Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    116

sertdemiry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş olarak kalınmaz bence. Mesela arkadaşınla sinemaya gidersin, eğlenirsin, sürekli muhabbet edersin falan. Fakat eski sevgilinle bunları yaparsan biraz abes kaçar.

Arkadaş kalınmasa da düşman da olunmaz tabiki. Kavgalı şekilde bile ayrılmış olsalar, zamanla sular durulur. Eski sevgiliniz gelip sizden bir konuda yardım istese, yardım etmez misiniz? Tabiki edersiniz... Fakat buna arkadaşlık denilir mi bilemeyeceğim.

Bana göre bu arkadaşlık değildir, ama eski sevgilim gelip benden bir konuda yardım istese yardım ederim (Yaşanmıştır), veya yolda karşılaşsak durup konuşur hatrını sorarım.

Sonuçta siz onunla az da olsa çok da olsa zaman geçirmiş birşeyleri paylaşmışsınız. Hatır için bile yapılır :)

Bazı istisnalar vardır tabiki, ayrılma sebebine göre değişir (Ben açıkçası beni aldatan biriyle bir daha konuşmam )

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Troy dedi ki:
seçiL dedi ki:
Troy dedi ki:
Seçil, sen şimdi benim arkadaşım olabilir misin?
bence uzun süreli bi ilişki olmamışsa olur,olmazsa oldururuz :D Olur hemde süper olur :P

Kusura bakma da eski sevgilim benim arkadaşım olamaz.

Arkadaş dediğin kişiyle sevgilin hakkında konuşabilirsin.

Eski sevgilim gelecek ve yeni sevgilisi hakkında benle konuşacak B) Sıkar biraz. :]

bende olmaz diyenlerdenim... oyumu öyle kullandım :D ama bazen olur bazen olmaz da diyebiliyorum (A)
daha önce sevgilim dediğim insana nasıl arkadaşım derim?
önceleri hayatımın anlamı olan kişiye nasıl sıradan davranabilirim?
yaşanmışlıklar anılar üşüşmez mi beynime onu her gördüğümde.
hele de günün birinde,sırf arkadaşız diye bana sığınıp ben aşık oldum deyip anlatıverirse gönlünü kaptırdığı kişiyi yıkılmaz mıyım?
Aşkım sevgim bitmiş olsa da acılanmaz mıyım?
doğru değil arkadaş kalmak...iki arada bi derede kalmak gibi birşey olur mu...ne tamamen arkadaş olabilir ne de sevgili...ne olduğu belli olmayan uçurum dolu bi ilişki olur bu adı konulamamış...

Hoş erkekler eski hatunun yanında yeni bir erkek arkadaş görünce şeklen ve beynen değişip ortalığı kana bulama potansiyeline sahipler ama neyse denemekte yarar var arkadaşlık meselesini. :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Seviyorum bilmemne dediğim bi kadına arkadaşım diyemem, ben yapamam. Bittiyse bitmiştir ve içgüdüsel yöntemlerle; biten ve kısırlaşan ilişkinin devamı, arkadaşlıkla aranmamalıdır.

ZiFiRi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer gerçekten sevmişse olması zor, eski günler akına gelir, hüzünlenir.. ama yine de çok samimi olmasa da arada konuşup görüşebilirler...

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
kerim amca formülü:

arkadaşa:

şehvet uyanmaz

ne kadar guzelsın deyıp bagrına basılmaz

dudaktan opulmez

basım agrıyor mazeretını kullanacak eylemlılık olmaz

ılerde cocugumuz oluncayla ılgılı hayallar kurulmaz

ayrıca annesıyle ve babasıyla kotu gecınılmez

esıttır(=)
sevgiliden arkadas olmuyor arkadaslar olmaz bılımsel olarak ispatlandı işte

zuhat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
olmaz bence yada ben daha o kadar medeni olamadım muahaaahahaha düşünsenize eski sevgiliniz yanınızda başka biriyle oturacak kan çıkar valla

flz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yanında bir başkasını görünceye kadar olabilir ama ondan sonra ne olur bilmem (&)