kaldırmam doğrusu..
arkadaşda olmaz dostta olmaz hatta yolda karşılaşsan bile yolunu değişecen iyiydi niye ayrılıyon kötüydü niye arkadaş oluyon dimi ama :D